Ana Ivanovic vs. Jelena Jankovic

• Začetnik teme Začetnik teme San-1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kao sto je Jelena iznenada usla u nevidjenu formu tako ce se i Ana vratiti.
Gotovo sam ubedjen da je za celu situaciju oko Ane kriva povreda a ne neki psiholoski tripovi.

Da, i ja se slazhem:ok:Ana zbog povrede palca nije mogla da uchestvuje na Olimpijadi:(Zato ona ovih dana nije bila u formi, pa je pala mozhda na peto mesto kol'ko sam chula.Ali se zato divim Jeleni zato shto je u savrshenoj kondiciji i zato shto je trenutno prva igrachica sveta!:klap:

Ana i Jelena... pa to je 2:0 za NAS! :D

Ova slicica me je BAS obradovala!

Kako bi bilo lepo da se popnu na tu kulu iza, da okace zastavu na vrh i pocnu da urlaju:
SRBIJA, SRBIJA, SRBIJA!!!

Да то би било супер али то никада неће бити јер АНА никада неће срцем играти као Јелена. Сећамо се сви оног меча за репрезентацију, на којем Јелена није имала обавезу да игра, када је правила болне гримасе на крају је пала од исцрпљености због болова тада је могла и каријеру да заврши а где је тада била ваша "ЛЕПОТИЦА" Ана- па знате она је била уморна!!!!!!!!!!! Ана се превише печи и нико је не воли због њене лепоте. :dash::dash::dash:

И мене Ана нервира због свог фолирања. Умишљена је пуно и прави се да је право невинашце а у ствари много је кивна на ЈЈ јер је ЈЈ на првом месту. . . .[ЈЕЛЕНА ЈЕ НАЈБОЉА

И мене Ана нервира због свог фолирања. Умишљена је пуно и прави се да је право невинашце а у ствари много је кивна на ЈЈ јер је ЈЈ на првом месту. . . .[ЈЕЛЕНА ЈЕ НАЈБОЉА

hehehehhe.... Ana je prva bila na prvom mestu, ;);) tako da ne vidim zasto bi bila kivna na JJ, uostalom ona je bolja teniserka od Jelene ;) 7:1 u medjusobnim duelima sve govore, tako da tu nema sta da se doda

hehehehhe.... Ana je prva bila na prvom mestu, ;);) tako da ne vidim zasto bi bila kivna na JJ, uostalom ona je bolja teniserka od Jelene ;) 7:1 u medjusobnim duelima sve govore, tako da tu nema sta da se doda

БИЛО ПА ПРОШЛО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :whistling: Ако Ана буде била прва до краја године прихватам све што кажеш за њу. . . поклонићу се вашој принцезици. . . :bye::bye::bye:

Back