Анкета - Ко је заинтересован за турнир у шаху

Да ли би учествовали у шаховском турниру?

• Да

glasova: 13 100,0%
  • Не

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    13

Baby Yoda

Contributor
Poruka
21.753
Питање је јасно из наслова. У односу на прошли пут када је било тешко прикупити људе, сада видим да је одзив одједном већи. Дакле, у анкети гласајте искрено да ли желите да учествујете.

Poslednja izmena od moderatora:
Узгред, јавите се у теми да сте сагласни да учествујете. Грешком нисам укључио да анкета буде јавна и не знам ко је гласао за да. Тако да, молим вас упишите име, неки коментар, како год да знам.

a kak ose povezuju.registruju nalog ili dobiju link?
Не треба регистрација, игра се као анонимни корисник. Један кликне да креира игру, одабере време и одабере боју (може и насумично). Добије линк, да особи са којом жели играти. Они упадну и сачекају остале да уђу да гледамо.

Тамо има чет за посматраче и то је то.

Прво ја теби пошаљем линк ако играмо. Ти отвориш и аутоматски је загарантовано да ти и ја играмо. Сада тај линк поделимо осталима и сачекамо док упадну. Пише доле ко су посматрачи. Све то видимо и кад су упали, ми крећемо.

1613906234501.jpeg

jel sme da se pije tokom turnira :aha2:
Дап.
Hoću,samo ako je uveče.
Увече јесте.
i ja se prijavljujem, ali smatram da je 10min previše, 5min max
Прошлог пута је било 5 и сви су се жалили да је то премало времена, не могу да играју blitz, није ово шах светског нивоа. И управо зато, због већине, мора се подићи на 10. Иначе мени не смета, ја увек играм петоминутне.

Back