Ph0r3w3r0
Zainteresovan član
- Poruka
- 105
niko josh nije nishta napisao... wtf...?
daklem, doshao sam 1 i po ranije i zauzeo xtra mesta na parteru B... pochelo je ok... zagrevanja, AO i ostali sa pola terena da daju kosh od pod....
pa onda Beogradski Sindikat i ostala "mafija".... smor....
i tekma...
"Nashi" su igrali kao *******...
Ameri su me odushevili prvo fintom kad je ushao onaj sa ogrtachem.. ne znam ko je to (da li fifty ili...?), pa su svi polagali dole... (:
za onaj fajt, ispali smo pi**** najvetje... sram me je...
koja je fora za drzhanjem, a + ga je i psovao posle... i da sam na amerovom mestu, ugazio bih ga...
posle su im svi zvizhdali i medju jedinima sam ja ustao i tapshao...
ubedljivo me najvishe nervira "No Fear"... kako je taj lik naq***en.... do bola... ...
poison je ok.. sa onom fintom na pola terena... Nlo je isto ok...
a nasha igra se pokazuje u tome shto u tzeloj utakmitzi smo imali jedno zakucavanje i to imitacija spidera...
poluvreme onaj klinac... (: davor iz slovenije ili hrvatske... 4 godine...
ODUSHEVIO me je... znachi najjachi lik to veche...
posle smo se "opustili" ... i krenuli malo da" igramo"....
kad su batzali majitze ugrabio sam jednu... (: (: (:
... to je to.. ako se setim josh nechega dodatju...
e da... btw, ja sam imao crnu maramu oko chela dole na parteru B... i krem neki dux... pa ako me neko video... poz (:
daklem, doshao sam 1 i po ranije i zauzeo xtra mesta na parteru B... pochelo je ok... zagrevanja, AO i ostali sa pola terena da daju kosh od pod....
pa onda Beogradski Sindikat i ostala "mafija".... smor....
i tekma...
"Nashi" su igrali kao *******...
Ameri su me odushevili prvo fintom kad je ushao onaj sa ogrtachem.. ne znam ko je to (da li fifty ili...?), pa su svi polagali dole... (:
za onaj fajt, ispali smo pi**** najvetje... sram me je...
koja je fora za drzhanjem, a + ga je i psovao posle... i da sam na amerovom mestu, ugazio bih ga...
posle su im svi zvizhdali i medju jedinima sam ja ustao i tapshao...
ubedljivo me najvishe nervira "No Fear"... kako je taj lik naq***en.... do bola... ...
poison je ok.. sa onom fintom na pola terena... Nlo je isto ok...
a nasha igra se pokazuje u tome shto u tzeloj utakmitzi smo imali jedno zakucavanje i to imitacija spidera...
poluvreme onaj klinac... (: davor iz slovenije ili hrvatske... 4 godine...
ODUSHEVIO me je... znachi najjachi lik to veche...
posle smo se "opustili" ... i krenuli malo da" igramo"....
kad su batzali majitze ugrabio sam jednu... (: (: (:
... to je to.. ako se setim josh nechega dodatju...
e da... btw, ja sam imao crnu maramu oko chela dole na parteru B... i krem neki dux... pa ako me neko video... poz (: