Angela Merkel o budućem statusu Kosova

• Začetnik teme Začetnik teme tokyo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tokyo:
čistimo čistimo i vrlo smo brzi u tom pogledu spram vas
vi imate daleko mnogo više za počistiti
prvo je Kosovo, pa ratna šteta BiH, pa ratna šteta Hrvatskoj, pa isporučivanje Mladića i Karađića
pa tako naprijed da nas dostignete

evo mi nemamo teritorijalnih problema, gradimo kuće Srbima povratnicima, imaju pravo tražiti sve što im je oduzeto, imaju pravo na hrvatske putovnice s kojima daleko više svijeta mogu da vide za razliku od vaših, isporučili smo Gotovinu, čak se spominje mogućnost da i obiteljima žrtava Jasenovca pudu isplaćene određene naknade, garantirano smo 28.članica EUa 2009.godine, opet smo po stranim medijima hit turistička destinacija Evrope za 2007.godinu
da ne nabrajam dalje.....

Eto,bokte,...a meni i drugarici uje*ase kola u mirnoj nam Hrvatskoj jer su bile Beogradske registracije.Ja sam crkla od smeha jer je devojka isla da pokupi svoju krstenicu radi nekih dokumenata.Skucase kola-hrvatici.Ironija zivota,...

Elem,...Kosovo je otislo dodjavola,...kao da je bitno ko to i na koji nacin obrazlozi.

AlyonA:
Eto,bokte,...a meni i drugarici uje*ase kola u mirnoj nam Hrvatskoj jer su bile Beogradske registracije.Ja sam crkla od smeha jer je devojka isla da pokupi svoju krstenicu radi nekih dokumenata.Skucase kola-hrvatici.Ironija zivota,...

Elem,...Kosovo je otislo dodjavola,...kao da je bitno ko to i na koji nacin obrazlozi.

Pojedinačnih slučajeva, provokacija, međunacionalne netrpeljivosti će uvijek biti!
Samo treba raditi na suzbijanju i preventivi iste...
a to što je ima i netreba se toliko čuditi... zaboga rat je završio prije 12 godina, treba će još bar toliko da se ohlade balkanske glave i sa jedne i sa druge strane!

A Kosovo, čuj ja sam Hrvat i od mene ne zavisi ;)

nego treba ljude okrenuti da razmišljaju više na ekonomiju i poduzetištvo a manje na dvenopolitičke farse naših političara
koji su ništa drugo cirkusanti koji plešu kako Washington, Brisel i Moskva sviraju

pozdrav

tokyo:
čistimo čistimo i vrlo smo brzi u tom pogledu spram vas
vi imate daleko mnogo više za počistiti
prvo je Kosovo, pa ratna šteta BiH, pa ratna šteta Hrvatskoj, pa isporučivanje Mladića i Karađića
pa tako naprijed da nas dostignete.
Brzi u pogledu spram nas?
Ustasa Mesic nije na celu lijepe vase?
O kakvoj to radnoj osteti pricas? Cisto da znamkakva ti je to budalastina na pameti.

tokyo:
gradimo kuće Srbima povratnicima,
Pazi samo da pri toj gradnji ne pricrvljis prstic.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back