Anketa: Popularnost stranaka 2021

Koja stranka/pokret ima vase poverenje? Ili koja uliva najvise poverenja?

• SNS

glasova: 18 29,5%
  • SPS

glasova: 6 9,8%
  • DSS-POKS

glasova: 10 16,4%
  • Pokret slobodnih gradjana PSG

glasova: 6 9,8%
  • Dveri

glasova: 13 21,3%
  • Dosta je Bilo

glasova: 23 37,7%
  • Stranka Slobode i pravde, DS i Narodna Stranka

glasova: 15 24,6%
  • Srpska Radikalna Stranka

glasova: 10 16,4%
  • Zavetnici

glasova: 8 13,1%

• Ukupno glasova
    61

gost 41782

Elita
Poruka
19.642
Anketa i autorska

Posto istrazivanja uglavnom objavljuju naprednjaci a opozicija ne sme ni da uradi istrazivanje- bar se stice takav utisak- hajde da vidimo kako stoje stvari na forumu.

Na listu sam stavila stranke koje su izasle na prosle izbore i dodala sam Dveri, Jeremica i Djilasa jer su imali neke poslanike u proslom sazivu i da mi ne popijete krv.

DSS i POKS su potpisali neki sporazum o saradnji tako da verujem da ce zajedno na izbore.

Manjine nisam stavila.

Iskreno niko mi od ovih nesto ne uliva poverenje, kada bi mozda bio primoran da glasam rekao bi ajde neka bude "Dosta je bilo" nekako mi se oni cine jos i kao najiskrenija opozicija, mada generalno svoj glas bi verovatno dao onoj organizaciji "Zivi zid" koja se bori protiv privatnih izvrsitelja i zalaze za njihovo ukidanje , pa eto za razliku od ostalih bore se makar za neku konkretnu i korisnu stvar.

Iskreno niko mi od ovih nesto ne uliva poverenje, kada bi mozda bio primoran da glasam rekao bi ajde neka bude "Dosta je bilo" nekako mi se oni cine jos i kao najiskrenija opozicija, mada generalno svoj glas bi verovatno dao onoj organizaciji "Zivi zid" koja se bori protiv privatnih izvrsitelja i zalaze za njihovo ukidanje , pa eto za razliku od ostalih bore se makar za neku konkretnu i korisnu stvar.
Da se nađemo na DS

Da si to podržao na vreme, Vučić bi sad bio na birou

Pa realno DS je bio jedna izdajnicka i lopovska stranka , dovedeni spolja da rasprodaju i rasparcaju Srbiju ali recimo kasnije Kostunica pa i Tadic ipak su malo ublazili politiku i sto se tice nekih stvari nisu bili spremni da bas idu do kraja, recimo Tadic nije bio spreman da potpise Briselski sporazum i da pristane na razgranicenje sa samoproglasenom laznom drzavom Kosovom ili jos neke stvari ali zato je doveden Vucic da to obavi.
Takodje kad pogledamo SNS tu je skoro ceo "zuti" kadar od Vesica, Malog, Trivanke, Dinkica, Zorane, itd.

Tako da SNS jeste neka mutirana varijanta DS-a i nesto kao DS na steroidima.

Kada dve tri najače opozicione stranke naprave koaliciju i izaberu zajedničkog kandidata javite mi. Ovako je očigledno da ne žele pobedu i da služe isključivo kao sredstvo pritiska na Vučića, drugim rečima to su teledirigovani luzeri koji na kraju svoje misije žele da se okoriste za po koju funkciju i upravni odbor. Da, ovo "tele" treba shvatiti u svakom smislu.

Kada dve tri najače opozicione stranke naprave koaliciju i izaberu zajedničkog kandidata javite mi. Ovako je očigledno da ne žele pobedu i da služe isključivo kao sredstvo pritiska na vučića drugim rečima to su teledirigovani luzeri koji na kraju svoje misije žele da se okoriste za po koju funkciju i upravni odbor. Da, ovo "tele" treba shvatiti u svakom smislu.
Da ali tvoji povici: "Opozicija je loša!" koriste samo jednom režimu.

Back