Анкета: Дељење фотографија с форума на друштвеним мрежама?

Дељење фотографија с форума на друштвеним мрежама?

• Ukupno glasova
    18

Moghrion

Veoma poznat
Poruka
13.001
Као што знате, а можда и не знате, што не би било чудно јер ни сам нисам до недавно знао, Крстарица је одлучила да се отисне ка новим хоризонтима...
:per:
театрално а?
Елем, Крста нам има налоге на Инстаграму и Фејсбуку јер зашто не би и ми пратили трендове...
Тако да се ту отварају неке нове оцпије за промоцију форума, фотографије и онога осталог што радимо овде... (не свега да се разумемо:mrgreen:)
Причали смо ових дана мало о томе како би у то могли да уплетемо наш део форума и имамо пар неких идеја о којима би волели да чујемо мишљења цењених корисника...
Отуд и анкета а ево и детаљнијег појашњења...
Како су то платформе које су сасвим подесне за дељење фотографија а обзиром да се ми овде углавном фотографијом занимамо, могли би тамо нешто тих наших радова да показујемо...
Опције би биле да постављамо победничке фотографије са такмичења... ових редовних, или ванредних... или да постављамо фотографије које добијамо као фотографије недеље и месеца, кроз номинације...
или да постављмао фотографије које би волели да покажемо тамо у посебној теми?

Наравно, сагласност аутора је императив у целој причи, па је исто питање, би ли да подразумевамо да фотографије које се пошаљу на такмичење буду доступне за постављање на тим платформама или да за сваку од њих тражимо дозволу?
Каквог сте ви мишљења о томе?
Би ли, предпоставимо, ново правило да се победничке фотографије представљају на друштвеним мрежама мотивисале или згаснуле жељу да се на такмичењима учествује?
Би ли, рецимо, лично питање за дозволу да се она (или било која од оних постављених на форуму) подели на друштвеној мрежи, вама, као ауторима ишта значило и како би на њега одговорили?
Има ли интересовања да отворимо ту тему у којој би се остављале фотографије намењене управо дељењу на тим платформама?
Да не трпамо све то у анкету, тема је отворена за разговор о томе, мишљења, предлоге...

Isto mislim da svako ima pravo da licno postavi gde zeli ,a da je tamo hteo vec bi bile,a ne moze se svako pitati za svaku fotografiju dal ce nekad negde moci da se postavi

Не ради се о свим фотографијама само победничким на такмичењима !

Мислим да је посебна тема на којој би аутори постављали своје фотографије које желе да буду објављиване ван форума најцелисходније демократско решење.
Питање је да ли би са те теме одлазиле аутоматски све постављене фотографије или би постојала нека накнадна трижаја од стране оних који брину о слању.

Ej, zasto je bitno da su slike samo takmicarske?
Zbog same reklame ne bi to trebalo da igra neku ulogu, sve jedno je da li su slike sa foruma ili takmicenja.
Ako dozvolite slike sa foruma automatski dajete autorima vecu mogucnost izbora. Verovatno bi i neko (moderatori) trebao i da "probere" od tih slika iz posebne teme. Mozda i nije moguce objaviti sve te slike, koje autori izaberu.

Onaj ko bude dosao na PDF fotografija zbog objavljenih slika, videce i sam da imate takmicenje itd. A mozete i tamo da napisete da postoji takmicenje na PDF-u. Neko bi trebao da "probije led", ako uklljucite slike sa foruma imate moju dozvolu za objavljivanje.Mislim ako smatrate da ima neka vredna od mojih slika.

A mogao bi i ti @Moghrion da se prikljucis, i ti si i ranije delio, slike pa nije ti prvi put.
u stvari tebe sam i sreo tamo na "flickr", ako se secas. Mozda bi se kasnije prikljucili i drugi autori.
Eto neki predlog pa...

Ма нико не инсистира на такмичарским... ено, поставио сам тему у коју је слободно ставити било коју ауторску фотографију... иначе, све ове које сам поставио на форуму/фликру сам дао на слободно коришћење у сврхе промоције форума...

Ма нико не инсистира на такмичарским... ено, поставио сам тему у коју је слободно ставити било коју ауторску фотографију... иначе, све ове које сам поставио на форуму/фликру сам дао на слободно коришћење у сврхе промоције форума...
Znaci li to da mogu i ove slike koje su bile ranije na forumu?

Back