Anđeli i demoni

A covek kada umre moze imati razne halucinacije kao i kada spava sto mu se svasta javlja u snu..
To je smanjeno stanje svesti
a takodje i Demoni mogu uticati na coveka sa smanjenim stanjem svesti
i oni ljudima salju lazne poruke,
zele da ljudi veruju u te lazi..
Njima je cilj da ljudi ne veruju u Bozju istinu i tako dobiju spasenje
vec da veruju u njihove lazi i tako odu u unistenje
Cilj Demona je da odvoji ljude od Boga i Bozanske istine na bilo koji nacin
lazima obmanjivanjem laznim naukama
uticanjem na njih
uticanjem na misli emocije
Kakve to halucinacije ima kad je vec umro?

Ovo zadnje navedeno u mitarstvu 1 mi baš bode oči...a vama? :think: :whistling:
Pozdrav svima!
IMG_20220529_181814236~2.jpg

Trebaš biti precizna kad izjavljuješ nešto.
Napisala si kada čovek umre, a trebala si dok mu se telo gasi, mozak najduže istraje, pod uslovom da mu nije pucano u mozak, pa je to razlog smrti.
Pa to se podrazumeva da kad covek umre zadnji mozak prestaje da radi...
a prestanak rada srca se racuna vreme smrti

a sad izbrisi onu uvredu zamolila bih te

Како не могу? Демони су физички наносили повреде светитељима за живота на земљи. Када су били јаки у вери, и кад их демони нису могли савладати као скоро што могу свим људима путем помисли, страсти...онда су их тукли, канџама гребали...
Тачно, св. Јаков Цаликис ми пада на памет, а има их још подоста....такви случајеви су детаљно описани у књизи "Несвети а свети".

Prsla načisto.
Čas kaže, kad umreš to je to nema dalje, jer biblija kaže...a sad ima nešto posle smrti ali to su halucinacije.
Neki popovi kazu da su mrtvi prema pravoslavlju usnuli sto znaci da mogu da sanjaju, i da se jave zivima u snovima.
Takodje i budisti kazu da se nalaze u nekoj vrsti sna, sopstvene projekcije o tome kako treba da izgleda zagrobni zivot, do sledece inkarnacije.

A covek kada umre moze imati razne halucinacije kao i kada spava sto mu se svasta javlja u snu..
To je smanjeno stanje svesti
a takodje i Demoni mogu uticati na coveka sa smanjenim stanjem svesti
Gluposti. Covek u smrtnim situacijama je u povisenom stanju svesti, zato sto se onda dusa priprema za katastrofu sto
mozak ubacuje u 5. brzinu. A to da si materijalista i ateista, pa verujes u halucinacije, naspram iskustva duse u povisenom
stanju svesti je druga prica.

NDE je ravna linija, EEG ravan, mozak ne radi.

Nisam čitao priloženi tekst, ali Limbo je moj najveći strah.
Tu ni vreme ne protiče linearno, užas mi je samo kad pomislim.
Halucinacije i to što pominješ da se dešava kad nisi ni živ ni mrtav. To je moj najveći strah i najgora mora.
ako nisi ni ziv ni mrtav onda si nadrogiran, nista licno samo ovako komentarisem
ti si zreo za jehovine svedoke :D

Ovo zadnje navedeno u mitarstvu 1 mi baš bode oči...a vama? :think: :whistling:
Pozdrav svima!Pogledajte prilog 1162203
ne brini za mitarstva to je izmišljotina..nećemo valjda da dopustimo da nam demooni sude i da nas ispituju ..jedino Bog može da sudi...jer jedino on zna šta je u čijem srcu...i njegov sud je pravedan...nema razloga da se čovek opterećuje svojim spasenjem..dovoljno je da se pouzda da je Bog pravedan i da bude utešen mišlju da će dobiti ono što zaslužuje... inače ja verujem u reinkarnaciju kao mnogo pravedniji i svrsishodniji koncept od raja i pakla...

Nisam čitao priloženi tekst, ali Limbo je moj najveći strah.
Tu ni vreme ne protiče linearno, užas mi je samo kad pomislim.
Halucinacije i to što pominješ da se dešava kad nisi ni živ ni mrtav. To je moj najveći strah i najgora mora.
To nisu halucinacije, to je stvarno. Za materijalistu i tvoj um je halucinacija, i sve sto ti je u glavi.
Da nema duse, tj uma, samo bi se ugasio, ne bi bilo nicega,ukoliko samo postoji mozak. A mozak je masina.
Moj pokojni prijatelj, izvadili su mu 2/3 mozga pa je normalno funkcionisao, osim motorike, normalno.

ako nisi ni ziv ni mrtav onda si nadrogiran, nista licno samo ovako komentarisem
ti si zreo za jehovine svedoke :D
Ma JS su cisti materijalisti, nit veruju u natprirodno nit veruju u dusu.

To nisu halucinacije, to je stvarno. Za materijalistu i tvoj um je halucinacija, i sve sto ti je u glavi.
Da nema duse, tj uma, samo bi se ugasio, ne bi bilo nicega,ukoliko samo postoji mozak. A mozak je masina.
Moj pokojni prijatelj, izvadili su mu 2/3 mozga pa je normalno funkcionisao, osim motorike, normalno.
Bem ti više spajanje postova, @bmaxa LAJK, tebi.
Sad sam valjda uspeo da razdvojim postove.

Back