gost 250074
Poznat
- Poruka
- 9.075
A ti si malo naivan ako mislis da je svaki "natural" takmicar zaista "natural" (vazi i za neke gore navedene, recimo poslednji ima toliko izrazenu ginekomastiju od steroida da je smesno da si ga stavio uopste - mada mislim da nema najimpresivniju gradju od navedenih, ali se svejedno vidi iz aviona...)...U realnosti 99% njih nije natural, samo uzimaju male doze da bi "napredovali" jako sporo iznad prirodnog limita, u suprotnom bi bilo jako ocigledno
Uz to stavljas Lazara i Rakicha u prirodnu kulturistiku, nidje veze...obojica ne silaze s masterona, Lazar je na HGHu, i verovatno trenbolonu itd itd...stvarno, o cemu pricamo
Nikada neces ni ti, ni ja, ni niko ovde izgledati kao Lazar prirodno, toliko suva masa, sa toliko niskim % masti jednostavno nije natural. Dalje, taj mali Rakich je uvek crven ko paprika od visokog pritiska, jos jedan od nus-efekata koriscenja...
Hmm, nebitno, iznerviram se kada neko pravim naturalcima daje laznu nadu po forumima...
Peace.
P. S. Jos jedan od nacina da se vidi ko nije natural su preizrazeni trapezoidi i deltoidi (ramena). Trapezoidi/deltoidi imaju najvise androgenih receptora i najbolje reaguju na upotrebu steroida pa stoga i "eksplodiraju" hipertroficki receno...
P. P. S. Po meni:
Prvi - mozda natural, ne vidi se lepo gradja uopste u toj pozi...
Drugi - roids
Treci, cetvrti - verovatno obojica natural...otprilike gradja na koju ciljam.
Peti - roids
P. P. P. S. Testiraju ih par puta u off sezoni? Koliko puta su testirali Lance Armstronga bilo u off sezoni, bilo tokom Tour de France-a itd.? Jako se lako izbegne pozitivan test, recimo bar 60-80% takmicara na Olimpijskim igrama koristi neku vrstu dopinga/steroida...Cak i Novak verovatno koristi nandrolon ili nesto slicno. To je jednostavno sastavni deo sporta, a posebno bodibildinga

Hmm, nebitno, iznerviram se kada neko pravim naturalcima daje laznu nadu po forumima...
Peace.
P. S. Jos jedan od nacina da se vidi ko nije natural su preizrazeni trapezoidi i deltoidi (ramena). Trapezoidi/deltoidi imaju najvise androgenih receptora i najbolje reaguju na upotrebu steroida pa stoga i "eksplodiraju" hipertroficki receno...
P. P. S. Po meni:
Prvi - mozda natural, ne vidi se lepo gradja uopste u toj pozi...
Drugi - roids
Treci, cetvrti - verovatno obojica natural...otprilike gradja na koju ciljam.
Peti - roids
P. P. P. S. Testiraju ih par puta u off sezoni? Koliko puta su testirali Lance Armstronga bilo u off sezoni, bilo tokom Tour de France-a itd.? Jako se lako izbegne pozitivan test, recimo bar 60-80% takmicara na Olimpijskim igrama koristi neku vrstu dopinga/steroida...Cak i Novak verovatno koristi nandrolon ili nesto slicno. To je jednostavno sastavni deo sporta, a posebno bodibildinga

Poslednja izmena: