Anđeli i demoni

Da li verujemo u njih ili ne, svi smo čuli za anđele, demone i duhove. međutim, većina nas se bori da objasni razlike između ovih bića koja su opisana u svakoj kulturi i u svakom periodu istorije.
kako vi gledate na ove pojave? da li verujete da stvarno postoje ili je personifikacija dobra i zla? da li je holivud doprineo vašem mišljenju? kako ih zamišljate...?
Svako od nas ima u sebi i andjela i demona. To se vidi na nasem licu, tj kada podelimo lice na dva dela vidimo da jednom stranom
dominira jedan, a drugom drugi tj imamo dve nejednake strane lica. Kada smo puni lepote onda se na nasem licu vidi da dominira andjeo, a kada padnemo
u bes, onda nase lice poprima demonski izgled, i odatle su umetnici dobili inspiraciju da otslikavaju demonske i andjeoske face.

Inace u visem stanju svesti sam lako mogao da vidim ko dominira kojim covekom. Vidjao sam bas po jakim crtama lica
koje se inace ne vide ili dobru, andjeosku ili zlu demonsku facu, pa sam mogao prepoznati ko je kakav.
Sto se tice iskustva, dok sam se plasio, mesecario sam jedno kratko vreme, tj mislim da je mesecarenje
posledica zaposedanja tela od strane duha, dok nasa dusa luta dok spavamo.
Prestalo je kada sam poverovao da ce Bog da me zastiti.

Svako od nas ima u sebi i andjela i demona. To se vidi na nasem licu, tj kada podelimo lice na dva dela vidimo da jednom stranom
dominira jedan, a drugom drugi tj imamo dve nejednake strane lica. Kada smo puni lepote onda se na nasem licu vidi da dominira andjeo, a kada padnemo
u bes, onda nase lice poprima demonski izgled, i odatle su umetnici dobili inspiraciju da otslikavaju demonske i andjeoske face.
ikona isusa pantokratora

Inače i ja sam imao slično iskustvo. Mrak. Ništa.
Svako ima iskustvo nistavila tokom spavanja bez snova.
Kad sanjas ulazis u svet astrala, tada je moguca komunikacija sa bicima iz istog pa i konekcija sa snovima drugih ljudi.
To su sve blede senke onoga sto se desilo na javi, bas kao i duhovi-fantomi kad ih neko vidi u realnosti. Znaci da je materijalni svet glavni a "astralni" njegov podredjeni nusproizvod

Ono sto se desava u snu upravlja onim sto ce se desiti na javi...
Ne nego obrnuto. Mozemo uporediti sa forumum. Mi se ovde konektujemo sa pisanjima drugih, i moze se pisati o svacemu, postojecem ili nepostojecem. Ali se uglavnom pise o desavanjima iz materijalnog sveta. Dakle i astral i forum su virtuelne realnosti, nastale kao refleksije prave...?

ako hrani zlog vuka u sebi sigurno neće u ogledalu videti anđeosko lice
...индијска пословица: свако у себи има 2 вука, лошег и доброг.. оног кога храниш тај ће владати

Ono sto se desava u snu upravlja onim sto ce se desiti na javi...
Ne nego obrnuto.
50-50% - испреплетен је етарски свет са физичким

Ne nego obrnuto. Mozemo uporediti sa forumum. Mi se ovde konektujemo sa pisanjima drugih, i moze se pisati o svacemu, postojecem ili nepostojecem. Ali se uglavnom pise o desavanjima iz materijalnog sveta. Dakle i astral i forum su virtuelne realnosti, nastale kao refleksije prave...?
Snovi su ogledalo potsvesti, a potsvest luta astralom dok spavas, tj dusa. Svi pshicki, tj dusevni problemi se tu radjaju.
Java moze uticati na dusu/psihu i izazvati odredjene snove, ali ono sto sanjas moze ti mnogo reci.

да, интересантна ствар је да парализа у сну се дешава само када спавамо на леђима!
A mozes da ustanes i da mesecaris :P
Udje ti duh u telo dok si otsutan i moze cak da pocini zlocin dok spavas....

Pa sta, neki kazu da i drustvene mreze izazivaju psihicke probleme :D Njima luta svest tokom budnog stanja... i?
Drustvene mreze su druga nevezana tema, spinujes...

Back