Anđeli i demoni

да, интересантна ствар је да парализа у сну се дешава само када спавамо на леђима!
e to se i meni dešavalo pre pet šest godina.
neki polusan, nijedan deo tela ne mogu da pomerim, a dovoljno mi bilo samo bar prstić da pomerim i odmah izlazim iz paralize i totalno se budim. a koliko snage mi je bilo potrebno samo ja znam. mada nisam viđao nikakve anđame.

neki polusan, nijedan deo tela ne mogu da pomerim, a dovoljno mi bilo samo bar prstić da pomerim i odmah izlazim iz paralize i totalno se budim. a koliko snage mi je bilo potrebno samo ja znam. mada nisam viđao nikakve anđame.
2-3 puta ništa nisam video, ali sam osećao da nekoga ima kod nogu. čak sam čuo i da reži jednom. sve dok jednom nisam okrenuo glavu u toj paralizi da vidim šta je kod nogu i onda sam video kao neko malo kuče (tipa avlijaner) ali sa glavom "demona" kao što su isklesani od kamena na prethodnoj slici.

interesantno je to što nisam fizički okrenuo glavu već u snu a fizički sam i dalje onako ležao na leđima.

+kad god se to meni dešava, tj. kada su duhovna bića blizu meni čuka radi 300 na sat i uplašen sam na smrt u snu. - to mi je i jedan od znakova da su blizu ))

opet, po meni ne mora da znači da su ta duhovna bića isključivo zla...više imam utisak da se ja i moje duhovno telo boji nepoznatih stvari.

Ja sam imao problema sa snom kad sam slucajno zaboravio da iskljucim mobilni pre neki dan, ujutru sam se osecao nekako kilavo i paralisano i nikako mi se nije ustajalo.
Dakle treba potraziti druge uzroke slicnih pojava.
2-3 puta ništa nisam video, ali sam osećao da nekoga ima kod nogu. čak sam čuo i da reži jednom. sve dok jednom nisam okrenuo glavu u toj paralizi da vidim šta je kod nogu i onda sam video kao neko malo kuče (tipa avlijaner) ali sa glavom "demona" kao što su isklesani od kamena na prethodnoj slici.
Kako tumacis pojavu jarica u macica u nasem narodu koje neko sretne i uzme da pomazi a onda se obrate ljudskim glasom...? i kad ih bace nestanu

Kako tumacis pojavu jarica u macica u nasem narodu koje neko sretne i uzme da pomazi a onda se obrate ljudskim glasom...? i kad ih bace nestanu
nemušti jezik? lično mi se nikada ni jedna životinja nije obratila glasom u snu,
taj fenomen je dosta obrađivan u holivudskim filmovima.. znači efekat je rasprostranjen van našeg naroda
Ja sam imao problema sa snom kad sam slucajno zaboravio da iskljucim mobilni pre neki dan
ovi iz telekom kompanija su skontali kako da izvlače energiju (najverovatnije telefonima i ostalim mikrotalasnim uređajima) pa to i rade.. ne bi škodilo da mobilni uveče odneseš u auto na parkingu.

Jedna od Najvecih obmana Sotone Djavola je sto je ubedio ljude da ON i njegovi demoni u stvari ne postoje...

2.Korincanima 4:3,4 "Ako li je pak jos pokriveno i nase jevandjelje, pokriveno je za one koji propadaju,
4 za nevernike kojima je bog ovoga sveta oslepio razum, da ne vide sjaj svetlosti jevandjelja slave Hrista..."

1 Pet 5:8 Budite trezveni i bdite! Protivnik vaš, đavo, kao lav ričući hodi i traži koga da proždre.
1 Pet 5:9 Branite se od njega čvrstom verom, znajući da jednake patnje pogađaju i vašu braću u svetu.

Takodje jedna najveca prevara Sotone i Demona je sto su sakrlili Bozje Ime od ljudi

a To Bozje ime JHVH Jehova je nama zastita od Demona

duhovna bića ti fizički ništa ne mogu! u tome je caka.
ali zato ako si slaba itekako te mogu manipulisati. ili te već manipulišu u tvoj slučaju!
Како не могу? Демони су физички наносили повреде светитељима за живота на земљи. Када су били јаки у вери, и кад их демони нису могли савладати као скоро што могу свим људима путем помисли, страсти...онда су их тукли, канџама гребали...

molitva te štiti, mog bog je svoritelj svega oko nas (a ne pravoslavni, katolički, muslimanski... za koje treba crkva i religija),
pomoliš se jednostavno "Bože, molim te zaštiti me od ovih duhova" i u momentu će nestati ta duhovna bića.
Ти си у гадној прелести друже.И то опасној. Сви ти духови су духови злобе који могу да се "претварају у анђеле светлости".А што се тиче молитве ..Бог и поред ње допушта нападе да би се верник учврстио у вери. Свако носи крст колико може понети.

Свако носи крст колико може понети.
Tako se kaže, ali koliko je tačno? Naročito u poslednje vreme. Samoubistava svaki, doslovno svaki dan.
Ne mogu ljudi više da nose svoj krst, verovatno zato što nose i tuđe.
Ne znam koliko me razumete, hoću reći da svako svakome dodaje na težini...ljudi su se generalno prozlili, pa samo gledaju da drugima otežaju, "podmetnu nogu".
Drugi ljudi.
Patrijarh srpski Pavle je rekao: "Ne postoje samoubice, postoje samo ubice."
Tog što se ubio su drugi ljudi doveli do tog (psihičkog) stanja. "Ubice".

Tako se kaže, ali koliko je tačno? Naročito u poslednje vreme. Samoubistava svaki, doslovno svaki dan.
Ne mogu ljudi više da nose svoj krst, verovatno zato što nose i tuđe.
Ne znam koliko me razumete, hoću reći da svako svakome dodaje na težini...ljudi su se generalno prozlili, pa samo gledaju da drugima otežaju, "podmetnu nogu".
Drugi ljudi.
Patrijarh srpski Pavle je rekao: "Ne postoje samoubice, postoje samo ubice."
Ovo me je inspirisalo da dodam da
Demoni su ti koji teraju ljude na ubistvo i samoubistvo...
narocito kod ljudi sa ostecenom psihom
ili ako su pod drogama
na njih mogu lakse da deluju

Onda ispade paradoks, da samoubistvo zapravo i ne postoji. Ako te neko naterao, protiv tvoje volje...
A postoji. I to bez dijagnoze, šifre i demona.
Ali da ne idem u @offtopic
Taj demon je u nama samima, to su nase lose misli, los moral, losa psiha sa kojima ne mozemo izaci na kraj
Najveca borba je borba sa samim sobom gde kada izgubimo bitku nazalost ponekad dodje do takvog ishoda .... samoubistva.

прелести
људи који хоће да малтретирају вербално саговорника овако убацују непознате термине..
И то опасној
хоће и да плаше како би се пробуђени људи попут мене вратили у тор звани религија (чак и латински "легаре" значи везати, ри-легаре опет везати - е па то не ради код мене :p )
Бог и поред ње допушта нападе да би се верник учврстио у вери.
не знам како ваш али мој Бог ради тачно што му ја тражим.
Како не могу? Демони су физички наносили повреде светитељима за живота на земљи.
тврдим да не могу. јер су нематеријални, тј немају и не могу ништа у материјалном свети они сами.
друго, могу они да заведу некога па се он сам убије или повреди или повреди другога... али они сами трала баба ла.
друго су Богови, они по мени могу.. јер су они и створили све ово материјално и етарско (погрешно је рећи духовно).
Jedna od Najvecih obmana Sotone Djavola je sto je ubedio ljude da ON i njegovi demoni u stvari ne postoje...
ако ћеш материјално онда су управу - материјално не постоје али етарски да. само како дефинисати етарско постојање? то је на нивоу мисли и идеја / љубави.

Ne... nego normalan... naidju na jare i nesto mu tepaju, a ono ponovi to isto ljudskim glasom.
назвао бих то тим "немуштим", јер у сну ти не говориш устима, не видиш очима већ мозгом. мислим видиш ти али то је као очима - док су твоје очи заправо склопљене у сну.

има и ту нешто.. ови светски преваранти (мислим на државе, цркве, разне институције...) прво ти склоне личне заштите и осигураче а онда ти убаце отрове - није ни чудо што људи умиру пре времена.

a ti smatras da su sve samoubice u stvari nenormalni?
Daj mi definiciju nenormalnosti
Pa, normalan kome strada psiha.
Često čovek kad oboli fizički i u jakim je bolovima odluči da se ubije.
Da li je normalan? Nije, skrenuo je od patnje.
"Normalan" se zaista ne ubija.

Da bi shvatila šta kaže @aeternum moraš malo da je poznaješ. I da ne "sečeš" postove, jer kada se jedna rečenica izvuče iz konteksta, eto nesporazuma.

Demon ne moze biti u nama jer je Demon duhovno bice
Demon moze opsednuti osobu uticati na njene misli
Pa to je to, malo drugačije rečeno.

Pa, normalan kome strada psiha.
Često čovek kad oboli fizički i u jakim je bolovima odluči da se ubije.
Da li je normalan? Nije, skrenuo je od patnje.
"Normalan" se zaista ne ubija.

Da bi shvatila šta kaže @aeternum moraš malo da je poznaješ. I da ne "sečeš" postove, jer kada se jedna rečenica izvuče iz konteksta, eto nesporazuma.

Pa to je to, malo drugačije rečeno.
monu odlicno poznajem ako mislis na forum i znam odlicno sta misli zato sam i postavila takvo pitanje.
Inace covek koji trpi bolove ne znaci nuzno i da je skrenuo. Imas drzave gde je dozvoljena eutanazija, smatras li da ljudi koju su zatrazili tako nesto da su nenormalni ili samo ne zele vise ziveti nekvalitetan zivot.
Nije to bas tako lako pitanje da bi se neko tek tako okarakterisao kao nenormalan.

Back