- Poruka
- 88.266
Da li ste svesni da ovo postoji?
Možda ste iskusili?
Možda ste iskusili?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A da kupim čoper i da ne izbijam iz teretane?Nista to ne boli Sensei.
Samo si malo mrzovoljan pa malo nervozan pa malo iznenada besan a onda ti je odjednom vrucina i promenis frizuru (u najboljem slucaju)
MozeA da kupim čoper i da ne izbijam iz teretane?
Pola sam odradioAko imas para kupis gitaru.
Ili motor.
eto..Pola sam odradio
Teratana je dobra ideja a coper ili harli samo voze muskaraste lezbejke to nemoj.A da kupim čoper i da ne izbijam iz teretane?
Da uzmem onda neki sportski auto? Polovan.Teratana je dobra ideja a coper ili harli samo voze muskaraste lezbejke to nemoj.
Bolje to nego Harli , kad imas harli svi znaju da ne znas voziti motor ili si muskarasta lezbejka koja isto ne zna voziti motor.Da uzmem onda neki sportski auto? Polovan.
Mislio sam da si puno mladji ?A da kupim čoper i da ne izbijam iz teretane?
Pitanje je teoretsko ali sam verovatno stariji nego si mislioMislio sam da si puno mladji ?
Ako razmisljas o tim stvarima jesi puno stariji nego sto sam mislio.Pitanje je teoretsko ali sam verovatno stariji nego si mislio
Bravo.Sušimo se jbg onda je bitno probati sve živo, analni sex ko nije, droge, trandže i tako to![]()
Polovan?Da uzmem onda neki sportski auto? Polovan.
Mita je samo malo naivanMislio sam da si puno mladji ?
Ovo je vrlo zanimljivo priznanjePitanje je teoretsko ali sam verovatno stariji nego si mislio
Samo kosaPresađivanje kose + kabriolet![]()