Anime

Da li gledate anime filmove/serije/crtace, za sta god su smatrani ?
Koje ste anime odgledali?
Da li ste gledali Live Action filmove snimljene po anime-u?

Gledao sam Akiru kao klinac, dobro me istraumirao tada. Posle toga malo gledao Digimone, Pokemone, Zmajevu kuglu, Gandam seed destiny...

Imaju neke dobre ideje sa pričama i odličnu animaciju.
Prave filmove nisam gledao, to obično ne ispadne kako treba.

Gledao sam Akiru kao klinac, dobro me istraumirao tada. Posle toga malo gledao Digimone, Pokemone, Zmajevu kuglu, Gandam seed destiny...

Imaju neke dobre ideje sa pričama i odličnu animaciju.
Prave filmove nisam gledao, to obično ne ispadne kako treba.
ahahaha dobro me istraumirao tada

e pa nije, filmovi su ispali sasvim lepo.
bas ulazu novac u rekreiranje animea i snimanje filmova po njima
i glumci vezbaju za uloge po godinu dana

Dobro, ocito si bio mladnji od mene, ja sam ga prvi put gledao s nekih 13.
Meni je super ona voznja kroz grad, do tada nikad vidjena takva scena, pogotovo muzika:

Prva scena, zbog nje sam i nastavio da gledam.
Imao sam 7-8 godina tada.

ahahaha dobro me istraumirao tada

e pa nije, filmovi su ispali sasvim lepo.
bas ulazu novac u rekreiranje animea i snimanje filmova po njima
i glumci vezbaju za uloge po godinu dana

Meni tada nije bilo smešno, sada već razmisljam da ga pogledam opet. Dovoljno sam mator da razumem pricu.

Ne znam kako to rade japanci ali zapadnjacima to ne ide.

ako si fan Anime znaćeš šta su i ovi )))
IMG_20220219_101347935~2.jpg

Dok sam gledala, gledala sam za sve pare, redom, ali prve i najveće ljubavi su mi Death Note i Bleach, već spominjano na drugim temama, ali validno i dalje.
Death Note je dobio i svoje filmove, koji su mi se dopali, mada ne znam da li bi da nisam gledala seriju. Bilo je naznaka da će i Ameri snimiti svoj Death Note, ali me to apsolutno ne zanima.
Bleach je nemoguće staviti u film. Toliko ima zaokruženih likova da... o mnogima posebno može film da se napravi. Svi likovi imaju svoje priče... a i tako nije dovršena. :rida:
Itazura na Kiss, Kimi ni Todoke... Black butler...
Imam negde i spisak pisan rukom, ali ko zna gde je to... Onda sam prešla na JDrama i KDrama odsek, ali još čekam nove epizode Bleach-a. Neko pusti buve da se šuška o nastavku, i cela jedna imeprija fanova navija da se desi.

Фестивал на јапонската култура во Скопје​

28/05/2022 08:30
постер.jpg

biće ovde od svega po malo , pa i anime
događaj koji povezuje haiku poeziju , kinematografiju , muziku , arhitekturu , borilačke veštine , tehnologiju , gastronomiju , visoku modu , manga , anime , kosplej, video igre , društvene igre , hobi i kolekcionarstvo

Poslednja izmena:

Back