gost 186118
Veoma poznat
- Poruka
- 10.118
1. избор Николић, Вучић
2. избор Коштуница
3. избор Красић
Овако бих ја гласао.
2. избор Коштуница
3. избор Красић
Овако бих ја гласао.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da je ova država normalna, čedomir Jovanović bi bio predsednik.
Kakve grozne slike....
Glasao sam z\a Cedomira Jovanovica......,mislim da je on zasluzio da bude predsednik...
Zavoda za lecenje od narkomanije ili.....
Tacka.![]()
Onog centra zo odvikavanje,Crna trava....Zahebavam se,komi,sta se jedis.....
Boris tadić ima pravo da bude predsednik vlade za dva mandata.
Boris Tadić ima pravo još jednom da bude predsednik Srbije.
Pa on vec poodavno izucava i savladjuje Slobinu skolu, samo u nesto drukcijim uslovima.Znaci krenuce putem slobe milosevica i mila djukanovica![]()
Ukoliko bi B. Tadić bio kandidat aktuelne vladajuće koalicije, a V. Koštunica kandidat opozicije, koga biste podržali?
Sestro draga, posto je politika po definiciji qurva, onda zensko koje tu nesto trazi, mora, usled znanih nenaklonjenih uslova i dalje biti gora ustva nego musko. Znaci, za sad se ne nadam necem boljem u politici od strane zena. Prvo treba da tu rodnu ravnopravnost stvarno izborite.ovo je prilichno ozbiljno i tesko pitanje...
...ko bi bio taj drugi peti je upravo onaj koji ili koja nam treba... drago bi mi bilo da vidim neku zenu u politici koja je normalna u glavi i koja ima snage da izvede ovu sirotu drzavu na pravi put... nazalost, ova zemlja jos uvek nije nachisto sta znachi emancipacija oba pola...
ukoliko bih morala da biram izmedju ovih sa ankete... mislim da za bilo koga da glasam, treba odmah da drzim pishtolj pored glave, jer ako to ne uradim sama odmah... oni ce to uraditi polako...
Lajjic moze i da prodje, ali Dulic je puki aparatcik, "ministar opste prakse".edit: sad mi nesto padoshe na pamet Ljajic i Dulic... ne znam zasto, ali imam neko nepoznatog porekla poverenje u njih dvojicu...
Tadic valjda po ustavu ne moze biti vise od dva mandata na toj funkciji.