Analiza avatara?????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gurbet:
jest u pravu si.al što tij žao spram toga neznam.štoj to tvoi problem ak ljudi oće das paru
al je dobro štos napravijo analizu s duševne strane.jel ija vidim kotebe tu latetnu energiju isto neku fustirajuću.katsi došo na forum das izprazniš.da nam rekneš dasmo manjaci i d nas nešta naučiš i d nam se naebeš keve kad nemoš nikim drugim oči uoči da saspeš te bluvotine
e sad dal je utebe ta energija seksualna il neka druga nisam stručnjak dat kaem

Sve optužbe protiv mene su apsolutno tačne.
Vrlo dobro si analiziralo moj post (odnosno mene) te iz toga izvuklo neke relevantne zaključke.
Da, zaista sam odavno nekom degenerativnom šljamu to hteo da kažem, i po tom pitanju mislim da sam uradio pravu stvar na pravom mestu. To zaista ne bih mogao nekom reći u oči. Pogotovo ne nekom nekultivisanom šljamu.

scharfschuetze:
Vrlo dobro si analiziralo moj post (odnosno mene) te iz toga izvuklo neke relevantne zaključke.
Da, zaista sam odavno nekom DEGERATIVNOM šljamu to hteo da kažem, i po tom pitanju mislim da sam uradio pravu stvar na pravom mestu. To zaista ne bih mogao nekom reći u oči. Pogotovo ne nekom NEKULTIVISANOM šljamu.

hm....cudan si ti covek .....cudan............:))) uvrede.....same uvrede....cudan si ...ccccccc

scharfschuetze:
Da, zaista sam odavno nekom degenerativnom šljamu to hteo da kažem, i po tom pitanju mislim da sam uradio pravu stvar na pravom mestu. To zaista ne bih mogao nekom reći u oči. Pogotovo ne nekom nekultivisanom šljamu.
fala ti ko bratu.kotebe mis sviđa štos iskren.al ovdi to štos ti reko svi znau.jedina je fajda das se ti izpraznio.e nek smo ti pomogli men je milo zbogtoga

CLICK-OR-DIE
Da ne bude da Dlakavi nešto muti...
posten_korisnik.JPG

(pažljivo sam bir'o post al sam pogrešio razdaljinu - treba 0,004mm)

cLick - OR - Die:
Bogu fala, godinu i po dana postovah na forumu u radu i sreci. No slutim da mi je vreme odlaziti pa ovo govorim u pero advokatu Krsticu, jer u vas dragi foruma$i nemam nimalo poverenja. Zhao mi je shto ste na mom..., a ne na forumu nekog mog netprijatelja. Ko je sa vama chatovao ni pakao mu nece teshko pasti. Shto se tiche mojih avatara i slika iz profila, a to vas najvishe zanima, mogu vam saopshtiti sledece: Sve svoje avatare i profilushe ostavljam sebi!
cLick - OR - Die

kliče, kućo stara, puko si:D :D :D
ajd idi, pa se brzo vrati..kružni su to ciklusi, ne sekiraj se...

budi cool, ovo je samo zabava:wink:

gurbet:
jest u pravu si.al što tij žao spram toga neznam.štoj to tvoi problem ak ljudi oće das paru
al je dobro štos napravijo analizu s duševne strane.jel ija vidim kotebe tu latetnu energiju isto neku fustirajuću.katsi došo na forum das izprazniš.da nam rekneš dasmo manjaci i d nas nešta naučiš i d nam se naebeš keve kad nemoš nikim drugim oči uoči da saspeš te bluvotine
e sad dal je utebe ta energija seksualna il neka druga nisam stručnjak dat kaem

JU koji si ti car!!! A i onaj koga si citirao!

Pretpostavljam da nisi iz juge.... A i dlakava strvina...

Znaci smesni ste ko deca, ne mogu da verujem da ste se zakacili oko avatara!!!???

Pa neka stavi covek svoju kitu ako hoce, ako misli da ce to ostaviti bolji utisak....

Svasta...

Citat:
Original postavio SINDI
kliče, kućo stara, puko si:D :D :D
ajd idi, pa se brzo vrati..kružni su to ciklusi, ne sekiraj se...

budi cool, ovo je samo zabava;)

esperanca137:
u pravu si,covek ozbiljno shvata nase zezanje i sve prima k srcu:confused:

daj vrati taj golisavi avatar pa da se zezamo,ne duri se ko malo dete:lol: :lol: :lol: ;)

Kliku das se odma vratiJo, nemo da me nerviras.:D Stas se primioJo… Bre!:p I avatar da vratis, pa kuj oce da gleda nek gleda, a kuj nece – isto ima da gleda.8)

latica:
A mene niko nije analizirao.Occcuuu mene!
Letica me asocira na nesto tek procvetalo, lepo i mirisljavo. Za moje ruke mozda cak i previse prefinjeno i nezno.

Ima nekih asocijacija i na oprasivanje, ali necemo sad to, to bi bilo brezobrazno...

A avatar me podseca na onu Suncicu iz Petra Pana...minijaturna dobra vila...

Eto ti...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back