gost 67981
Veoma poznat
- Poruka
- 10.021
A jel' se odatle vidi i Kekenda? Mislim sa Begejskog nasipa..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opasna ova gossca... čak recituje pesme od Garavog Sokaka... Inače, što se tiče raka ti ga sasvim sigurno nećeš dobiti... mislim, kako ono bi... ko ne razmišlja, rizik ne postoji... ali dobro...gossca:Namcor..
Ne volem..ujne , strine, sogore, komsiluk..nataknem ih na civiluk..od njih nikad nista dobro nije doslo..ha..sta ti kazes?
Ne volem..semenkare..cigose trubace..burek..ulicne pisace..nek mi mi moju lepu varos vrate..
Silent se boji da ce dobiti rak od razmisljanja..
Ne volem krvolocne pse i gospodare..
HEHEHEHEHE... dotična i ne zna kako joj se piše nik... šta više reći... X)gossca:..sundjer bob..AAAA..ti ukapirao da te muvam..mislim, svako konta ono sto mu prija..hehhehhe..
Danas smo naucili da se Gossca pise velikim G..i kad nije na pocetku recenice..
...sex.Silent Bob:Masna hrana, razne travuljke... ma sve je to... X)
Lucky Luck:strasno koliko si od teme do teme zaokupljena analnim sexom, zar to ne primecujes? Zasto jednostavno jednom ne probas umesto sto i sebe i druge unedogled smaras jednim te istim?
Uoste, odakle ti ideja da inicijativa (koja bi tvoju tezu u najsirem ali stvarno najsirem smislu uopste ucinila prihvatljivom za raspravu) polazi od muskaraca ? U 90% slucajeva, barem sto se moje malenkosti tice, zelju za analnim sexom su izricito ispoljile zene. I sta sad, da nisu i one latentni gayevi?
j*bem u dupe iz 2 razloga:Zefirra:...palo je neko kafenisanje , a medju nama i apsolventica psiho......
...i dotakosmo se mi sexualnih pa i pozadinskih tema...dakle jedna zanimljiva teorija
Izrazita zelja za analnim sexom potice od muskih prikrivenih biseksualnih sklonosti. A zasto toga ima sve vishe?
Dakle sve vishe muskaraca oseca veliku nesigurnost zbog zenske emancipacije , cime oni gube svoju tradicionalnu ''hraniteljsku'' i ''zastitnicku'' ulogu u zajednickom zivotu. Usled toga se u nekima od njih javljaju teske frustracije i manjak samopouzdanj (koje se ispoljavaju u homosexualnim sklonostima?)...Medjutim oni svoje sklonosti ne prihvataju nego ih potiskuju doboko u sebe...iz cega nastaje dosta frustracija...
...na kraju se te frustracije ispoljavaju kroz ogromnu zelju za analnim sexom.
...vidi malog....W.A.S.P.:j*bem u dupe iz 2 razloga:
1)Ne moz da zakevi ako svrsim unutra
2)Stisne
tolko o tvom latentnom homoseksualizmu ...
Maslachak:...vidi malog....
proshla susha, krenuo da yebe, pa se osokolio....![]()
Zefirra:...palo je neko kafenisanje , a medju nama i apsolventica psiho......
...i dotakosmo se mi sexualnih pa i pozadinskih tema...dakle jedna zanimljiva teorija
Izrazita zelja za analnim sexom potice od muskih prikrivenih biseksualnih sklonosti. A zasto toga ima sve vishe?
Dakle sve vishe muskaraca oseca veliku nesigurnost zbog zenske emancipacije , cime oni gube svoju tradicionalnu ''hraniteljsku'' i ''zastitnicku'' ulogu u zajednickom zivotu. Usled toga se u nekima od njih javljaju teske frustracije i manjak samopouzdanj (koje se ispoljavaju u homosexualnim sklonostima?)...Medjutim oni svoje sklonosti ne prihvataju nego ih potiskuju doboko u sebe...iz cega nastaje dosta frustracija...
...na kraju se te frustracije ispoljavaju kroz ogromnu zelju za analnim sexom.