Anketa : Da li je trebalo Miloševiću suditi u Srbiji ?

Trebalo mu je suditi u Srbiji za grehe protiv naše države i naroda umesto za izmaštane napolju ??

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Gruban

Buduća legenda
Banovan
Poruka
49.488
Mišljenja sam da je trebalo da Slobodanu Miloševiću sudimo mi za grehe,za stvarne grehe protiv naše države i naroda umesto što mu je u Hagu suđeno za izmaštane zločine,genocide itd.
.Da su mu sudili naši sudovi ne mi morao da uzima lek protiv lepre koji anulira dejstvo lekova protiv visokog pritiska,što ga je i ubilo.Razlog zašto je to radio je u tome što je verovao da će zbog teškog zdravstvenog stanja biti pušten na lečenje u Srbiju a očigledno nije imao nameru da se u tom slučaju vrati u Hag.Znači,žrtva je loše procene,sopstvene ili lošeg savetovaca jer nije pušten na lečenje u Srbiju a izostanak dejstva leka protiv visokog pritiska izazvao je poremećaje koji su rezultovali srčanim udarom i sas smrt.
U Hagu ga nisu imali za šta da osude.
Da mu je suđeno u Srbiji.ne bi muljao sa lekovima pa bi živ i zdrav dočekao osuđujuću presudu.

Судство које је седам деценија судило по партијској линији да непристрасно суди дојучерашњем шефу?

Не.

Иначе, сарадња с Хагом ратификована је у Дејтону.
Sudstvo ne sudi po partijskoj liniji već ko da više.Korupcija isključivo.

Mišljenja sam da je trebalo da Slobodanu Miloševiću sudimo mi za grehe,za stvarne grehe protiv naše države i naroda umesto što mu je u Hagu suđeno za izmaštane zločine,genocide itd.
.Da su mu sudili naši sudovi ne mi morao da uzima lek protiv lepre koji anulira dejstvo lekova protiv visokog pritiska,što ga je i ubilo.Razlog zašto je to radio je u tome što je verovao da će zbog teškog zdravstvenog stanja biti pušten na lečenje u Srbiju a očigledno nije imao nameru da se u tom slučaju vrati u Hag.Znači,žrtva je loše procene,sopstvene ili lošeg savetovaca jer nije pušten na lečenje u Srbiju a izostanak dejstva leka protiv visokog pritiska izazvao je poremećaje koji su rezultovali srčanim udarom i sas smrt.
U Hagu ga nisu imali za šta da osude.
Da mu je suđeno u Srbiji.ne bi muljao sa lekovima pa bi živ i zdrav dočekao osuđujuću presudu.
Daj bre dosta vise o rahmetli SLobici pokoj mu dushi kakav god da je bio...A nije bio dobar! P.C. Kako si Ti mislio da se sudi precedniku drzave u drzavi u kojoj je kontrolisao sve zivo…? Upravo zato I jeste na taj nacin svrgnut sa vlasti jer na normalan, kulturan nacin nije bilo moguce...Kao sto nije moguce suditi nekom ko se preziva Mitrovic.. I dosta vise o coveku-SLobi kao zrtvi covek je unesrecio I unazadio ovu zemlju za ne decenije nego vekove posle...

Не би ни овде имали за шта да га осуде. Само суђење тог типа је ионако замена теза, јер није Милошевић опљачкао земљу, већ хиљаде других. То су исто радили и пре њега, а и после њега. Није у њему био проблем.

Његова највећа кривица је што није чистио државу од људи који су опседнути парама, и у својим редовима, а и у противничком табору. Све остало су небулозе.

Његова највећа кривица је што није чистио државу од људи који су опседнути парама, и у својим редовима, а и у противничком табору. Све остало су небулозе.

ојеботе, мало ли је било до њега.
а шта рећи о његовој породици.. па ни то није био кадар обуздати, или није хтео што ми је ближе памети.

ојеботе, мало ли је било до њега.
а шта рећи о његовој породици.. па ни то није био кадар обуздати, или није хтео што ми је ближе памети.
Небитно је. Поента је да се од њега прави жртвено јагње и парадигма неког система, који нема везе са њим већ са нама. А колико је он био део нашег система, утврдила би истрага.

Слободану Милошевићу је морало да буде суђено у Србији за велеиздају и чувену политику - "крени - стани", плус неконтролисану употребу криминалаца у "војне" сврхе. Да је војник, не би био криминалац, уз минималне изузетке. Значи, морао је (а имао је моћ) да прочисти бившу ЈНА од оних који нису Срби или нису лојални српској држави (на жалост, ових других је процентуално било много више него етничких Срба), да похапси криминалце на фронту, да постави границе Србије и да накриви капу. ОТАН тада није био за то спреман, а ако Запад нешто поштује, то је status quo. Јел' спомиње неко данас Лукашенка као диктатора? Или да Асад мора да оде? Итд. Али он је хтео је да буде прво комуниста, а накнадно Србин, али то не бива.

Слободану Милошевићу је морало да буде суђено у Србији за велеиздају и чувену политику - "крени - стани", плус неконтролисану употребу криминалаца у "војне" сврхе. Да је војник, не би био криминалац, уз минималне изузетке. Значи, морао је (а имао је моћ) да прочисти бившу ЈНА од оних који нису Срби или нису лојални српској држави (на жалост, ових других је процентуално било много више него етничких Срба), да похапси криминалце на фронту, да постави границе Србије и да накриви капу. ОТАН тада није био за то спреман, а ако Запад нешто поштује, то је status quo. Јел' спомиње неко данас Лукашенка као диктатора? Или да Асад мора да оде? Итд. Али он је хтео је да буде прво комуниста, а накнадно Србин, али то не бива.
Da, tvoji Prazilukašenko i Asshead će takođe završiti kao Kanarinac Smrdljošević.

Igic.jpg

Živorad Igić,jedan od bližih saradnika predsednika Miloševića,počivši.

A sta je alternativa pitanju:"da li je smrdljosevicu trebalo suditi u Srbiji"?

Da li je alternativa:
1. Nike mu trebalo suditi,
2. Trebalo mu je suditi u Den Hagu
3. Nesto trece ?

Алтернатива коју нуде Другови је "Требало му је судити у Книну јер је Крајину изд`о".

Друга је салонско националистичка (Добрица Ћосић, Мита, Рифер) "Ма не, требало је да му судимо што нам је отео Стару Штедњу, а не да падне због измишљеног Геноцида у Сребреници".

А истина је "Од свих многих Ратних Злочина Балканског Касапина, они почињени према Хрватском, Бошњачком и Албансом Народу су стравични, па је Ден Нирнберг (Хааг) добра локација (Вјеса Пјешић, Носфи, Невенка Философ)".

Back