Anatema !!!

• Začetnik teme Začetnik teme Utah
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To sto ti spinujes svoju temu i dopunjujes kojecime, tvoj je problem. Ja odogvaram na samu temu i ne rasplinjujem se. Tema je laz, jer uopste nije u pitanju anatema.

Ja ti ponovo kazem procitaj pazljivo uvodni tekst.
Dve najzancajnije anteme su bacene na srpsku crkvu prva kada je Sveti Sava hirotonisan za arhiepiskopa bez znanja i dozvole majke crkve, dakle Ohridske arhiepiskopije u čijem sastavu su bile Raska i na Cara Dusana povodom nezakonitog podizanja Srpske arhiepiskopije na stepen patrijaršije.
Da ne pricamo koliko je bilo bacanja anatema na katolicku crkvu.

Ja ti ponovo kazem procitaj pazljivo uvodni tekst.
Dve najzancajnije anteme su bacene na srpsku crkvu prva kada je Sveti Sava hirotonisan za arhiepiskopa bez znanja i dozvole majke crkve, dakle Ohridske arhiepiskopije u čijem sastavu su bile Raska i na Cara Dusana povodom nezakonitog podizanja Srpske arhiepiskopije na stepen patrijaršije.
Da ne pricamo koliko je bilo bacanja anatema na katolicku crkvu.

Juta, dosadna si. Ja sam se vec izjasnila po tom pitanju.

Tako je, ne priznajem, jer su anatemisana dva najveca vladara Srbije koji su za nju mnogo ucinili. Ali kakve to ima veze sa konkretnom temom i nekakvom "kobasicijadom"?

Bkas babe i zabe, brukas se.
Brukas se ti jer sada se vidi da nisi procitala ni uvodni tekst.
Anatema u SPC znaci kazna iskljucivanje iz Crkve. Sveti Sava i Car Dusan su anatemisani, Te anatema nikada nije skinuta sa njih.
Epitimija je manja kazna iskljucivanje iz svetih tajni....sto je bila bilo u Turiji ,gde je novinar napisao Anatema.
Ti nemoj da priznajes istorijske cinjenice....

Brukas se ti jer sada se vidi da nisi procitala ni uvodni tekst.
Anatema u SPC znaci kazna iskljucivanje iz Crkve. Sveti Sava i Car Dusan su anatemisani, Te anatema nikada nije skinuta sa njih.
Epitimija je manja kazna iskljucivanje iz svetih tajni....sto je bila bilo u Turiji ,gde je novinar napisao Anatema.
Ti nemoj da priznajes istorijske cinjenice....

Pa ja ti upravo o tome i pisem, da je anatema za mene glupost, sto sam vec i navela, ali ti ne citas, a ovo sto si jos postavila u temi o "kobasicijadi" nije anatema. Zar je to tako tesko shvatiti?

I nije cara Dusana i Svetog Savu anatemisala SPC, citaj malo bolje sopstveni tekst. Ja stavrno vise ne znam sta da kazem.

Jedino da pricamo zarad price.

Artemiju preti anantema od SPC, a SPC ne baca anatema.....

Back