oni su posle urušavanja nadstrešnice mogli u roku od 48 sati da puste vozove i saobraćaj na pruzi ali nisu
i ja im to i najviše zameram
i ja im to i najviše zameram
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je sve ok, ali kako će se izvesti prodaja karata?ovo je drugi ulaz u stanicu tj izlazi se na perone tuda i to je bezbedno jer nema nikakve veze sa starom stanicom
Pogledajte prilog 1737403
inače kako izgledaju peronu u novom sadu
Pogledajte prilog 1737405
Znači novosadska železnička stanica ima jedan još ulaz i ono se nalazi pored glavne stanice odmah do nje i ona se koristila dok je glavna stanica bila zatvorena zbog radova i ona je bezbedna.
Život ide dalje pruga je neophodna i odavno je trebalo stanica da nastavi sa radom - ne možete da izmestite prugu jer nema gde drugde, osim toga moglo bi na perone da se izlazi sa strane i da se napravi ulaz na stanicu između autobuske i železničke stanice na mestu gde je trenutno ograda i rastinje. sa unutrašnje strane nema šta da padne tamo se koliko ja znam nalaze noseći stubovi ispod peronske nadstrešnice tako da nema terije bilo šta da se sruši..
Pogledajte prilog 1737390
tu je več bila prodaja karata kao i automati za prodaju karata u tome prolazu , kao i toaletTo je sve ok, ali kako će se izvesti prodaja karata?
Zar nije bila u onom centralnom holu sa šalterima?tu je več bila prodaja karata kao i automati za prodaju karata u tome prolazu , kao i toalet
ne u tom hodniku bilo je dva ili tri šaltera kao i par automata za prodaju karata, centralni hol je bio zatvoren celo vreme dok se radilo na staniciZar nije bila u onom centralnom holu sa šalterima?
Neće biti. Na snimku nesreće vidi se mnogo ljudi, verovatno baš onih koji su čekali u redu za karte.ne u tom hodniku bilo je dva ili tri šaltera kao i par automata za prodaju karata, centralni hol je bio zatvoren celo vreme dok se radilo na stanici
Sad bi tu trebalo i naći nekog ko će to da potpiše. Taj definitivno mora biti veoma hrabar.Tako je, trebalo je već da se pusti u rad.
Ako su mogli da puste autobusku u Beogradu sa nekom priručnom zgradom, mogu i u Novom Sadu. To su strulčnjaci već sve trebali d aodrade za mesec dva, a ne evo prošlo više od pola godine. Javašluk.
kada su otvorili hol tada se prabacila i kupovina karata ali u tome prolazu C gde sam ti nacrtao na slici gde je ulaz je bilo šaltera dok nije radio holNeće biti. Na snimku nesreće vidi se mnogo ljudi, verovatno baš onih koji su čekali u redu za karte.
Sad bi tu trebalo i naći nekog ko će to da potpiše. Taj definitivno mora biti veoma hrabar.
neznam kako da ti objasnim u tom delu stanice ništa nije rađeno uopšte izuzev nekih kozmetičkih radnji tipa pločica i sl.Sad bi tu trebalo i naći nekog ko će to da potpiše. Taj definitivno mora biti veoma hrabar.
To što nikakvi stručnjaci nisu još pušteni u stanicu svakako jeste njihovo maslo.Pa, stručnjaci znaju. Mi ne znamo. Ako dođu statičari, razni inženjeri itd.. oni bi valjda znali šta da se radi.
Samo kod nas se izgleda više slušaju političari, tako da mislim to što železnička još ne radi je njihovo maslo.
Sve to po tebi izgleda lako i prosto, ali pošto se ne dešava biće da tu ima još nečega.neznam kako da ti objasnim u tom delu stanice ništa nije rađeno uopšte izuzev nekih kozmetičkih radnji tipa pločica i sl.
znači zamisli glavni ulaz u stanicu je bio zatvoren kao i hol taj veliki i niko nije ulazio u njega cele 2023-e godine kao i početkom 2024-e do marta meseca sve se odvijalo u tome prolazu i kupovina karata i izlasci na perone