Anketa: Da li će Rusija suštinski pomoći Iranu u sukobu protiv Izraela?

Da li će Rusija pomoći Iranu u sukobu protiv Izraela?

• Ukupno glasova
    46
Помоћи ће у оној мери која не угрожава физички опстанак Израела. Баш никоме не одговара да Блиски и Средњи Исток постану мухамеданско море, ма како међусобно завађено. Мора да постоји неко острвце.

Зашто је битан број војника ако неће бити пешадијског ратовања?
Ako bude pešadijskog ratovanja Iran je vojno jači od Izraela i Amerike jer ima više pešadije
Apsolutno nije Rusiji potrebno da Iranu pomaže.
.
A ako bude nuklearni rat onda će se Iran i Izrael uništiti međusobno, mada Iran je i tu u prednosti jer ima 100 puta veću teritoriju od izraela i dovoljne su mu 2 nuklearne bombe i sve je gotovo. Dok mislim da Izrael nema 200 atomskih bombi da uništi ceo Iran koji je 100 puta veći..

Rusija će u svakom slučaju pomoći jer joj je u geostrateškom interesu. Ameri nemaju šta da traže u iranu

e jbg ti...
pa kako nemaju ?

a NAFTA ????

ista prica koa sa irakom 1991 - preko noci ubacili propagandu u svet kako je irak na pragu NOVOG HEMIJSKOG ORUZJA KOJE CE UNISTITI SVET...

umesto hemijskog oruzja sad iran i mantra o nuklearki...

zurba za bespaltnom naftom , problem oko rezervi...

to je zapadnim globalistima novi nacin porobljavanja uemsto vekovnih kolonizacija pre...

Како је говорио Црни Гуја за Енглезе...у фазону...а шта они су наоружани, није у реду ми (Енглези) навикли смо да се боримо против непријатеља којима је главно оружје кокосов орах...:mrgreen:

Pričam u smislu rata nemaju tu šta da traže. Ameri su oduvek ratovali samo protiv malih zemalja.
iran je busan od 2020 po oeprativnom pitanju

nijesu to ubistvo ameri izveli bezveze

to je bio pocetak ubijanja islamistickih generala, kasem sulejmani je bio iranski dzejms bond i vodja operative...

inace i vodja 400 pripadnika islamske revolucionarne garde u bosni kada je kako kaze rame uz rame bio i sa bin ladenovim mudzahedinima obucavajuci ih...

ubistvom nejga iran je razheban totalno na operativnom planu pa ne cudi onoliki pogotci i ubsitva iranskih komandanata i nuklearnih naucnika...

na tom planu su usa i izrael daleko ispred. i to moze biti odlucujuca stvar...

Како је говорио Црни Гуја за Енглезе...у фазону...а шта они су наоружани, није у реду ми (Енглези) навикли смо да се боримо против непријатеља којима је главно оружје кокосов орах...:mrgreen:
kolonijalisticka gamad

danas isto tako sa amerima francuzima ujedinjeni otimaju prirodne resurse slabijima od sebe...

ali iran je malo veci zalogaj

podosta veci

Iza nas su stali 1914. godine i rukama i nogama. Uvalili smo ih u nesreću zbog koje je stradalo možda i pedeset miliona stanovnika Rusije.
Generalno je dobro što Rusi nemaju negde ideju da bi bilo zgodno da nas bombarduju, za sve situacije kada smo ih namagarčili i uvalili u kanal.
Čudan narod. Veze nikakve sa nama Srbima nemaju.
Mi bi smo im se da smo na njihovom mestu, do sada hiljadu puta najebali nezahvalne milosne majke.
Pazi, još mi njih optužujemo kako su nas nekad izdali i izneverili.

zasto su rusi cutali kada su nas ameri sutirali bombama 1999 g?
Нису баш ни ћутали него су помагали.
Пронађи, нећу ја ништа да тврдим, кога су помагали,када, колико и са чим.
Мада морам признати биле су и друге околности.

Poslednja izmena:
Ako niste znali jevreja može da rodi samo jevrejka
Nije važno ko je otac
PS: Mene su na FB trajno blokirali kada sam objavio sliku
"Gospodari Ukrajine" gde se vidi ko su pravi gospodari

PS: Lično mislim dase Rusija u ovaj sukob neće direktno mešati
A ako nekoga bude pomagala to neće biti javno
Nije da nije važno,jer i kod njih kao kod muslimana žena ne sme da se uda za muškog druge vere dok muški može da ženi "nevernicu".Imaju oni neki naziv za nejevreje, kao da su nejevreji niža rasa, nešto kao pagani...

Нису баш ни ћутали него су помагали.
Пронађи, нећу ја ништа да тврдим, кога су помагали,када, колико и са чим.
Мада морам признати биле су и друге околности.

Ono što nam je bilo najpotrebnije od njih tada u borbi protiv NATOa - S300 PVO sisteme, nismo dobili.

Šta vi mislite? Da li će Rusija pomoći Iranu u ovom sukobu protiv Izraela ili će ipak stajati po strani?
Izrael će svakako imati apsolutnu pomoć od Amerike, a da li će Iran biti prepušten sam sebi?
Русија је већ помогла Ирану око Хајама а дозволила им је да користе и глонас.
Мало ли је.

Ono što nam je bilo najpotrebnije od njih tada u borbi protiv NATOa - S300 PVO sisteme, nismo dobili.
Што се тиче С300 често наилазим на тврдњу да нам је жао што нам нису Руси дали.
За нас у том тренутку, 1999, С300 не би био од велике помоћи.
Веома брзо би га уништили, малтене одмах.
Постојале су друге ствари које би нам биле потребније.

Back