Anime fight

Krades fore :D
A pretpostavljam da nisi ni znao sta je hentai dok nisi pogledao na krsti

Ajde ovako

jel moze iz istog animea

rin vs sakura pa sta bog da

Ocekujem odgovor od nekog ko zna ko je rin

znao sam sta je hentai,video si sta ja igram i gledam;)

nego pise ti u prvom postu da treba iz razlicitog biseru

@tema,ne znam ko je rin,ali iz prica na naruto temi zakljucujem da bi on trebao da pobedi,e sad sto ja neznam ko je on.....

nadam se da moze tag dueli

mew mewtu ili kako vec(iz pokemona) V.S. naruto i sasuke(naruto)

P.S.metalni,nemoj da mi kazes da svi znaju ko je iz kog animea posto mozda neko ne zna.........

znao sam sta je hentai,video si sta ja igram i gledam;)

nego pise ti u prvom postu da treba iz razlicitog biseru

@tema,ne znam ko je rin,ali iz prica na naruto temi zakljucujem da bi on trebao da pobedi,e sad sto ja neznam ko je on.....

nadam se da moze tag dueli

mew mewtu ili kako vec(iz pokemona) V.S. naruto i sasuke(naruto)

P.S.metalni,nemoj da mi kazes da svi znaju ko je iz kog animea posto mozda neko ne zna.........

Rin je musko

@gaara

Da vidimo light vs shika hmmmmm ja mislim da bi bilo draw :cool:

rin je zensko!?!?!?!?!??!?!?!??!?!?!??!

yeap ovo je rin
01rin.jpg

Ti si izgleda samo Pokemone i Naruta gledao.... >.>

Ovi mjau kreteni bi pobedili....

Hm....
Yoite ( Nabari no Ou ) vs Oboro Iga ( Basilisk )?

pokemone sam gledao kad sam bio mali i nesto mi ostalo u secanju,a gledao sam(i gledam)naruto yugioh inuyasha,one piece,detective conan,digimon(malo je za decu,ali je dobar) i jos neke. gledao sam i avatar the last airbandier mada to i nije bas anime(nije japanski),mada je pravljen u anime stilu.

pokemone sam gledao kad sam bio mali i nesto mi ostalo u secanju,a gledao sam(i gledam)naruto yugioh inuyasha,one piece,detective conan,digimon(malo je za decu,ali je dobar) i jos neke. gledao sam i avatar the last airbandier mada to i nije bas anime(nije japanski),mada je pravljen u anime stilu.

uh kako opasni crtaci xD

ja glasam za basilisk ;)

Back