Analni Orgazam

*Mihal*:
streetspirit:
ovo je pitanje za devojke.
Da li je moguce svrsiti pirlikom analnog seksa bez dodatne stimulacije klitorisa?
t.j. dali postoji Analni orgazam koji se razlikuje od ostalih (kao sto se vaginalni razlikuje od klitorijalnog)?

...Kod muskaraca anus je erogena zona(zbog prostate). Kod devojaka anus je sasvim neosettljiv. Analni orgazam ne postoji!... :)

Izvini, ali moram ti reci da - lupas.

Anus (ako znas sta je anus) nema veze sa prostatom, nema razlike izmedju muskog i zenskog anusa, a narocito je netacno da je anus neosjetljiv. Anus je prepun nervnih zavrsetak i zbog toga je veoma osjetljiv i kao takav pogodan da bude erogena zona.

I malo skromnosti ne bi nikome od nas naskodilo:
- "Ja mislim da analni orgazam ne postoji";
- "Po mome misljenju analni orgazam ne postoji";
- "U mom dosadasnjem iskustva nisam se susreo sa analnim orgazmom." ;
su recenice koji bi mnogo skromnije zvucale od decidirane: "Analni orgazam ne postoji!" (i jos sa usklicnikom).

Pretpostavljam da su svi oni seksolozi koji su dosli do drugacijih saznanja neozbiljni naucnici, a oni koji pricaju o takvom iskustvu - lazljivci.

Sem toga, pustimo one koje(i) imaju to iskustvo da nam prenesu svoje senzacije.

[quote="*Mihal
ANATOMIJA COVEKA... ovde se radi o anatomiji zene.
A ako mislis da zena vapi za analnim snosajem, tu si grdno u zabludi. Pristace na njega ili zbog novca, ili nece da te odbije posto si joj drag.
:wink:[/quote]

Tek sad sam vidio jos jedan tvoj biser.

U prvi mah sam mislio da se radi o tvoj nespretnosti pri postovanju, pa rekoh da ti skrenem paznju, ali posle ovoga: predajem se.

Back