Andy Roddick-cudo iz Amerike!

Naravno da nismo mislili,cuj Rodik da dobije Nadala,spanac bi ga dobio sa jednom rukom :):super:

Grizli to je moje misljenje i ne salim se.Ne gotivim nesto Rodika ima taj dobar servis i to je to,kad ga ide,moze da pobedi skoro svakoga,ali generalno mi se ne svidja,ni kao igrac ni kao covek.

Sto se tice Rafe i Noleta njih dvojica su mi omiljeni i navijam za njih da osvoje trofej.Doduse prvo ipak za Noleta,pa onda za Rafu.I oni su mi primeri pravih sportista,uvek se medjusobno postuju a i druze sa i van terena...

Nadam se da trofej ide ili u Srbiju ili u Spaniju
:D:super::D

Chudo iz Amerike izgubio danas, da li je to mogucje:eek:Bash chudo:eek::dontunderstand:da je mogao da izgubi i to od Berdiha:think:

Cudo iz Amerike je vec postiglo dovoljno u karijeri da moze da igra relaksirano(kad zeli moze da dobije svakoga)... Berdih je odlican igrac... Svih 8 igraca na ovom turniru su sjajni...problem je sto je tebi i slicnima sjajan samo jedan teniser...
Pripremi se ti za treci mec...i nemoj poslije da places kada cika Nole izgubi...;)

Cudo iz Amerike je vec postiglo dovoljno u karijeri da moze da igra relaksirano(kad zeli moze da dobije svakoga)... Berdih je odlican igrac... Svih 8 igraca na ovom turniru su sjajni...problem je sto je tebi i slicnima sjajan samo jedan teniser...
Pripremi se ti za treci mec...i nemoj poslije da places kada cika Nole izgubi...;)
na taj mech cu se definitivno kladiti..jedno 2-3 hiljade stavim..bice dobra kvota..a Djokovic je od Rodika izgubio poslednjih 9 setova zaredom (4 meca)..jednostavno nema resenje! :D

OVA dva drugara *OSTACE bez para*
e771.gif

E na osnovu ovog tvog posta su i oni moji postovi, ja ne plachem kad NOLE izgubi, a ti si napisao da cju plakati, pa me podsetio na Federera koji ne da plache nego rida, ne mozh da govori kad izgubi mech. Nije u stanju da to podnese sportski, nego udri u plach:lol:
Za trecji mech sam spremna, Rodik chudo iz Amerike igra s Noletom, pa shta onda:lol:Mozh misliti,ni prvi ni poslednji mech koji chu gledati chuda iz Amerike:D

@duska.vodolija
Bogomi si bila u pravu... Cestitam!:)

@Sonja
Svaka cast;)

@Hesse
Ode meni 30 eurica:) Bas smo lijepo prosli:) Ali vratice nam to Rodik sa kamatom kad dodje vrijeme...tako da nije strasno;)

@Tema
Nole je odigrao na pravom nivou i ovo je apsolutno zasluzena pobjeda...sada je malo smanjio zaostatak u medjusobnom skoru...

Endi ce morati mnogo bolje od ovoga... Poslije onakvog prvog meca ima i opravdanje...ali nije se on nikad pravdao... Ovog puta jednostavno nije islo...
Ocekuje nas jedna dobra sezona...:ok: Endi nam to garantuje!:heart:

@duska.vodolija
Bogomi si bila u pravu... Cestitam!:)

@Sonja
Svaka cast;)

@Hesse
Ode meni 30 eurica:) Bas smo lijepo prosli:) Ali vratice nam to Rodik sa kamatom kad dodje vrijeme...tako da nije strasno;)

@Tema
Nole je odigrao na pravom nivou i ovo je apsolutno zasluzena pobjeda...sada je malo smanjio zaostatak u medjusobnom skoru...

Endi ce morati mnogo bolje od ovoga... Poslije onakvog prvog meca ima i opravdanje...ali nije se on nikad pravdao... Ovog puta jednostavno nije islo...
Ocekuje nas jedna dobra sezona...:ok: Endi nam to garantuje!:heart:

Grizzly, znas zasto djokovicevi navijaci imaju kompleks od rodika..zato sto i sam nole ima kompleks od njega..ne moze set da mu uzme..a kao 3. igrac je jos je lupao po novinama kako mu je cilj 1. mesto..a rodik ga uvek odvali posteno..evo sad se omaklo..i corava koka ubode zrno..to je jedno..a drugo..znaju da je rodik bio u pravu kad je izjavio kako djokovic uvek boluje od 16 bolesti..e to ih jako boli :D

Grizzly, znas zasto djokovicevi navijaci imaju kompleks od rodika..zato sto i sam nole ima kompleks od njega..ne moze set da mu uzme..a kao 3. igrac je jos je lupao po novinama kako mu je cilj 1. mesto..a rodik ga uvek odvali posteno..evo sad se omaklo..i corava koka ubode zrno..to je jedno..a drugo..znaju da je rodik bio u pravu kad je izjavio kako djokovic uvek boluje od 16 bolesti..e to ih jako boli :D

Ima tu istine... Ali Rodik je samo rekao istinu...tako da mu se nema sto zamjeriti:ok:

Na kraju je Endijev potret dao najvise novca u dobrotvorne svrhe!:)
http://www.atpworldtour.com/News/Te...-Tennis-Auction-Raises-Money-For-Charity.aspx

5209450748_f26260dd9c.jpg

Evo i liste zarada portreta svih finalista(ATP World Tour Finals)!

Roddick (Andy Roddick Foundation) | USA | $33,100
Federer (Roger Federer Foundation) | UK | $27,300
Nadal (Rafael Nadal Foundation) | UK | $26,500
Djokovic (Novak Djokovic Foundation) | USA | $22,103
Murray (BBC Children In Need) | UK | $7,301
Soderling (World Childhood Foundation) | Japan | $5,100
Ferrer (Save the Children) | USA | $3,350
Berdych (Save the Children) | Switzerland | $3,001

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Reactions: M-M

Back