Analni sex i orgazami..

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hahahaha cuj ovog specijalca. karas cupi u bulju izvadis kilo govvana i onda to arzmazujes toaletpapirom hahahahah

- - - - - - - - - -

AAAJAAAAAAAAAAAo brate upiso sam se od smeha

- - - - - - - - - -

pa to sine kad bi zavonjalo onesvestio bi se

pa nece da ukaka curac ako se iskakila u prethodnih 5 6 sati
valjda niko normalan ga ne gura u tu rupu a da nije stavio kondom, pa neka na njemu i ima nekih tragova, vlazne maramice na dohvat ruke, ili obican toalet papir, obmotas ih oko alata i tako svuces kondom
sve je uredno i fino i bez mnogo temeljnih priprema
zasto da brise kad ima pos cokoladne bananice free

tupsone pritupi da ne bi gemblo po gowwnima jer ti je onda lakse da se iskenjas i da namazes racku slusaj sad vamo. a i ovaj drugi sto sipa alkohol kao i ovaj treci sto priziva duhove sta vec radi

kad oces da gemblas cupi u dupe onda joj reci da se isserenda ko magarica i da ispere svoju izduvnu granu. a u apoteci imas i neka pomagala za te stvari.posto su verovatno jos pre 1500 godina ustanovili da nije dobro karrati govvno.

eto ti pa da ne iebes vise govvna
sad si poucen. nemoras da se zahvalis al seti me se kad ne budes moro da se kadis nad zelembacem

tako je bate moras da bidnes upoznat sa crevnom florom sto bi narod reko kake sve bljakterije zivu u tu rupu

- - - - - - - - - -

brate ne mogu da prestanem da se smejem . z naci upisacu se

- - - - - - - - - -

izvadis ga a on kaljav onako ko sajtna od lade nive

pa krenes da ga otresas a ono prsti hahahah

hahaha ajde kruskice pa veci si ti valjda od sujete. malo se kvalitetno nasalismo :)))) imas pravo da se ljuts jebemumisa

cuj demotivise. pa zenice i potenciraju samo papci ne znaju :)aaaaaaaaaaaaaaaahahaha . znaci brate LJUBITE BRAT TVOJ ULEPSO SI MI DAN!!!!

upravo tako, ali uvek se nadje neki slinavko da dodatno demotivise neodlucne zenice

tako sam i ja nekad ko mlad mislio zene se ne pitaju one se posticu kroz igru i sve, navodis je da sama pozeli
barem ce jedom pozeleti da je masiras ili se masirate medjusobno
znaci kupis/imas ono bebi ulje masirate se zezate se uvod u seks, predigra
kad bude skroz zagrejana napaljena i pocne da te jase a ti polak prstom mazi onaj predeo izmedju pa dalje prstom mazi i utrljaj drugu rupicu
pa donjim delom prsta gde su otisci samo polako u ritmu blago pritiskaj dok ne pocne da pulsira, pratis reakciju kladim se da vecina njij brze , drugacije uzdise i zesce jase
sve laganica neko vreme onda malo vise pritisces dok ne pocne pored pusiranja i da se otvara, da ne pricam dalje jer ce ispasti erotska prica
kad osetis da je spremna onda se namazete samo jos jednom i jedno i drugo uljem i uzvanje do ekstaze

Poslednja izmena:
tupsone pritupi da ne bi gemblo po gowwnima jer ti je onda lakse da se iskenjas i da namazes racku slusaj sad vamo. a i ovaj drugi sto sipa alkohol kao i ovaj treci sto priziva duhove sta vec radi

kad oces da gemblas cupi u dupe onda joj reci da se isserenda ko magarica i da ispere svoju izduvnu granu. a u apoteci imas i neka pomagala za te stvari.posto su verovatno jos pre 1500 godina ustanovili da nije dobro karrati govvno.

eto ti pa da ne iebes vise govvna
sad si poucen. nemoras da se zahvalis al seti me se kad ne budes moro da se kadis nad zelembacem

:zcepanje:ahaaaaahaahh umreh

Back