- Poruka
- 70.134
i na sve ove tehno svetiljke iza
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda i jeste ali je higijenski prihvatljiviji nego gurati ga u nečiju ''kanalizacionu cev''.Pa onda bi bio neprirodan i oral. Msm šta piša radi u ustima koji su deo digestivnog trakta
U nekom normalnom svetu likovi poput tebe bi čistili klonje i ne bi imali pravo na mišljenje, a kamoli pravo glasa.Još nekako shvaćam ženke koje žele da im mužjak prodre u anus, ali obrnuto...
Oslobodi na zavedi.
Otvoren sam za svako seksualno eksperimentiranje, dok god ne podrazumijeva pederluk, ali tema je hiperpederska, pitanje je hiperpedersko i to treba reći naglas.
U nekom normalnom svijetu, policija bi pronašla otvarača teme i smjestila ga u ludnicu.
Nažalost, današnja Srbija, kao ni današnji svijet, ne stanuju u normalnom svijetu.
Balinluče, dođi i potraćaj nas sve.
Tko o čemu, ti o klozetima i sve što ide uz to.U nekom normalnom svetu likovi poput tebe bi čistili klonje i ne bi imali pravo na mišljenje, a kamoli pravo glasa.
Увек се то проклето ,,али" појави ниоткуд кад се аргументација покаже никаквом.Možda i jeste ali
hahahahahaha šta npr sa likovima koji zamišljaju da im je č.mar p.ička
Tako je bro. Smaraci - Stop! Idite i kupite si usisivac.Много смарача долази на овај потфорум да смара иако их у суштини ништа не занима овде, осим изигравања моралних громада. Те анал је неприродан јер гyзица је за излаз, а не за улаз, те орал је неприродан јер уста су за храну, а кита за пичку, итд.
Онда је и љубљење тотално неприродно, и - потпуно у складу с оним што смарачи воле да потежу - ниједна врста осим људске то не практикује, јер нема сврсисходну улогу. Језик није за гурање у туђа уста и усне не служе да се њима размазује пљувачка по другима. Па ипак, љубљење је сасвим општеприхваћено на целој планети и врло пожељно. Јесмо ли сви због тога девијантни? Ја бих рекао да јесмо, према логици поменутих смарача и саблажњавача. Мастурбација је такође облик девијације према тој истој логици. Али смарачима она стара добра бољка звана хипокризија стоји на путу као препрека ка помирењу с том чињеницом, и они неће бежати од љубљења и дркања.
Коме се иебе у дупе, нека се иебе ако жели. Ко не жели, нека не смара оне који желе. Јако је просто, нема потребе за компликовањем.
Ne lupetaj.Много смарача долази на овај потфорум да смара иако их у суштини ништа не занима овде, осим изигравања моралних громада. Те анал је неприродан јер гyзица је за излаз, а не за улаз, те орал је неприродан јер уста су за храну, а кита за пичку, итд.
Онда је и љубљење тотално неприродно, и - потпуно у складу с оним што смарачи воле да потежу - ниједна врста осим људске то не практикује, јер нема сврсисходну улогу. Језик није за гурање у туђа уста и усне не служе да се њима размазује пљувачка по другима. Па ипак, љубљење је сасвим општеприхваћено на целој планети и врло пожељно. Јесмо ли сви због тога девијантни? Ја бих рекао да јесмо, према логици поменутих смарача и саблажњавача. Мастурбација је такође облик девијације према тој истој логици. Али смарачима она стара добра бољка звана хипокризија стоји на путу као препрека ка помирењу с том чињеницом, и они неће бежати од љубљења и дркања.
Коме се иебе у дупе, нека се иебе ако жели. Ко не жели, нека не смара оне који желе. Јако је просто, нема потребе за компликовањем.
Још једна инкарнација капетана. Иди старај се о краставцима.Ne lupetaj.
TAcnoOnce you go back you never go back![]()
Tacno i mene je cura ******, nikad ne bih rekal kako volim ***** hahahaAjde da napišem. Moj bivši je to jako želeo.. I ja koja volim exp rekoh ajde da probam. Bukv sam za nepun min svršila.
Mislim da to treba čuvati kao spec samo ponekad i to baš iz zdrav razloga. Ali da je odlično jeste. Ali nikako ako žena baš nije napaljena na to.