Anketa kod matičara...

Kod matičara bih rekla da

• zadržavam svoje prezime.

• zadržavam svoje i dodajem njegovo prezime.

• uzimam njegovo prezime.

• uzimam onako kako najlepše zvuči.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Tsutomu:
Poslednji dan na poslu pred penziju, poštar raznosi poštu. Od jednog bračnog para dobije novčanik, od gospodje sa 2. sprata olovku, jedan dečak mu pokloni privezak... Kad na jednim se vratima pojavi zgodna plavuša, uvede ga u kuću, odvede u krevet i prepusti se vatrenom sexu sa već u godinama zašlim poštarom.

Nakon toga se poštar istušira, žena mu spremi obilan doručak. Kada je krenuo još dobi 100 dinara, a poštar je upita da joj objasni čemu sve ovo.

Ona mu odgovori:
- Pitala sam muža šta da vam poklonimo za odlazak u penziju i uspomenu, a on mi reče: *******, daj mu sto dinara. A doručak je moja ideja...
Dobar fazon ;).

Ja sam pre udaje tj dok jos nisam znala koji sretnik ce se usreciti samnom. planirala da zadrzim svoje i dodam njegovo. Al avaj, uzela sam njegovo, jer bi planirana kombinacija mnogo smesno zvucala. jer su nam prezimena slicna.

Meni je svaka kombinacija Ok, mada je meni trebalo vremena da se naviknem na novo prezime.
Mada prakticnije je zadrzati svoje, jer de god da maknes moras da dokazujes da si to ti (tj da minuli rad iz perioda pre braka zaista pripad tebi) izvodom iz MKV, sto mnogo komplikuje zivot.

Back