- Poruka
- 16.577
Odluci se jel je demon u nama samima ili ne moze biti ........... nije to samo malo drugacije recenoPa to je to, malo drugačije rečeno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odluci se jel je demon u nama samima ili ne moze biti ........... nije to samo malo drugacije recenoPa to je to, malo drugačije rečeno.
To sam odrediš. Moj život, moja pravila. Ako će sreću i smisao života da mi određuje neko drugi znači da sam tupav.monu odlicno poznajem ako mislis na forum i znam odlicno sta misli zato sam i postavila takvo pitanje.
Inace covek koji trpi bolove ne znaci nuzno i da je skrenuo. Imas drzave gde je dozvoljena eutanazija, smatras li da ljudi koju su zatrazili tako nesto da su nenormalni ili samo ne zele vise ziveti nekvalitetan zivot.
Nije to bas tako lako pitanje da bi se neko tek tako okarakterisao kao nenormalan.
Predajem se, evo ne znam. Meni je to isto, bukvalno samo drugačije rečeno.Odluci se jel je demon u nama samima ili ne moze biti ........... nije to samo malo drugacije receno
Zamisli coveka koji npr. boluje od raka i trpi nesnosne bolove. Ne znaci da mu je psiha otisla da je lud zbog toga, sasvim svesno odluci se za etunaziju, po meni to mu dodje na isto sa samoubistvom samo neko drugi to odradi za tebe.To sam odrediš. Moj život, moja pravila. Ako će sreću i smisao života da mi određuje neko drugi znači da sam tupav.
I skroman sam.
Ako pod "nekvalitetan" život smatraš "joj nemam para" nisi u pravu, uvek se može biti kreativan.
Meni je baka pričala od čega su pravili igračke, slama u čarapi
Drugo- najteže pitanje na svetu, zato sam i pokušao da ga zaobiđem.
Treće- izvinjavam se što sam se umešao, ja veze nemam ko je ko...još uvek, nikako da "pohvatam"
Predajem se, evo ne znam. Meni je to isto, bukvalno samo drugačije rečeno.
Pa ja se slažem. Ne znam gde je došlo do nesporazuma, radim nešto pa valjda nisam bio koncentrisan.Zamisli coveka koji npr. boluje od raka i trpi nesnosne bolove. Ne znaci da mu je psiha otisla da je lud zbog toga, sasvim svesno odluci se za etunaziju, po meni to mu dodje na isto sa samoubistvom samo neko drugi to odradi za tebe.
Zna da mu spasa nema, zna da bolovi nece prestati i odlucuje se iz tih razloga za tako nesto (eutanaziju ili samoubistvo) jer mu dani prolaze u iscekivanju smrti sa velikim bolom i nista vise. Da li je takva osoba nenormalna jer je donela odluku da sve to perekrati?
Zato sam i naglasila da je to veoma kompleksno pitanje .... samoubistvo .... da bi tek tako lako nekog okarakterisali kao nenormalnog
Strah je generator svega toga. Negde do 2006. dokle sam se plasio imao sam problema, a onda sam prestao da se plasim,više imam utisak da se ja i moje duhovno telo boji nepoznatih stvari.
Tesko. Tetka i teca uzimaju morfijum i fentanil, i ne pada im na pamet da se ubiju.Često čovek kad oboli fizički i u jakim je bolovima odluči da se ubije.
Neko se izbori neko ne ... to su ti demoni u namaStrah je generator svega toga. Negde do 2006. dokle sam se plasio imao sam problema, a onda sam prestao da se plasim,
i poceo da verujem da me Bog stiti i prestalo je.
Tesko. Tetka i teca uzimaju morfijum i fentanil, i ne pada im na pamet da se ubiju.
Ja sam isto u stalnim bolovima godinama, i super mi je
Bolovi prociscuju![]()
Aha a pored koliko pokojnika si ti bio dok su umirali, tj u poslednjim minutama njihovog zivota?Многи људи који су велики грешници непосредно пред смрт виде демоне поред кревета и почињу од страха да псују, уплашени...
Niko se zbog bolova nije ubio garantujem ti. Moj ujak se ubio sa 28 zbog nesrecne ljubavi, obesio se.Neko se izbori neko ne ... to su ti demoni u nama
Obicno se desi nesto, kada dusa napusta telo. Nesto u kuci i okolini.Aha a pored koliko pokojnika si ti bio dok su umirali, tj u poslednjim minutama njihovog zivota?
Bio prisutan dok sam lezao u bolnici u sobi u kojoj je za mesec dana umrlo preko 50ljudi, niko nije vikao, cikao, psovao. 90% umrli u snu 10% dok su lezali tokom dana...Obicno se desi nesto, kada dusa napusta telo. Nesto u kuci i okolini.
Nisam ni ja video da je bilo ko vikao, baba je rekla da je zovu pokojnici pre nego sto je umrla.Bio prisutan dok sam lezao u bolnici u sobi u kojoj je za mesec dana umrlo preko 50ljudi, niko nije vikao, cikao, psovao. 90% umrli u snu 10% dok su lezali tokom dana...
Svako se zbog nekog bola ubije, samo postoje razlicite vrste bola i ono zbog cega ti ne bi neko drugi bi.Niko se zbog bolova nije ubio garantujem ti. Moj ujak se ubio sa 28 zbog nesrecne ljubavi, obesio se.
Depresija je stanje ocaja kada ne vidis nikakvu nadu, kada te ophrvaju demonske, crne misli.
I poglavito je to zbog nekog gubitka. Borba sa zlim mislima, je u stvari borba sa demonima.
Totalno je nebitno odakle poticu, krajnji rezultat je poraz. Sto se tice mene, moje mesecarenje
je garant bila demonska posednutost, jer sam se jednom probudio dok je demon jos bio u meni,
i posmatrao sam svoje telo van moje kontrole kako se pomera i govori. Onda sam samo utonuo
u telo, a bio sam malo iznad tela. Strah je glavni generator, tj nedostatak vere u Boga i vera
da ti nesto mogu, samim tim. Posle toga, sam se okrenuo Bogu i samo slusao sta mi kaze
No imas i andjele, mada su ljudi mracnjaci pa ni ne misle na njih
Ono sto prizivas to ti i dolazi.
Obicno se desi nesto, kada dusa napusta telo. Nesto u kuci i okolini.
Zbog fizickog bola sigurno ne. Postoje lekovi koji olaksavaju muke i to onda ljudi mogu da istrpe.Svako se zbog nekog bola ubije, samo postoje razlicite vrste bola i ono zbog cega ti ne bi neko drugi bi.
Da li nisu dobili lek ili na njih nije delovao ne znam ali znam ljude koji su trpeli jak bol i svesno zeleli da umru. Ljudi su sa razlicitim pragom tolerancije na bol i ono za sta mi smatramo da i nije u tom rangu jako da bi primao morfijum, nekom jeste.Zbog fizickog bola sigurno ne. Postoje lekovi koji olaksavaju muke i to onda ljudi mogu da istrpe.
A jel baba bila dementna.....Nisam ni ja video da je bilo ko vikao, baba je rekla da je zovu pokojnici pre nego sto je umrla.
Nije. Deda je rekao da neki ljudi stoje u sobi pre nego sto je umro.A jel baba bila dementna.....
Pa stojali ste vi I rodbina?Nije. Deda je rekao da neki ljudi stoje u sobi pre nego sto je umro.
i moja baba pre smrti rekla je da je videla da je ceka pokojni muz i da prestanu prisutni da joj govore da ne ide, da ostane jos malo medju zivima a nije bila dementnaPa stojali ste vi I rodbina?
Ljudi "vide" ono sta zele....i moja baba pre smrti rekla je da je videla da je ceka pokojni muz i da prestanu prisutni da joj govore da ne ide, da ostane jos malo medju zivima a nije bila dementna
Take it for granted. Ti koji su umrli u snu sigurno ti nisu ispricali sta su culi i videli...Pa stojali ste vi I rodbina?
Da li je bas tako ili ne zaista ne znam, eto to je rekla pet casova pre smrtiLjudi "vide" ono sta zele....