Animal anal

Ali ipak mi je draži ženski kanal...

• Jedna živuljka je morala biti ubivena!

• Jedna ljubav je morala biti ubivena!

• Jedan benefit je morao biti ubiven!

• Wakawakawaka...

• Rolling' down the street, smoking indo… sippin' on gin and juice!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
kreten koji zaista voli i postuje zivotinju nece da zlostavlja istu,dok kreten koji ne voli zivotinju,nece imati problem da istu shutne onako u prolazu iz chista mira...videla ja trista puta
a ako bez razloga shutirash nekoga bio on chovek ili zivotinja.....ti si onda veci kreten od bilo koga
Hvala na objasnjenju,ima tu istine

ali manje vise i ja gledam na sve kretene isto....ali opet nije isto....ne znam...ipak ima razlike
oni koji se izivljavaju nad bilo kom zivom bicu su veci kreteni od onih koji su kreteni zato sto recimo nece da daju komshiji kashiku shecera iz inata....glup primer ali....to je to

Mozzesh da ne volish zzivotinje...u smislu da ne zzelish da imash ni jednu kao ljubimca...to poshtujem...i ako sad naidjem na takvu osobu a ja vech imam ljubimaca....e onda che ona morati da se prilagodi...a ako nemam ljubimca a ja zzelim da ga imam a zzivimo zajedno ja i ta osoba koja ne voli zzivotinje, onda ja moram da idem cheshche u zoo-vrt i...

Ja sam mislila da je to čovečija ribica :dontunderstand:

Treba da se prijavim za akcije, a mrzi me da idem :(

pa i jeste....chovechija ribica....ali to je muskarcima,a zenama je pas najbolji prijatelj....a na drugom mestu chovechiji kit...dok je mushkarcima na drugom mestu pas...
:confused:
ni ja se nisam prijavila za akcije....posta mi je dva minuta od gajbe a mrzi me....koja sam lenchuga

ni ja nikako ne volim te zivotinje po stanu... sta ce jadan pas u sobi od 20 kvadrata? nije uopste dobro... zato... ako vec hoce neko da ima psa, moraju i uslovi za to da se stvore... pa u dvoriste.. a ne da ga uzmu sa ulice dok je stene, a onda kasnije da ga puste jer vise nije tako slatko i interesantno... a i mora da se hrani... pa na ulicu.. i bas tad vas rikan prolazi kolima... pa udari jer je ono istrcalo na put... pa pukne hladnjak... pa ventilator... pa maska... i odu pare k'o da ih nije ni bilo...

ala si ti jadna....
pa valjda ti je jasno da neko ko te tera da biras izmedju njega i psa i ko ti kaze da se otarasis psa,ochigledno NIJE vredan nichega,a kamoli toga da napustish svog psa...
eto,zbog takvih kao sto si ti ima lutalica koliko hoces :rtfm:

koliko sam mogla da procitam u temi pise da je on ALERGICAN na tu zivotinju, nije on kriv zbog toga! Kada sam rekla da cu se otarasiti psa nisam mislila da ga pustm i kazem dovidjenja, dala bih nekom ko bi brinuo o njemu kao sto sam i ja brinula!

Ту мислим на особе које заиста воле животиње, а не на оне који имају фетиш кућних љубимаца и на болестан начин се везују за њих или их тако третирају.
ceo post ti je bas lep, a ovo sam izdvojila (i boldovala) jer me od takvih ljudi podilazi jeza...

Back