Anketa: Za koju opciju ćete glasati na parlamentarnim izborima?

Za koju opciju ćete glasati na parlamentarnim izborima?

• SNS koalicija (Srbija ne sme da stane - Aleksandar Vučić)

glasova: 20 12,8%
  • SPS koalicija (Ivica Dačić - premijer)

glasova: 3 1,9%
  • SPN koalicija (Srbija protiv nasilja - Miroslav Aleksić, Marinika Tepić)

glasova: 42 26,9%
  • Nada za Srbiju koalicija (Novi DSS, POKS - Dr Miloš Jovanović)

glasova: 14 9,0%
  • Nacionalno okupljanje - Državotvorna snaga koalicija (Dveri, Zavetnici - Obradović, Stamenkovski)

glasova: 8 5,1%
  • Narodna stranka (Siguran izbor, ozbiljni ljudi - Vuk Jeremić)

glasova: 11 7,1%
  • Dobro jutro Srbijo koalicija (DJB, SDS, Otete bebe - Radulović, Tadić, Pejić)

glasova: 6 3,8%
  • Ostale prozapadne opcije (Srbija na Zapadu, LDP, manjine)

glasova: 3 1,9%
  • Ostale nacionalne opcije (Mi glas iz naroda - Dr Branimir Nestorović, Ruska stranka, SRS)

glasova: 15 9,6%
  • Ne izlazim na izbore, nevažeći listić...

glasova: 34 21,8%

• Ukupno glasova
    156
Jel sam rekao!
Omasio sam za Avetnici ispalo je da im odgovsra Nestorović za tu ulogu.
Nisam verovao da ce SPS pasti tu sam omasio skroz a ostalo sve se odvija...
Услед деловања лажног опозицонара Друга Ђида у принципу влада апатија и не би се ни тај протест 18.децембра испред РИК-а догодио да народ није побеснео због доласка хиљада Босанаца да му на кварно мењају изборну вољу.

17. децембра од јутарњих сати аутобуси један за другим истоварају Босанце на збирно место у Арени одакле су их СНС-активисти путничким аутомобилима и комбијима развозили по граду да гласају. Та организована изборна превара се дешавала од јутра до касно поподне, и тај први протест је због тога био жесток и добар - окупљени народ je псовао Чипуљчанина и његове Босанце, али и издајнике у опозицији.

Ерупција гнева према Тројанском коњу Ђиди и његовим лажним опозиционарима експлодирала је у моменту када се 18.децембра Ћута Зозовача обратио демонстрантима и рекао им да се разиђу(!).

Значи исти они који су из студија Ђидиних телевизија у кампањи поручивали народу да ће повући контролоре са свих изборних места у граду чим / ако се примети прва већа нерегуларност током гласања, те да ће се прогласи изборна крађа и да ће одмах затим позвати Београђане да изађу на улицу где ће њихова изборна воља да се брани свим средствима, прексиноћ су након сат-два протеста испред РИК-а позвали народ на разлаз! А народ је већ био киван на њих, јер су издајници из "Србије против насиља" на протест позвали да се дође тек сутрадан, 18. децембра увече, уместо исто вече 17-тог, са очигледном намером да народни гнев спласне, и само захваљујући тешком безобразлуку Босанаца који су (опет) жешће разбеснели Београђане, први протест јесте био добар.

Авај, сада је протест већ стављен под у контролу лажног опозиционара Друга Ђида и форматиран, јер као што видиш, дошао је тамо Ђидин бот Саво са "Крени Промени", студенти са перфомансима, почео "штрајк глађу" à la Тома Диплома и/или Махатма Обрадович, и тако то.

Међутим, како сам већ рекао, први протест испред РИК-а јесте био жесток.

Ћута поручио грађанима да иду кући, они одбили уз повике „издали сте нас“ и „хоћемо акцију“

Лазовић вређа своје присталице испред РИК-а (ВИДЕО)

Poslednja izmena:
  • Haha
Reactions: PA8

Back