AlanViBritannia
Domaćin
- Poruka
- 4.783
Anime: Casshern Sins
Ime: Casshern
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Anime: Casshern Sins
Sta se ti glupiras sa tim Yu- Gi- Oh... Batali nas tog glupog smeca, koji nije dostojan da se zove Anime- om...
Daj neki screenshot... Boli me uvo kojom je kartom cupavi pobedio celavog...
Dan Screen Shoot...
epa ja volim ovaj anime(a igru obozavam)i mnogo me briga sta ti mislis o njemu
i vala sledece pitanje ce biti posveceni fanovima pokemona(ja nisam fan,ali kad sam bio mawi gledao sam pa sam ponesto zapamtio,a posto to niko ne gleda........)nedamepa ja volim ovaj anime(a igru obozavam)i mnogo me briga sta ti mislis o njemu
i vala sledece pitanje ce biti posveceni fanovima pokemona(ja nisam fan,ali kad sam bio mawi gledao sam pa sam ponesto zapamtio,a posto to niko ne gleda........)
alo jel si shvatio da gaara treba da postavi pitanje?
Sledece pitanje.
Evo pitanja:
Ime Anime:
![]()
Ime lika: ( iz iste Anime je lik )
![]()
EDIT:
@ Smoky:
Igru postujem, ali ono je smesan izgovor za Anime crtac... Obican Yu- Gi- Oh! ima OK temu, ali GX je samo proseravanje kako bi se Anime nastavio...

Sto nisi gledao... Ti si gledao Anime koje se ni ne mogu nazvati tim imenom, i koje se daju na RTL- u... Strasno... Sta ce ti Internet covece, onda... Baci ga, tako i tako ti sluzi da nas ovde smaras, spamujes, pises gluposti i budes bannovan.....
I lepo sam napisao RTL, ti nauci da citas....

Evo pitanja:
Ime Anime:
![]()
Ime lika: ( iz iste Anime je lik )
![]()
EDIT:
@ Smoky:
Igru postujem, ali ono je smesan izgovor za Anime crtac... Obican Yu- Gi- Oh! ima OK temu, ali GX je samo proseravanje kako bi se Anime nastavio...
Ajde ja cu da pitam ovo je anime koji sad gledam i stigao sam do 3. epizode
![]()
zar ne treba artemis da postavi pitanje?ali ajde.
nisam ovo nikad video ali mi je jedan tip pricao o nekom animeu,a ovo mi se nekako cini da je to,da nije Earth maiden Arjuna ili tako nesto?
U stvarno je bilo tesko da pogledas link slike a u njemu pise ime......A kako hoces da lazes jedan tip mi je rekao ma jeste nema sta XD
Imas pravo da postavis pitanje ali da nije u vezi sa yugioh anime-om

Ja mislim da je bolje pitanje... JEL NEKOG ZANIMA?
Ja necu ni da potrazim....![]()