Anime preporuke

80417.jpg


Ako nekome treba odmor za mozak, preporucio bih New Game! Iako je radnja u klasicnom slice of life fazonu, iz nekog razloga mi je simpaticniji od bilo kog drugog tog tipa koji sam gledao.
 
Jel moze preporuka za neki dobar animirani SF , mozda nesto na foru Star Treka ili Robotecha ako ima ? :)

Recimo gledao sam nedavno Blame i Appleseed i bili su zaista odlicni (iako nisu bas u tom fazonu)

Sto se tice animiranih serija moja preporuka svakako za Castlevania seriju na Netflixu, adaptacija cuvenog serijala video igara, epska fantastika, animirana serija je zaista odlicno ispala i zasluzeno pokupila sve pozitivne komentare.
 
Ghost in the Shell serial je mozda od najpoznatijih, ima ih brdo na foru Robotecha i Appleseed, al evo jos nekoliko -

Neon Genesis Evangelion
Tengen Toppa Gurren Lagann
Code Geass
Full Metal Panic!
Mahouka Koukou no Rettousei
Mobile Suit Gundam
Suisei no Gargantia - ovaj i nije bas akcioni, ali je prilicno dobar

u koliko ti ne odgovara ni jedan pogledaj ovu listu https://myanimelist.net/anime/genre/24/Sci-Fi
 
Poslednja izmena:
Pogledajte obavezno Black Clover! Ja ga gledam bukvalno svakog ponedeljka u 1 ujutru čekam epizodu, uživeo sam se strašno. Btw. radi se o dva druga koja su zajedno odrasla i imaju cilj da postanu " Wizard King " . Jedan je Yuno, inteligentni mladić koji je dobio svoju knjigu magija sa 4 lista deteline i na upisu u školu za magične vitezove upada u visoko rangiran razred tj. kuću, dok njegov drug manje više i brat, Asta, gleda sve na šalu i dosta je mlađi od njega oko 4,5 godina, koji upada u najgore rangiran razred. Razlikuju se u tome što Yuno ima perfektan tajming i uvežbanu magiju, dok Asta nema uopšte mane u sebi već je velikim čudom dobio knjigu od 5 lista deteline. 5. list znači devil form što je u poslednjoj epizodi koja je do sad snimljena i postao na neki način. Uglavnom da ne spoilujem pogledajte vredi vremena i jako je zanimljiva priča. :D
 

Back
Top