Snezna_kraljica
Domaćin
- Poruka
- 3.730
E, Boga mi, neces me ubedjivati! Bolero traje 14:58 u ovom izvodjenju koje ja imam. 8)djidjo:Bolero traje 40 minuta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, Boga mi, neces me ubedjivati! Bolero traje 14:58 u ovom izvodjenju koje ja imam. 8)djidjo:Bolero traje 40 minuta.
sada_vec_ozbiljan_momak:Bolero, da, ali zamisli varijaciju sa Carmina Burano, Karla Orfa to bas i nije OK , zar ne?
kokosh:pazi sad mozda i nije pitanje za ovu temu , mozda je neko vec pito al aj sad . noc , tishina , ogroman krevet , svece , vino .......... koja muzika ? moj favorit bi bili doors , koji je tvoj dragi chitaoche?
pravo da ti kazem kada krene mislim da uopste nemam pojma koja je muzika on-line, pojma nemam zaistaanakin:nema sanse uz Carmina Burana, onda mi je u glavi kralj Artur (nece me Lanselot nikako) a to mi onda ubije dozivljaj.
uz klasiku, opet nema sanse jer je sviram pa dok slusam razmisljam o prstoredu i notama i slicnom. uzas.
ali zato....The Cureeeeeee!
a moze i Gotan Project, Massive, Tricky....mmm
Zasto, sta fali?sada_vec_ozbiljan_momak:Bolero, da, ali zamisli varijaciju sa Carmina Burano, Karla Orfa to bas i nije OK , zar ne?
opala the bittch knows good...dje ste bre ano i marijoAna-Marija:Mozda Barry White![]()
Evo me (nas)goodday:opala the bittch knows good...dje ste bre ano i marijoAna-Marija:Mozda Barry White![]()
ja samo da se nasmesim, tako , nasmesio sam se i za cika Barryja (Bog da mu dusi prosti) nema mozdaAna-Marija:Mozda Barry White![]()
Onda DEFINITIVNO! :wink:sada_vec_ozbiljan_momak:ja samo da se nasmesim, tako , nasmesio sam se i za cika Barryja (Bog da mu dusi prosti) nema mozdaAna-Marija:Mozda Barry White![]()
moze on-line?goodday:u to ime sada ide "can't get enough of your love" posle toga..."it's ecstasy when you lay down next to me" a posle...pa...shta god porucite![]()
zemo, skini sa neta...ja ne znam drugojachijesada_vec_ozbiljan_momak:moze on-line?goodday:u to ime sada ide "can't get enough of your love" posle toga..."it's ecstasy when you lay down next to me" a posle...pa...shta god porucite![]()
slatka kao medic:Keeper:od elegantnog zanosa na pochetku do konfuzije na kraju
al bre, ko ce izdrzati tih 40-50nmin kolko traje albunm![]()
hehe, ne sumnjam ja u tebe, izdrzao bi ti, mislim bese nesto kao "jak si" ovo-ono!![]()
kokosh:pazi sad mozda i nije pitanje za ovu temu , mozda je neko vec pito al aj sad . noc , tishina , ogroman krevet , svece , vino .......... koja muzika ? moj favorit bi bili doors , koji je tvoj dragi chitaoche?
Mmm.... Evanescense...kokosh:pazi sad mozda i nije pitanje za ovu temu , mozda je neko vec pito al aj sad . noc , tishina , ogroman krevet , svece , vino .......... koja muzika ? moj favorit bi bili doors , koji je tvoj dragi chitaoche?
jazz hodges ili vivaldi...kokosh:pazi sad mozda i nije pitanje za ovu temu , mozda je neko vec pito al aj sad . noc , tishina , ogroman krevet , svece , vino .......... koja muzika ? moj favorit bi bili doors , koji je tvoj dragi chitaoche?