Anketa: Sledeći predsednik Srbije?

Koga biste podržali na sledećim izborima?

• Boris Tadić

• Vojislav Koštunica

• Čedomir Jovanović

• Kandidat SRS

• Neko drugi, tj. peti

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ukoliko bi B. Tadić bio kandidat aktuelne vladajuće koalicije, a V. Koštunica kandidat opozicije, koga biste podržali?

Коштуницу!
Бориса Тадића не бих подржао ни под каквим условима.
Борис Тадић уништава Србију и пријатељ је са свима који уништавају Србе.
То су ЧИЊЕНИЦЕ.

ovo je prilichno ozbiljno i tesko pitanje...

...ko bi bio taj drugi peti je upravo onaj koji ili koja nam treba... drago bi mi bilo da vidim neku zenu u politici koja je normalna u glavi i koja ima snage da izvede ovu sirotu drzavu na pravi put... nazalost, ova zemlja jos uvek nije nachisto sta znachi emancipacija oba pola...

...ukoliko bih morala da biram izmedju ovih sa ankete... mislim da za bilo koga da glasam, treba odmah da drzim pishtolj pored glave, jer ako to ne uradim sama odmah... oni ce to uraditi polako...

edit: sad mi nesto padoshe na pamet Ljajic i Dulic... ne znam zasto, ali imam neko nepoznatog porekla poverenje u njih dvojicu...

ovo je prilichno ozbiljno i tesko pitanje...

...ko bi bio taj drugi peti je upravo onaj koji ili koja nam treba... drago bi mi bilo da vidim neku zenu u politici koja je normalna u glavi i koja ima snage da izvede ovu sirotu drzavu na pravi put... nazalost, ova zemlja jos uvek nije nachisto sta znachi emancipacija oba pola...
Sestro draga, posto je politika po definiciji qurva, onda zensko koje tu nesto trazi, mora, usled znanih nenaklonjenih uslova i dalje biti gora ustva nego musko. Znaci, za sad se ne nadam necem boljem u politici od strane zena. Prvo treba da tu rodnu ravnopravnost stvarno izborite. :cool:

...
ukoliko bih morala da biram izmedju ovih sa ankete... mislim da za bilo koga da glasam, treba odmah da drzim pishtolj pored glave, jer ako to ne uradim sama odmah... oni ce to uraditi polako...
:ok:

edit: sad mi nesto padoshe na pamet Ljajic i Dulic... ne znam zasto, ali imam neko nepoznatog porekla poverenje u njih dvojicu...
Lajjic moze i da prodje, ali Dulic je puki aparatcik, "ministar opste prakse".

Koji god da bude isto nam je, izglasaće sve ono što moraju, svi će oni da se izredjaju na tim stolicama u krug. Opet će biti ono staro - ijuuu kradja glasova. Šta još nismo videli??? Sve dok je ova kompanija tu gde jeste ne verujem u boljitak ali čuvaju jedni druge i tako i opstaju. A te sitne čarke i replike su predstave za lakoverne. Razbacuju se našim parama za kampanje a gadjaju se cipelama izmedju sebe. Od mene ni jedan neće dobiti glas jer je sve teže običnom čoveku, radniku da živi od svoje mizerne plate. Ono je bilo extra za besplatne akcije, imam papir i izgleda mogu da se slikam s tim papirom.

Back