white_warg
Iskusan
- Poruka
- 5.889
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li gledate anime filmove/serije/crtace, za sta god su smatrani ?
Koje ste anime odgledali?
Da li ste gledali Live Action filmove snimljene po anime-u?
Jel scena kada se Tetsuo pretvori u veliki blob?Gledao sam Akiru kao klinac, dobro me istraumirao tada.
Jel scena kada se Tetsuo pretvori u veliki blob?
![]()
Dobro, ocito si bio mladnji od mene, ja sam ga prvi put gledao s nekih 13.Sve vezano za to, narocito kraj.
Jos prevod bio na latinici pa nisam sve mogao ni da pročitam, još uvek sam učio slova.
ahahaha dobro me istraumirao tadaGledao sam Akiru kao klinac, dobro me istraumirao tada. Posle toga malo gledao Digimone, Pokemone, Zmajevu kuglu, Gandam seed destiny...
Imaju neke dobre ideje sa pričama i odličnu animaciju.
Prave filmove nisam gledao, to obično ne ispadne kako treba.
Dobro, ocito si bio mladnji od mene, ja sam ga prvi put gledao s nekih 13.
Meni je super ona voznja kroz grad, do tada nikad vidjena takva scena, pogotovo muzika:
ahahaha dobro me istraumirao tada
e pa nije, filmovi su ispali sasvim lepo.
bas ulazu novac u rekreiranje animea i snimanje filmova po njima
i glumci vezbaju za uloge po godinu dana
Prica je prepuna rupa zato sto crtani samo sadrzi dijelove prvog i sestog poglavlja, preskocili su npr. citav svjetski rat plus hrpu bitnih stvari za pricu, zato je nejasno i raskupusano.Dovoljno sam mator da razumem pricu.
Prica je prepuna rupa zato sto crtani samo sadrzi dijelove prvog i sestog poglavlja, preskocili su npr. citav svjetski rat plus hrpu bitnih stvari za pricu, zato je nejasno i raskupusano.
Upravo to, svaki tankobon po sat vremena, u sest sati bi se koliko toliko dalo utrpati.Mozda bi serija bila bolja...
Vampite hunter D je bio odličan kao film, iako ima daleko više knjiga.
Posjediujes Neo Geo konzolu?????ako si fan Anime znaćeš šta su i ovi )))
Pogledajte prilog 1160034