Ana Nikolić vol. 2025

Samsonight

Elita
Poruka
16.365
Na YT dobijem ovu preporuku, i kao-WHY NOT?
Kad ono tamo-Ana!
Ana Nikolić, Ana koja je proharala sa svojim MEGA hitovima kroz moj život! Prvo Alabina Srbije, prezgodna, pa onda ime za sebe, DEVOJKA OD čOKOLADE, eminentno i poželjno čeljade svuda-i faktor X, i glas, i stas, i aura, i harizma... Ja ne znam šta je ovoj ženi trebalo da padne još sa neba, pa da od svog posla zauvek živi kao bubreg u loju.
What is this?

Gde je krenulo naopako?
Šta njeni fanovi treba da urade da vaskrsne kao iz pepela, da bude Feniks našeg doba, da nastavi da pravi muziku, a da se ne uništava više ovako?
Šokirana sam, žao mi je, ali se i pitam da li GLAS NORMALNOSTI može da dopre do Ane, pa da otpočnemo neki novi život, BOLJI I LEPŠI.
Ani ne stoji lepo ova emisija sa Bokijem.
Ne izgleda lepo i dobro, i TO NEMA VEZE SA TIM DA LI SI DEBELA!

Treba mi stara Ana Nikolić.
Trči nazad, izbij stvari sebi iz glave.
Bez čega se ne može???
Ne može se vez vode.
Ne može se bez vatre.
Ne može se bez hrane.
Bojim se da je Ana kondicionirana, ali mi ostaje samo da se nadam da je razumela PORUKU.

Na YT dobijem ovu preporuku, i kao-WHY NOT?
Kad ono tamo-Ana!
Ana Nikolić, Ana koja je proharala sa svojim MEGA hitovima kroz moj život! Prvo Alabina Srbije, prezgodna, pa onda ime za sebe, DEVOJKA OD čOKOLADE, eminentno i poželjno čeljade svuda-i faktor X, i glas, i stas, i aura, i harizma... Ja ne znam šta je ovoj ženi trebalo da padne još sa neba, pa da od svog posla zauvek živi kao bubreg u loju.
What is this?

Gde je krenulo naopako?
Šta njeni fanovi treba da urade da vaskrsne kao iz pepela, da bude Feniks našeg doba, da nastavi da pravi muziku, a da se ne uništava više ovako?
Šokirana sam, žao mi je, ali se i pitam da li GLAS NORMALNOSTI može da dopre do Ane, pa da otpočnemo neki novi život, BOLJI I LEPŠI.
Ani ne stoji lepo ova emisija sa Bokijem.
Ne izgleda lepo i dobro, i TO NEMA VEZE SA TIM DA LI SI DEBELA!

podržavamn predsednika, kaže ana ćaci.

Back