Analitičari lažu o rejtingu DS-a!!!

• Začetnik teme Začetnik teme a33
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

a33

Aktivan član
Poruka
1.610
Da se razumijemo,licno sam radikal,ali cini mi se da objektivno gledano analiticari lazu o rejtingu DS-a!!!
Sve njihove navodne ankete u zadnje vrijeme govore o velikom rejtingu DS-a,koji je stabilan.
A sada ja Vas pitam kako je to moguce,sa obzirom da su u koaliciji sa mrskim socijalistima?
To javno pitam clanove i simpatizere,pa i Ds glasace na ovome forumu.
Kako je moguce da DS-u ne pane rejting zbog te koalicije?
Pa ako smo mi radikali 99-e bili sa socijalistima u koaliciji,zbog drzavne stabilnosti uoci Nato agresije,zbog kakvog takvog nacionalnog jedinstva,pa je taj kmpromis kod biraca Srbije shvacen kao greska i kao takav kaznjen na sledecim izborima, kako to da ista greska DS-a nema refleksiju u birackom tijelu?
P.S.Necu da spominjem da su tada nacionalni motivi bili kod radikala,a sada je jasno da je jedini ds motiv za koaliciju gola borba za fotelje i pare.

Lično nisam radikal, a analitičari ništa ne analiziraju već pišu prigodne, plaćene traktate po volji i želji naručioca.

Nemam pojma koliki je stvarni rejting DS, ali ono što ovu vladu može da održi i neku sličnog sastava ponovo ustoliči na vlasti - nisu dobri rezultati, niti dobre koalicije, već očajna opozicija. Naravno, tu prvestveno mislim na Šešeljeve radikale, Voju tuta-mutu i ostale.

.
A sada ja Vas pitam kako je to moguce,sa obzirom da su u koaliciji sa mrskim socijalistima?

Chuj, socijalisti nisu mrski koliko su mi mrski Shesheljevci, a isto tako su mi mrski DSSovci.
Zapravo SPS je gospoda u odnosu na gore pomenute politichke kreature, uporedimo samo Slavicu Djukic i npr Vjericu Radetu ili Natashu Jovanovic i Ivicu Dachica sa Tunjavim ili Veljom Seljom.
Dakle novi SPS je ochitao lekciju Radikalima i DSSovcima da treba da se modernizuju i da izadju iz autizma u kakvo ih je stanje doveo ludak Seselj i chudak Koshtunica.
To je shvatio i Tomislav Nikolic a i Aleksandar Vuchic, davno pre njih Maja Gojkovic.

A i ti shto kazesh da zivish u Velikoj Srbiji ---molim te promeni to jerbo koliko god vi Radikali vikali velika srbija - ona postaje sve manja!

Chuj, socijalisti nisu mrski koliko su mi mrski Shesheljevci, a isto tako su mi mrski DSSovci.
Zapravo SPS je gospoda u odnosu na gore pomenute politichke kreature, uporedimo samo Slavicu Djukic i npr Vjericu Radetu ili Natashu Jovanovic i Ivicu Dachica sa Tunjavim ili Veljom Seljom.
Dakle novi SPS je ochitao lekciju Radikalima i DSSovcima da treba da se modernizuju i da izadju iz autizma u kakvo ih je stanje doveo ludak Seselj i chudak Koshtunica.
To je shvatio i Tomislav Nikolic a i Aleksandar Vuchic, davno pre njih Maja Gojkovic.

A i ti shto kazesh da zivish u Velikoj Srbiji ---molim te promeni to jerbo koliko god vi Radikali vikali velika srbija - ona postaje sve manja!

Vama je mrzak svak ko vam uzima ili ko je najveca pretnja da vam uzme deo vlasti ;)
da se sada rejting SPS poveca na 30% a ne budu hteli sa vama,opet bi ih napadali sa 90-im i rekli da je ivica dacic u stvari ratni zlocinac...........100% bi bila ta prica.

a 90-ih su vam ovi iz sps-a isto bili tako prihvatljivi ili,...nesto nisam primjetio da su ONI promjenili svoja politicka stajalista,ideale,..Vi iz Zutog preduzeca ste promjenili politicke partnere,zarad para i fotelja,..
To je jedini realan zakljucak.
U cemu je ovo novi sps,...daj reci konkretno,..
Velika Srbija je u mome srcu i u mojoj dusi uvjek iste povrsine,..a na papiru je tebi manja i manja,..

ko je ovaj vrsilac duznosti da mije znati?
elefant.gif

Back