Anal-seks tema

A sto svi pricaju po vlashki kada se napale? Jel to neka paganska predigra da djavo ne cuje?

vidis brate to sam se i ja pitao, ove moje komsije 30ak g. imaju su neki stranci, ja bi reko maroko tunis tako nekako
retko ih cujem i kad mahom nedeljom, i ona ne vice po njihovom jeziku vec "uve oh me god" sad mi je jasno zasto da je djavo ne razume :lol:

- - - - - - - - - -

a i nerviraju me sto je uvek kad ja legnem umoran, em me napale em me mrzi da ustajem :rumenko:

vidis brate to sam se i ja pitao, ove moje komsije 30ak g. imaju su neki stranci, ja bi reko maroko tunis tako nekako
retko ih cujem i kad mahom nedeljom, i ona ne vice po njihovom jeziku vec "uve oh me god" sad mi je jasno zasto da je djavo ne razume :lol:

- - - - - - - - - -

a i nerviraju me sto je uvek kad ja legnem umoran, em me napale em me mrzi da ustajem :rumenko:

Pali te vlaski? Deseterac sta? Nedostatak padezi?

Ok hajde, ispade da te prozivam ili ti se podsmevam. Nema veze sa tobom, nego to sto primecujem da se koriste neke stare reci, izrazi i po istocni padezi, kada god je do sex teme. Sada da ne citiram, ali recimo neka mesavina: Pa ce uceramo konja u tor hihihi kiss puss i po neki smajli. A gdje se to cera pa da vi uceramo hihihi kis puss smajli i sl. Samo primecujem, pa pitam. Pa se onda obicno prebaci na krkenluk.

Back