- Poruka
- 390.390
Da li ste zavisni od interneta i koliko ?
Ima li leka za one koji su zavisni
Ima li leka za one koji su zavisni

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Preko dana i nisam toliko,jer slabije izlazim na net,a uvece mi uvek nesto nedostaje.Ne mogu reci da sam bas veliki zavisnik,ali postoji neki procenatDa li ste zavisni od interneta i koliko ?
Ima li leka za one koji su zavisni![]()
Haha, isto, razumem tePreko dana i nisam toliko,jer slabije izlazim na net,a uvece mi uvek nesto nedostaje.Ne mogu reci da sam bas veliki zavisnik,ali postoji neki procenat
Zdravo, Nina! (ajmo svi) ??Ja sam Nina i zavisnica sam od interneta![]()
Na plaži samo krigla piva... a i na utakmici. Šta će kome više? Ko ne pije pivo, može i neka druga soda...Ali na plaži recimo me ne zanima. Kao ni na utakmici i slično.
Izvini, latinoameričke. Šta ću, ostalo mi još iz tih vremena da ispravljam ljudeNa plaži samo krigla piva... a i na utakmici. Šta će kome više? Ko ne pije pivo, može i neka druga soda...
Sinoć sam naučila da postoji Danilo kojem je Danilo prezime, a i da moj zet zna sve te po imenu i prezimenu.
Kako ih sve tako lepo zapamtite?
Kao ono kad smo mi žene znale imena svih likova u nekoj španskoj seriji?
Te španske serije su i započele ovaj haos kad bolje razmislim!
Dugogodišnje praćenjeNa plaži samo krigla piva... a i na utakmici. Šta će kome više? Ko ne pije pivo, može i neka druga soda...
Sinoć sam naučila da postoji Danilo kojem je Danilo prezime, a i da moj zet zna sve te po imenu i prezimenu.
Kako ih sve tako lepo zapamtite?
Kao ono kad smo mi žene znale imena svih likova u nekoj španskoj seriji?
Te španske serije su i započele ovaj haos kad bolje razmislim!
moj mek mozeDa li se danas kompjuter ili telefon moze zamisliti bez pristupa internetu?
otkud ti sad pa to...mozda smo nekad biliMa svi smo neizlecivi samo niko to da prizna, prvo sebi pa drugima.
Generalno jesmo zavisni. Ja jedan kolac ne mogu da napravim bez interneta... bez interneta nema kolaca.otkud ti sad pa to...mozda smo nekad bili
ali vremenom covek otupi i skonta da je ovo cista glupost i debilizam
i da blage veze nema sa pravim zivotom
samo privid koleginice, samo yebeni privid da mislimo kako nesto vise znamo
a znamo 1000x manje ako se samo na mrezu oslonimo
nekad za neke stvari moz da pomogne ko prakticna beleznicaGeneralno jesmo zavisni. Ja jedan kolac ne mogu da napravim bez interneta... bez interneta nema kolaca.
Zasvrbi te dupe kopas po internetu ne bi li otkrio sta ti je, pa ti svane kad negde procitas da je los toalet papir uzrok svraba... i tako dalje..
Dostupnost informacijama svakako da omogucava dezinformije, ali to ni na koji nacinnekad za neke stvari moz da pomogne ko prakticna beleznica
ali generalno
info sa neta je toliko podlozan kritizerstvu i treba ga prihvatati sa dozom tezeg skepticizma
jer sam sebe jede neozbiljnoscu gde istina nema sta da trazi
uvek se setim kako se uredjuje wikipedija i zezanja koje je jedan briljantan um odavde postavio na wikiju
kad je fingirao postojanje istorijskog lika bucilova a da nijedan admin wikija nije ni naslutio prevaru![]()
to je bre arhivska tema ono za matine kad se prijavljujes na tesluDostupnost informacijama svakako da omogucava dezinformije, ali to ni na koji nacin
ne negira brdo informacija do kojih se sada moze doci na klik, a do kojih nije moglo
prve polovine 90ih i 80ih, Da potsetim zaradio sam dosta para samo na tome
sto sam debagujuci provalio kako se programira UART na PC-ju i kako se asinhrono
primaju podaci sa serisjkog porta
Taj info je kasnije tek na BBS-ovima mogao da se nadj/e
A kolko njih je bilo na BBS-ovima i imalo modeme tada?
Internet je komoditet bez koga nema komunikacije i bez koga nikom nista ne bi mogao
da kazes. Cak i da pogledas ocene detetu, uplatis neki racun, i uvek nadjes neki
info koji te zanima![]()
Internet je u pocetku bio cisto za tehnikalije, tek kasnije se rasplinuo na sve i svasta i generalno degradirao, kako se omasovio,ali batice kad krenu da seru napr. o istoriji, pa fake fotke a ono respektabilni sajt ybt, a ono zveci laz ko kinder jaje bez zumanca...![]()
Kad dodje vreme da pegle imaju funkciju mobilnog bice zehebato...Da li se danas kompjuter ili telefon moze zamisliti bez pristupa internetu?