Android

ja ne verujem sta od telefona napravise,pa ko je pravio te softwere,dj jelly bean je trebo ploca da se drzi ne da se buta u android,tedoh da obrisem pesmu vidim xxx ljudi isti problem ima,kad se duze drzi i pojave opcije delete ne postoji:?:

Poslednja izmena:
...moram da pitam, a ne znam gde bi drugo...pa ajde ovde cu...

...treba da kopiram imenik sa SIM kartice u telefon, i sad me zanima, ako idem na "uvezi sa SIM kartice"
hoce li mi ostati brojevi i na kartici ili ce se obrisati??? :rumenko:
..znaci pojma nemam a vazno mi je:hvala:

..nesto ne stima tu, telefon je dekodiran pre par dana, ali do danas nisam ubacivala karticu drugog operatera, eto nije mi palo na pamet da to proverim,
i sad ne cita brojeve ni sa jedne druge kartice, a pritom sva ostala obavestenja uredno stizu...znaci da je dekodiran koliko se ja razumem ali iz nekog razloga
ne cita ni jedan imenik...nista..samo sa kartice koju redovno koristim ovde...sta moze da bude u pitanju ne znam, jer kad stavim bilo koju karticu u najobicniju
Nokiu 73 svi su brojevi tu...o cemu se radi:confused:

Pa jesi li stiklirala opciju kada udjes u kontakte da ti cita kontakte sa SIM kartice a ne sa telefonske memorije ?

Generalno bi na vecini telefona putanja bila Contacts- opcioni levi taster na telefonu - contacts to display - i obeleziti SIM contacts .

Pa jesi li stiklirala opciju kada udjes u kontakte da ti cita kontakte sa SIM kartice a ne sa telefonske memorije ?

Generalno bi na vecini telefona putanja bila Contacts- opcioni levi taster na telefonu - contacts to display - i obeleziti SIM contacts .

....zanimljivo je da me ni jednom kad sam ubacila neku drugu karticu u ovaj ZTE nije pitao recimo da kopira nove kontakte..nista...
....ja sam isla na opciju kopiraj iz SIM kartice, kaze greska ...da bi mi prikazao kao da nema uopste navodno niceg na kartici, kad vratim u nokiu brojevi su svi tu...

Zanimljivo , sad ne mogu da se setim ali je mozda caka u tome da prvo mora da ga prebacis da cita kontakte sa SIM-a , pa nakon toga pokusaj da prebacis kontakte na telefon .

...probala sam to, ali kaze greska..kakva greska, zasto greska ne znam...
..vidim ja da cu morati opet sutra da se majem do servisa gde su ga dekodirali pa neka nameste sve kako valja kad sam vec posteno to platila...

Molio bih nekoga ko zna da mi objasni neke stvari oko androida posto ne mogu da se snadjem
1. Imam tablet samsung galaxy tab 3 android je 4.2 i zanima me sledeće:
Kupio sam otg kabal da u njega ubacim usb memoriju i prebacujem slike i dokumenta sa tableta i obrnuto. Tablet ga prepoznaje ali nigde nemam mogućnost manipulacije fajlovima i slikama.
Guglao sam i nisam našao osim da cekiram u opcijama usb, medjutim to u mojim podesavanjima nema, pa me zanima kako to da uradim, da li ima neka aplikacija i sl.
Kako se podaci i aplikacije prebacuju na sd karticu.
Hvala puno onom ko mi pomogne

....kako da skinem fotke sa telefona, ako ih on pamti na sd kartici? kad ga prikacim na laptop pomocu usb kabla, cita samo ono sto je van kartice, stare fotke..novo nista???
....hvala:)

ovo je ludilo skenira svaki put sve slike pa kao inport sve svaki put,ponegde se pojavi opcija da se otvori nekim windows previewom pa na jedvite jade prebacis

..e i meni se to sve tako desava...o cemu se tu radi ja pojma nemam...i ne vidi uopste fotke koje su fotkane zadnjih par dana, koje idu na SD karticu...nemam pojam kako da to skinem...:dash:

kupio detetu samsunga... tek kad sam ga uzo u ruke i malo radio s njim skontao sam sta je iphone za njega....

po meni je adaptabilan linux najfunkcionalniji za sat uredjaje

Poslednja izmena:
slaba,apdejt koji mi stoji ne moze se skloniti,mora da se prikljuci na komp i odradi,usput mozda se resetuje,odbijanje poziva smsom ne moze da se iskljuci,prilikom vadjenja u voznji kad zvoni tel cesto se desi da posalje poruku,koje sranje

nemam gde da pitam :(
imam soni erikson xperia

neka frka mi je sa skajpom, naime kao da nema interneta, ne može da me uključi kada ukucam pass..stalno me upućuje na settings da aktiviram net..a to je čekirano :(

ni na tabletu ne mogu da pokrenem skajp..ista fora
pre izvesnog vremena sam na tabletu instalirala viber...da nisu možda viber i skaj nekompatibilni, tj da isključuju jedno drugo u radu (viber radi)?

ne mogu ni neke ikonice na tabletu i telefonu koje su vezane za internet (prelistavanje strane štampe i sl) da pokrenem isto mi daje poruku...a gmail radi....e sad nemam više pojma u čemu je catch :(

Da li bi neko mogao da preporuči solidan telefon do 150 evra? Nakon pet godina moram da promenim dosadašnji telefon Nokia 5310. Za sad mi je zapao za oko Nokia Lumia 520, ali me zanimaju tuđe preporuke. Ima li nešto bolje od toga za taj neki budžet? Bitno mi je da baterija bude koliko-toliko trajna, da je izrada kvalitetna, da nije neka novokomponovana marka i to je to, znači da bude trajan telefon.

- - - - - - - - - -

Da li bi neko mogao da preporuči solidan telefon do 150 evra? Nakon pet godina moram da promenim dosadašnji telefon Nokia 5310. Za sad mi je zapao za oko Nokia Lumia 520, ali me zanimaju tuđe preporuke. Ima li nešto bolje od toga za taj neki budžet? Bitno mi je da baterija bude koliko-toliko trajna, da je izrada kvalitetna, da nije neka novokomponovana marka i to je to, znači da bude trajan telefon.
bio sam veran nokii ne vredi vise,xperia neka

Zdravo forumasi... Znate li mozda gdje da skinem Igo navigaciju za Galaxy S4? Jako mi je potrebna. Trazio sam i nistan nisam nasao,a i ono sto nadjem komplikovano za instalirati,nista skontati ne mogu Hvala puno :D

da li postoji neki program sa kojim se radi sa androidima
na primer kao nokia suit ili to zavisi od modela telefona

Probaj Wondershare MobileGo
http://thepiratebay.se/torrent/9480194/Wondershare_MobileGo_for_Android_4.3.0.252_-_Cyclonoid

Nije vezan za proizvodjaca,mozes nakaciti bilo koji android uredjaj,a imas i wifi varijantu povezivanja
u slucaju da ne znas gde ti je USb kabl.

Takodje probaj i AIR DROID, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sand.airdroid&hl=fr,
jos jedna odlicna wifi pticica za povezivanje :D

Brat mi ima telefon Samsung 5570, verzija androida 2.2.1, i oduvijek je imao Viber. Sadaje vratio na fabrička podešavanja tel i Vibera mu nema nigdje u marketu.
Postoji li način za instalaciju Vibera na zastarjelim telefonima?

Back