Čehinja ponela titulu "Miss Earth 2025"

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Veteran
Supermoderator
Poruka
405.190
Na izboru održanom 5. novembra u Manili, glavnom gradu Filipina, nova Mis Zemlje 2025. postala je Natali Puškinova iz Češke.
Dvadesetjednogodišnja studentkinja marketinga i odnosa s javnošću druga je Čehinja u istoriji koja je ponela titulu
„najzelenije“ svetske lepotice, posle Tereze Fajksove, pobednice iz 2012. ,odine
Clip_6.jpg

Можда су стидљиве. Зашто свет само да награђује оне који немају стида?

Зато што су се ове девојке пријавиле на такмичење, зато што су прошле обуку, радиле на овоме месецима (не знам шта се тачно ради ту, али сигурно много тога).

И најбоља међу њима је победила.

Људи не треба да очекују резултате због свог постојања, већ треба да очекују резултате због свог деловања.

Верујем да су многе ове мисице прилично стидљиве, али су стиснуле муда и изашле у свет и на бину. И победиле.

Зато што су се ове девојке пријавиле на такмичење, зато што су прошле обуку, радиле на овоме месецима (не знам шта се тачно ради ту, али сигурно много тога).

И најбоља међу њима је победила.

Људи не треба да очекују резултате због свог постојања, већ треба да очекују резултате због свог деловања.

Верујем да су многе ове мисице прилично стидљиве, али су стиснуле муда и изашле у свет и на бину. И победиле.
Стидљиви људи угађају другима, вечито мисле на туђа осећања, предали су можда и своје психичко здравље целом свету, све време чине услугу свету а свет им враћа тако да буду најнеуспешнији.

Ovo ko kad bi reko: muškarci koji se bave slikarstvom bi dali sve na svetu da osvoje MMA svatsku titulu

Не знам колико је поређење прецизно,

али,

свакако да би мушкарци, признали то или не, волели да су мужевнији него што јесу.

Као што би и жене волеле да су женственије него што јесу.

Клип "Манекенка да будем" то доказује.

Стидљиви људи угађају другима, вечито мисле на туђа осећања, предали су можда и своје психичко здравље целом свету, све време чине услугу свету а свет им враћа тако да буду најнеуспешнији.

Кад затраже, добиће.

Ко не тражи, не добије.

Не знам колико је поређење прецизно,

али,

свакако да би мушкарци, признали то или не, волели да су мужевнији него што јесу.

Као што би и жене волеле да су женственије него што јесу.

Клип "Манекенка да будем" то доказује.
Nijedno poređenje m-ž nije apsolutno precizno, ali je sasvim dovoljno da se razume poenta.

A to je da žene koje imaju diplomuE takvih fakulteta nikad ne bi menjale svoj mozak za to da ih neko ocenjuje ovako ili onako. Ne bi menjale ni za telo, lepotu, "ženstvenost".

Morate da shvatite da ne doživljavaju sve žene sebe u svrhu objekta opšte poželjnosti. Mislim, ne morate. To samo ako ste feministi :lol:

Nijedno poređenje m-ž nije apsolutno precizno, ali je sasvim dovoljno da se razume poenta.

A to je da žene koje imaju diplomuE takvih fakulteta nikad ne bi menjale svoj mozak za to da ih neko ocenjuje ovako ili onako. Ne bi menjale ni za telo, lepotu, "ženstvenost".

Morarte da shvatite da ne doživljavaju sve žene sebe u svrhu objekta opšte poželjnosti. Mislim, ne morate. To samo ako ste feministi :lol:
На оваквим темама увек постоји група форумаша која ће да извређа лепе девојке због њихове лепоте. Обично то раде мушкарци, као она двојица горе.

А видим и ти си им се придружила.

Ову лепотицу није неко "оцењивао овако или онако". Ово је озбиљан посао, а она је на озбиљном послу постигла најбоље резултате. Сада јој се отварају врата за велике пословне прилике. Далеко боље пословне прилике него да има просечну диплому просечног машинског факултета.

То што особа Х не би мењала своју диплому за титулу мис света, то је (мада теоријска ситуација) зато што би се особа Х бојала неизвесности коју титула мис света доноси, док диплома доноси дугорочну сигурност. Дакле, то је одлука разума, а не одлука срца.

Даље, нема разлога да о овим девојкама пишете као да су глупаче. Можда међу њима има и мање паметних, али верујем да су многе од ових девојака изузетно паметне. То што су лепе, не значи да су глупе. Чак, супротно.

Рибе које студирају машинство би дале све своје дипломе кад би уместо тога могле да добију победу на светском избору за мис.
One su lepotice na katedri, nemaju konkurencije vazda najlepše :hahaha:
Lako je tebi da pišeš kad si mladost proveo na Pravnom :lol:

На оваквим темама увек постоји група форумаша која ће да извређа лепе девојке због њихове лепоте. Обично то раде мушкарци, као она двојица горе.

А видим и ти си им се придружила.
Molim??

Gde sam im se pridružila, molim citat

Nema citata. :mrgreen:
A nema ni izvinjenja za lažnu optužbu, što sam i očekivala. (mislim, očekivala da nema, ne da ima izvinjenja :mrgreen:)

Naravno da nema, kad ja Alter Ego pobrkao lončiće. To njegova drugarica na 10 strana pljuje Moniku Beluči, ali on nema karaktera njoj ništa dakaže, zato o meni izmišlja

Ja nikad žene ne vređam (a ni muškarce) zbog lepote, a ni zbog ružnoće. Niti ih poredim, pretpostavljam drugima niti bilo šta što se tiče objektifikacije njihovog fizičkog izgleda. O čemu svedoče bar dve teme u poslednjih nedelju dana: tema o Moniki Beluči i tema o Džonatanu Bejliju.

Nema citata. :mrgreen:
A nema ni izvinjenja za lažnu optužbu, što sam i očekivala. (mislim, očekivala da nema, ne da ima izvinjenja :mrgreen:)

Naravno da nema, kad ja Alter Ego pobrkao lončiće. To njegova drugarica na 10 strana pljuje Moniku Beluči, ali on nema karaktera njoj ništa dakaže, zato o meni izmišlja

Ja nikad žene ne vređam (a ni muškarce) zbog lepote, a ni zbog ružnoće. Niti ih poredim, pretpostavljam drugima niti bilo šta što se tiče objektifikacije njihovog fizičkog izgleda. O čemu svedoče bar dve teme u poslednjih nedelju dana: tema o Moniki Beluči i tema o Džonatanu Bejliju.

Онда напиши како је ова мисица прелепа и како је заслужила победу.

Back