Да ли ти то мене оптужујеш да нисам образован довољно? ОК, На то имаш право, Само ова псеудо интелетуална , левичарско-анархистичка тирада заиста није никакав ослонац твојој тврдњи, нити је показатељ твог образовања. Чисто комуњаско просеравање, достојно једног Родољуба Чолаковића, из ране фазе. Пре него што је из анархиста прешао да буде комуниста. Некад давно, о римском праву ми је говорио у Кафани један човек који се звао Обрад Станијевић. Иначе, Патриота, родољуб и националиста су једно те исто. Нема ту велике разлике, с тим што је Нацинализам нешто свежији и модернији термин, Од 1848 године. Иначе је практично истог значења. О каквим ти властима говориш. О српским власртима , које не постоје од 1918 године, Или овима сад, то јест о управницима окупиране Србије? Држава је оквир за наш народ. Тако сваку државу, третирају сви у Европи, осим Швајцараца, Белгијанаца и још неких микро градића-државица. Баш сви. Мишковић није Србин, Он је југословен, српског порекла а хрватске провинијенције. Идиотиски је да он прави било какву државу, јер се она његова, друга, титова, или хрватска југославија распала. Ал неки богати Србин би и те како могао да је прави. Нау земљу Србију су подигли Сељаци, ѕанатлије, трговци и попови. Радници су показали шта знају. Добили су својих 60 година диктатуре пролетеријата, па ево шта имамо. Наша земља је окупирана, Наша елита је убијена или ућуткана. А кад се ослободимо, наравно, нашу земљу за све нас, направиће наша елита. Богата елита,, Сиромашна не може. А онда ће мо казнити оне, због којих морамо да спроводимо по дрећи пут првобитну акумунлацију капитала. И немој да ми држиш предавања о образовању. Да си образован како треба, умео би да цениш и пратиш духовну вертикалу свог народа. Само твоје образовање, које не могу тачно да проценим колико је, потпуно је безвредно, у колико га не прати солидно васпитање, за које веђ сад могу рећи да је накарадно. То денуницарање... у стилу, Ниси ти крив што си необразован... то је одлика празне надутости и висине без потке. ДДругим речима, стоји ти ко свињи седло. И феудалци и Краљеви су овде у Србији били Срби. Колико је то значајно, не вреди ни да ти објашњавам. не зато што мислим да ти штуро образовање не дозвољава да схватиш о чему говорим, него зато што ти накрадно васпитање даје потпуно призматичну визуру.