white_warg
Iskusan
- Poruka
- 5.889
aaa ok, zanimljivo, hvala tiuvreženo mišljenje u hrišćanstvu je da su to demoni.
kada je samael pao povukao 1/3 anđela za sobom i to su demoni a ovaj im šef.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aaa ok, zanimljivo, hvala tiuvreženo mišljenje u hrišćanstvu je da su to demoni.
kada je samael pao povukao 1/3 anđela za sobom i to su demoni a ovaj im šef.
to znamnisam otvorio temu posebno za tebe
ok?
evo da pojasnim,Da postoji ko od pomenute tri kategorije?![]()
Dobro ali onda ce se vidjati andjeli i pozitivni duhovi a ne negativnievo da pojasnim,
jesti hranu biljnog porekla (ne prskanu) nije teško + morate izvorsku vodu (ne može ova sa hlorom - čiji je osnovni cilj da onemogući pinalnu koja služi za duhove)
očistiti dušu - ukratko ne misliti loše niokome, ne koristiti loše reči ni misli, ne lagati i sl.
ne droge - ne cigare, pivo, travu, tablete i sl.
ako niste u stanju da sebi napravite faradejev kavez (ili orgonski akumulator, ogledalo kozireva...) možete se ukrasti u crkvu i spavati u tornju - svaka crkva ima odličan bakarni faradejev kavez sa rezonatorima životne energije (koja privlači duhovna bića).
nikada nisam imao loša iskustva sa demonima ali zato sa dušama nekih ljudi ili već šta su - itekako sam imao loša iskustvaDemoni su pali andjeli koji su se odmetnuli od Boga
i postali su zli kao i njihov vodja
Ne nego te Demoni malo vise lazunikada nisam imao loša iskustva sa demonima ali zato sa dušama nekih ljudi ili već šta su - itekako sam imao loša iskustva
što mi govori da biblija malkice laže.
Mozda su to sve pratioci, proizvodi tvoje podsvestinikada nisam imao loša iskustva sa demonima ali zato sa dušama nekih ljudi ili već šta su - itekako sam imao loša iskustva
što mi govori da biblija "malkice" laže. sama podela na ove i one već dosta sužava slobodni um ljudi da sami vide ko je dobar/loš... ko je ko...
prvo dosta sam duhovno jak pa mi uglavnom ništa ne mogu čak ni u snu kada su blizu.Ne nego te Demoni malo vise lazu
to sam i ja mislio dok devojka koja je spavala samnom u kavezu nije imala isti san kao ja! videći neku dušu, koju sam ja, posle dosta puta viđao u snu!Mozda su to sve pratioci, proizvodi tvoje podsvesti
Tu se javlja telepatska veza, prenos sto je logicno. Cesto bliski srodnici u kuci na primer, zbog nekog dogadjaja imaju los san iako je on povezan samo sa jednim od njihto sam i ja mislio dok devojka koja je spavala samnom u kavezu nije imala isti san kao ja! videći neku dušu, koju sam ja, posle dosta puta viđao u snu!
dakle, od tog momenta nema sumnje da je duhovni svet obavija fizički i da nije plod moje mašte.
* ps. mora biti sirova hranajesti hranu biljnog porekla (ne prskanu) nije teško
i to je moguće,Tu se javlja telepatska veza, prenos sto je logicno.
Ovo je smesno sto si napisaoprvo dosta sam duhovno jak pa mi uglavnom ništa ne mogu čak ni u snu kada su blizu.
to sam i ja mislio dok devojka koja je spavala samnom u kavezu nije imala isti san kao ja! videći neku dušu, koju sam ja, posle dosta puta viđao u snu!
dakle, od tog momenta, meni, nema sumnje da je duhovni svet obavija fizički i da nije plod moje mašte.
Stiže se tako da si još živ , ali jedva..Kako se stize tu
Logični deo mozga mi je često ugašen.Ja spavam i sanjam i budna.да би их констатовала мораш угасити логични део мозга и упалити интуитивни (то се дешава аутоматски у сну),
и још има их мање на сунцу а више у тами.. дакле ноћу. и још како се иде на север чешће су појаве виђања у сну (валда има мање сунца)
Kao macka na zvana po mom nicku, na primerStiže se tako da si još živ , ali jedva..
jesi li skorpija u coroskopuLogični deo mozga mi je često ugašen.Ja spavam i sanjam i budna.
I noć i jeste moje vreme ..I opet ništa...
Znaci da je deo tvoje maste, koji nekako prenosis na blisku okolinu. Osim ako ti se nakacila parazitska dusa kao onom rudiduru sa misterijamada kasnije sam spavao sa drugom devojkom (van kaveza konkretno),
tipa riba je posle prve noći videla istu dušu??!
Pa onda nemojte komentarisati. Ovo nije pdf za samoreklamiranje. Temu imate. Ovo je nekulturno.Ne bih da komentarisem jer u jednoj od mojih knjiga demon jeste scary i rotten to the core ali sam ga malo previse....pretvorila u sex bombu....
Mene interesuje, ko su pali andjeli?
onda kavez + čista sirova biljna hana .. ili dođi kod mene na konsultacije ))I noć i jeste moje vreme ..I opet ništa...
ja ti pišem svoja iskustva a ti prepričavaš ono što je drugi napisao + pominješ reči "ubiti" što znači da ti je duša debelo u blatu.Ovo je smesno sto si napisao
Jedan andjeo ili pali andjeo ima snagu da ubije 185 000 ljudi u trenu
kao sto je to ucinio jedan nadjeo u starom zavetu
a ti mislis da si jak
oni su nadljudske vrste i velicine
mislim da je duša koja me prati.. u principu pomaže u životu.Osim ako ti se nakacila parazitska dusa kao onom rudiduru sa misterija
ja nisam napisala mislimto znam
Ali u pravu si vecina (mislim) ne zna nista o Demonima i Andjelima
Pa ok kad te bude ubio neces moci da se ovde izvinjavas sto sam te upozorilaja ti pišem svoja iskustva a ti prepričavaš ono što je drugi napisao + pominješ reči "ubiti" što znači da ti je duša debelo u blatu.
drugo, naučio sam biti duhovno jak i jesam - dosta se ljudi opeklo iz moje prošlosti koji su zlo želeli - na žalost.
mislim da je duša koja me prati.. u principu pomaže u životu.
Zamisli , ne.jesi li skorpija u coroskopu
Ovo neće biti potrebno.. ili dođi kod mene na konsultacije ))
Umem da ispraznim um..Nije mi problem.ps. ako hoćeš intuitivni deo mozga da radi - "ne smeš misliti o ničemu"
duhovna bića ti fizički ništa ne mogu! u tome je caka.Pa ok kad te bude ubio neces moci da se ovde izvinjavas sto sam te upozorila
tobom manipulisu ocigledno i ubedjuju te u nesto sto nije istinaduhovna bića ti fizički ništa ne mogu! u tome je caka.
ali zato ako si slaba itekako te mogu manipulisati.
a ima još jedna fora.tobom manipulisu ocigledno i ubedjuju te u nesto sto nije istina
Ne slažem se. Mogu potpuno da te parališu. Meni se desilo da ne mogu da mrdnem a svestan svega oko sebe. I video sam demona, mogu da opišem kako izgleda. Bio sam drogiran, mislio sam da lupetam dok drugovi nisu opisali demona koji nas je "spopao". Nemoguće da smo svi videli identičnog a da nema tu ničega.....duhovna bića ti fizički ništa ne mogu! u tome je caka.
ali zato ako si slaba itekako te mogu manipulisati. ili te već manipulišu u tvoj slučaju!
Kako se zaštititi?a ima još jedna fora.
kada zla nematerijalna bića dođu do mene.. žestoko izpi*de jer mi ne mogu ništa - hi hi!
Sta sad, hoces i Neprilagodjenu da zaposednes i objasnis joj kako stoje stvarionda kavez + čista sirova biljna hana .. ili dođi kod mene na konsultacije ))
ps. ako hoćeš intuitivni deo mozga da radi - "ne smeš misliti o ničemu"
(a da moraš još držati izvore radio talasa daleko daleko od sebe .. mobilni, wifi, tv...)
konkretno kako.. dokaz?mislim da je duša koja me prati.. u principu pomaže u životu.
On se suvise praviNe slažem se. Mogu potpuno da te parališu. Meni se desilo da ne mogu da mrdnem a svestan svega oko sebe. I video sam demona, mogu da opišem kako izgleda. Bio sam drogiran, mislio sam da lupetam dok drugovi nisu opisali demona koji nas je "spopao". Nemoguće da smo svi videli identičnog a da nema tu ničega.....
Kako se zaštititi?
a to nije istina je šta?tobom manipulisu ocigledno i ubedjuju te u nesto sto nije istina
rekoh ja da se ti služiš otrovnim rečima - alati zlih duhovnih bićaubiti
zavoditi
navoditi
unistiti
lagati
obmanuti
i strahom se služe - ali mi ništa to ne može - ha ha! i štaš sad?mogu te ubiti i te kako
i bogami i obmanom hoće da zavedu čoveka - čak vam i govore gde da idete (o ovom slučaju kaže @aeternum morate kod boga inače ima da vas nema)ne mogu jedino ako sluzis Bogu pa te Bog stiti