Blues Brothers
Elita
- Poruka
- 19.811
Naravno da hoce, Rusija uvek brani svoje saveznike…
Jel tako Tihomire ?
Jel tako Tihomire ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
americi je uvek bio kosmar ta kinaŠTA TO KINA ŠALJE TEHERANU? TERETNI AVIONI SAMO PRISTIŽU! Čim se približe Iranu nestaju s radara, sve počelo dan nakon napada iz Izraela (FOTO, VIDEO)
https://www.kurir.rs/planeta/9701137/sesti-dan-sukoba-izraela-i-irana
vec su pocele isporuke oruzja iranu a rusi su deo vec isporucili s-400 pantsire i su-35
Nece, Rusija je sve saveznike prevarila, u drugom svjetskom ratu da ih Hitler nije napao nikad ne bi pomogli,vidimo i na primjeru Asada sta se desilo,isto ce zavrsiti i sa Iranom.
Ako bude pešadijskog ratovanja Iran je vojno jači od Izraela i Amerike jer ima više pešadijeЗашто је битан број војника ако неће бити пешадијског ратовања?
samo ti kelpeci nanulama...Naravno da hoce, Rusija uvek brani svoje saveznike…
Jel tako Tihomire ?
Rusija će u svakom slučaju pomoći jer joj je u geostrateškom interesu. Ameri nemaju šta da traže u iranu
iran je busan od 2020 po oeprativnom pitanjuPričam u smislu rata nemaju tu šta da traže. Ameri su oduvek ratovali samo protiv malih zemalja.
kolonijalisticka gamadКако је говорио Црни Гуја за Енглезе...у фазону...а шта они су наоружани, није у реду ми (Енглези) навикли смо да се боримо против непријатеља којима је главно оружје кокосов орах...![]()
Нису баш ни ћутали него су помагали.zasto su rusi cutali kada su nas ameri sutirali bombama 1999 g?
ali sustinski pomoci , uemsati se u sukob, to sigurno nece
Nije da nije važno,jer i kod njih kao kod muslimana žena ne sme da se uda za muškog druge vere dok muški može da ženi "nevernicu".Imaju oni neki naziv za nejevreje, kao da su nejevreji niža rasa, nešto kao pagani...Ako niste znali jevreja može da rodi samo jevrejka
Nije važno ko je otac
PS: Mene su na FB trajno blokirali kada sam objavio sliku
"Gospodari Ukrajine" gde se vidi ko su pravi gospodari
PS: Lično mislim dase Rusija u ovaj sukob neće direktno mešati
A ako nekoga bude pomagala to neće biti javno
Нису баш ни ћутали него су помагали.
Пронађи, нећу ја ништа да тврдим, кога су помагали,када, колико и са чим.
Мада морам признати биле су и друге околности.
Русија је већ помогла Ирану око Хајама а дозволила им је да користе и глонас.Šta vi mislite? Da li će Rusija pomoći Iranu u ovom sukobu protiv Izraela ili će ipak stajati po strani?
Izrael će svakako imati apsolutnu pomoć od Amerike, a da li će Iran biti prepušten sam sebi?
Што се тиче С300 често наилазим на тврдњу да нам је жао што нам нису Руси дали.Ono što nam je bilo najpotrebnije od njih tada u borbi protiv NATOa - S300 PVO sisteme, nismo dobili.