anal sex beginners....

Pod uslovom da gore navedena devojcica nije ustvari decko(u kom slucaju bi vas trebalo ustrojiti obojicu) jedini pravi savet ti je strpljenje,neznost i spremnost na to da ne budes gadljiv dok se ona malo ne "uhoda" i shvati kako joj funkcionise taj deo tela.U svakom slucaju,ako ti kaze da joj se to svidja,laze- to radi samo zbog tebe a sa druge strane moras da pazis i na nju,simultano menjanje varijanti ne dolazi u obzir jer s obzirom na razliku flore jednog i drugog organa drage ti moze dovesti do bakterijske infekcije posle koje ce te dugo patiti i ti i ona.To koliki ti je, nema veze- jer kad si jednom unutra, ne prekidaj- prilagodice ti se,a ako ga izvadis posle prvog pokusaja- pisi propalo.

Naravno... Bilo bi glupo pomisliti da devojka "zeli" analni seks samo da bi "zadovoljila" potrebu muskarca. Zapravo, takva devojka je glupa i nezrela, jer pristaje na nesto sto njoj samoj ne odgovara... Komentari nekih mojih drugarica su zaista iznenadjujuci s obzirom da neke od njih cak daju prednost zadovoljstvu analnog seksa u odnosu na "uobicajenu" varijantu... :-) Mislite o tome...!!!

Kiss

Koliko ja znam mnogo je zena koje uzivaju u tome! Ja sam licno pristalica teze da je to izlazna r...ali ukusi se razlikuju...Kao sto rekoh znam zene kojima je to super...nikako ne mislim da je rec o nedostatku ljubavi... Jel to onda i oral?

Gazdarica:
Popricala sam s njima na private, sto opet nije tema ovog topica, niti nesto sto tebe treba da se tice... Ili bilo koga drugoga...

Hajde, sad malo "pri'vati" mene, znass da i ja volim da dajem ono ssto ti, kako reche, I TE KAKO voliss da primass/uzimass, naravno, u najboljoj nameri da te, ne upropastim, vecc zadovoljim. Dakle, samo po tvojoj. Volji. : ))

dragonfromdarkness:
Prvo, sve sto cu reci je samo moja prica i nista vise. Drugo, ne osudjujem nikoga i ne solim pamet vec samo iznosim svoje misljenje........

To onda znaci da imas malo iskrivljeno shvatanje pojma ljubav, u smislu da si odrasla i sazrela pod uticajem pogresnih okolnosti koje su imale primarni znacaj na tvoje shvatanje ljubavi. Naravno, ni jedna osoba na svetu NIJE IDEALNA ni u cemu pa ni u tome. To ne znaci da nisi normalna ili da si sexualno izopacena, ali to je pokazatelj da imas vise razvijen i jak LIBIDO od drugih osoba sto sa sobom povlaci nedovoljno uzivanja u klasicnom sexu i klasicnom ljubavnom odnosu. Jak libido ujedno je i jak ego, a jak ego je mnogo teze kontrolisati sto u praksi znaci da ces, ako uzivas u analnom sexu, biti mnogo vise osetljiva na obicne zivotne situacije i da ces teze moci da se uklopis u sam drustveni sistem. Prvenstveno mislim na sposobnost za zivot u braku. Takve osobe u braku skoro nikada nisu zadovoljne svojim bracnim partnerom. Ako im odgovara u sexu onda je ujedno i muska svinja i "terorise" ih, a ako ih "ne terorise" onda im ne valja ni u krevetu. Zacarani krug iz kog je jedini izlaz povratak tamo odakle se pobeglo. Ja jos nisam sreo neku osobu koja je izabrala da se vrati tamo odakle je pobegla, sve biraju da se stalno vrte u krug noseci u sebi istinsko nezadovoljstvo svojim zivotom. Po mom shvatanju, ako tako biraju, za bolje od toga i nisu.

Ja ovu kolicninu proizvoljnih zakljucaka ne videh skoro na jednom mestu.
Kad vec tvrdis mnoge stvari dobro bi bilo da ih obrazlozis, a ne tek tako da uspostavljas relacije...
uzivanje u analnom seksu-jak ego-neuklapanje u drustveni sistem-nezadovoljstvo u braku...o uzrocima nezadovoljstva da ne govorim...
Aman covece kako si ti sve to povezao?

Back