ANA MLADIĆ - JEDNO (SAMO)UBISTVO

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da te ja pitam: ko stoji iza smrti Griske, Belog, Stambolica, Pavlovica.............

Bice da Milosevic sa tim nema nikave veze, a? :zimag:

Da je Milosevic kokao tako kako svi pricaju da jeste, ne bi ga snaslo to sto ga je snaslo.

Beli je, koliko se secam, nastradao bas u vreme dok se SPO vracao sa nekog skupa u Srbiji, a cetvorica iz momaka se izdvojila da idu nazad drugim putem, jer imaju neka posla...

GRiska, kako ga ti zoves, jeste bio nezgodan lik, ali je bilo mnogo vise prilika i razloga da se on smakne dok se vucarao po Srbiji nego kad je otisao na hrvatsko ratiste.

On je, koliko se secam, zapishao Vuka, proglasio se Vrhovnim komandantom Srpske garde i srpskog naroda u otadzbini do povratka kralja, a posto je Martic nahvalio gardu i napljuvao Vuka, pa su bradati poceli da se cepaju na dve struje... cao Giska! z:poz:

Zasto li se Vuk iskicmi oko Ibarske i Budve, a nikako da pomene Giskin slucaj? :think:

Da je Milosevic kokao tako kako svi pricaju da jeste, ne bi ga snaslo to sto ga je snaslo.

Beli je, koliko se secam, nastradao bas u vreme dok se SPO vracao sa nekog skupa u Srbiji, a cetvorica iz momaka se izdvojila da idu nazad drugim putem, jer imaju neka posla...

GRiska, kako ga ti zoves, jeste bio nezgodan lik, ali je bilo mnogo vise prilika i razloga da se on smakne dok se vucarao po Srbiji nego kad je otisao na hrvatsko ratiste.

On je, koliko se secam, zapishao Vuka, proglasio se Vrhovnim komandantom Srpske garde i srpskog naroda u otadzbini do povratka kralja, a posto je Martic nahvalio gardu i napljuvao Vuka, pa su bradati poceli da se cepaju na dve struje... cao Giska! z:poz:

Zasto li se Vuk iskicmi oko Ibarske i Budve, a nikako da pomene Giskin slucaj? :think:

Ispade da je Sloba bio jagnje koje nije znalo nista sta se desava...

A ni mis nije mogao za vreme njegove vladavine da podrigne, a da on to nije znao.....

Zato sto je Stambolic trebao da se kandiduje. Kao ne znas?

Dakle posto smo zakljucilio da je blajbinger slagao i obmanjivao ljude po forumu da i to resim sa tobom.

Kako mozes da se kandidujes na izborima za koje je kandidatura prosla?

Ko kaze da je hteo da se kandiduje,tvoja baba shimana?

NE,Stambolicu nije bilo ni na kraj pameti da se kandiduje sto je i sam xy puta izjavio,a on uostalom nikog nije ni interesovao jer je bio politicki mrtav.

Nije hteo da se kandiduje i bio je kaznjen,uostalom eto vidis korist od njegove smrt.....ko bi bio optuzen za to?pa naravno Milosevic......ima li sta bolje nego da mozes da likvidiras koga hoces u zemlji a optuzen ce biti ko.......pa znaaaaaaaaa se.

Alo, bistra... Jesi li ti možda pomislila da je neka strana služba imala mnogo više interesa da to učini od Slobine?

Ne zaboravi da je tada pukla tikva izmedju Srbije i RS i da Mladic nije slusao nikakve instrukcije iz Beograda.
Elem, tada su i postavljene rampe na Drini i zavedene sankcije prema RS od strane aktuelne vlasti u Srbiji.

Poslednja izmena:
До сада те никада нисам увредила, не мислим ни од сада,
само сам те молила да не наседаш, али ти изгледа то радиш
врло смишљено,....па још и вређаш.....
није то лепо "picololeone"

.

E, moja bombonice, pa ne kaže džabe narod da je poturica gori od Turčina. Тако i ova, koja je iz patriotskog prešla u "demokratski" tabor.

Ebo te, kako su sada oni jaki. Sada imaju takve dve intelektualne veličine (dragosha i picu) da ja ne znam da li ima svrhe da im se dalje suprotstavljamo. :cepanje:

E, moja bombonice, pa ne kaže džabe narod da je poturica gori od Turčina. Тако i ova, koja je iz patriotskog prešla u "demokratski" tabor.

Ebo te, kako su sada oni jaki. Sada imaju takve dve intelektualne veličine (dragosha i picu) da ja ne znam da li ima svrhe da im se dalje suprotstavljamo. :cepanje:

Pa ne znam ko je u SDG (srpskoj demokratskoj grupi), ja ili vi?z:mrgreen:z:p

1.gif
4.gif
1.gif

.

Rekoh vec...a ti grizi jastucnicu od muke!z:((

Necu vise da ti odgovaram.

Ja da grizem?pa sto ja da grizem kada si ti uhvacena u lazi?

Eto lupila si glupost i sta sad?

Dakle posto smo zakljucilio da je blajbinger slagao i obmanjivao ljude po forumu da i to resim sa tobom.

Kako mozes da se kandidujes na izborima za koje je kandidatura prosla?

Ko kaze da je hteo da se kandiduje,tvoja baba shimana?

NE,Stambolicu nije bilo ni na kraj pameti da se kandiduje sto je i sam xy puta izjavio,a on uostalom nikog nije ni interesovao jer je bio politicki mrtav.

Nije hteo da se kandiduje i bio je kaznjen,uostalom eto vidis korist od njegove smrt.....ko bi bio optuzen za to?pa naravno Milosevic......ima li sta bolje nego da mozes da likvidiras koga hoces u zemlji a optuzen ce biti ko.......pa znaaaaaaaaa se.

A na ovo da odgovoris,ne glumataj nepostojecu uvredjenost da bi se izvukla,nisu ovde ljudi blesavi kao sto ti mislis.

Ajde,ajde.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back