...analni sex, bolest ili sexualno opredeljenje...?oO

Pa ne znam za tebe i tvoju prostatu, samo sam ti skrenula pažnju na činjenice, ne moraš odma' sa mnom da se raspravljaš... nisam rekla uopšte ko je u pravu, a iskreno ni ne interesuje me jer me ni tema ne interesuje... A suva teorija o prostatama i reproduktivnom traktu, kao i bilo čime drugim što ima veze sa organizmom me vrlo interesuje i na ovakvoj i na svim ostalim temama zato što pripada mom smeru obrazovanja i mom budućem poslu, pa nemoj zameriti što sam te ispravila... ali kad već pišemo, onda zašto ne bismo pisali tačno... jer možemo nešto i da naučimo, ne mora sve biti prazna priča..
A što se mog jajnika tiče, dešava se da mi vrlo ne prija ponekad, ume da bude vrlo neprijatan i bolan, ali ne verujem da si na to mislio, hehe.. :)

Imam i ja jednu kuci koju cesto isto zeza....ubishe je neke ciste....i sta da se radi sem da se ponekad pribegne alternativi naravno uz stimulaciju klitje...
I da,nema raspravke i nema ljutis....:)

...da ne tupim mnogo, odma tju da predjem na stvar, elem, ne znam da li sam vetj postavljao ovo pitanje ovde, ali smatram da zasluzzuje ozbiljnu diskusiju...
...da li je rektalna penetracija bolest ili sexualno opredeljenje, to pitanjce se nametje kao posledica zzuchnih rasprava vezanih za druge , da kazzem, anomalije ili ukusa na polju polnog opshtenja dvoje ljudi...
...e sad, mogutje je da ova vrsta sexa nije u toj meri zastupljena kao npr. homosexualni ili neki drugi nekonvencijonalni sexualni odnos, ali svakako nije zanemarljiv broj mladih koji ga uprazznjavaju, bar sam ja takvog dojma...
...ako bih rekao da vetjinsko telo na forumchitju mene nedovoljno ozbiljno svata kad potegnem ovo pitanje, pricha bi se odvila skroz na drugu stranu, tako da tju to zanemariti, el zzelim da se bavim iskljuchivo zzeljom, mladih, zdravih i bogatim intelektom obdarenih ljudi, koji ipak i pored svog mog truda i dalje vole da se chukaju u ankicu, pa pitam zashto...?
...i da li se osetjaju bolesnim ili sexualno drukche opredeljenim...?
...a...?:rumenko:
kako da reknem, a da se ne ukakim....usta i analni otvor su kompatibilni...jedno brez drugog ne idu....pa tako i sex....obe rupe su jedna pored druge, pa ko voli, nek izvoli...greota da ne ubodes sve rupe na zeni

Back