- Poruka
- 22.363
Pravo da vam kazem tek sad sam video rezultat. Gledao sam do kraja drugog seta i kad sam video da je brejknula Coin mislio sam da ce se mala predati i otisao da spavam. A kad ono mala pobedila. Sad mi je zao sto nisam gledao do kraja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pravo da vam kazem tek sad sam video rezultat. Gledao sam do kraja drugog seta i kad sam video da je brejknula Coin mislio sam da ce se mala predati i otisao da spavam. A kad ono mala pobedila. Sad mi je zao sto nisam gledao do kraja.
Nece ona igrati za reprezentaciju,ne budite naivni.
Ko je po vama bolja???????????
PO MENI NI JEDNA NI DRUGA NE ZASLUZUJU PRVO MESTO ALI TAKODJE MISLIM DA NI U TURU NEMA DEVOJKE KOJA IGRA TENIS KONSTANTNO DOBRO....................
Boli ana uvo, sad ce se njeno ime spominjati na svim vecim mecevima dokle god se bude igrao tenis, jer nije mala stvar biti prva a izgubiti od 188 teniserke!!!! Taj istorijski "uspeh" ce se dugo prepricavati!!!! Ko zna, mozda joj je to bio i cilj ili se samo umorila od preteranog slikanja u Pekingu!!!!
Za pocetak sram te bilo Tennis girl. Trebala bi da podrzavas nase tj srpske tenisere. Da li si ti srpkinja? Niko nije savrsen, ali sigurno postoji neka devojka koja igra dobro tenis. Da ne igraju dobro ne bi bile tu gde jesu i za njih niko ne bi znao. Jelena i Ana su ponos Srbije!!! Kao sto su druge teniserke ponos svojih zemalja. Nauci da postujes i cenis druge! Kada bi se u Srbiji pitali ljudi kao sto si ti daleko bismo dogurali>tj Srbija ne bi ni postojala! Ali Bogu hvala ne pitaju se... Mozda Ana i JJ ne zasluzuju prvo mesto ali svakako zasluzuju nasu podrsku!!! Zar ne mislis tako???:???::??PO MENI NI JEDNA NI DRUGA NE ZASLUZUJU PRVO MESTO ALI TAKODJE MISLIM DA NI U TURU NEMA DEVOJKE KOJA IGRA TENIS KONSTANTNO DOBRO....................
evo da ti ucinim
Pa sada demantujes samu sebe... A to ti bas i nije dobro... Sebe demantujes, a mene citiras. Ja odlicno znam sta sam rekao, a znam i sta si ti napisala...srpkinja jesam ali si me pogresno razumeo time sam htela da kazem da to sto one ne igraju konstantno ne znaci da nisu dobre igracice ja smatram da Srbija treba da bude ponosna sto ih ima jer za mene to sto one rade oznacava veliki ponos i ljubav za svoju zemlju a inace sam veliki FAN i jedne i druge i zaista ne bih volela da ocrnjujem njihovu igru jer da one ne igraju tako dobro ne bi bile u samom vrhu .......................................
Kada bi se u Srbiji pitali ljudi kao sto si ti daleko bismo dogurali>tj Srbija ne bi ni postojala! Ali Bogu hvala ne pitaju se... QUOTE]
nije tebi lako ...))
Naravno da sam ponosan sto sam Srbin a kako vidim i sama si to uvidela... A sto se parafraziranja tice moram da ti kazem da si mene parafrazirala... A to sto stojis iza svojih reci to ti je odlicno...Svaka cast to podrzavam!!! Sve najlepse....JA SEBE NE DEMANTUJEM VEC KAZEM DA STE ME POGRESNO RAZUMELI i ne citiram nikoga vec samo parafraziram .................sve zavisi kako ko razume a to sto sam ja rekla ukazuje na to da vise pratim muski tenis jer volim agresivnije udarce a za tebe bih rekla da si pravi SRBIN i drago mi je zbog toga jer su kako sam malopre rekla da obe zasluzuju da ih postujemo i branimo ako neko ih omalovazava .................nadam se da si ponosan na njih a samim tim na to sto si srbin..................TAKODJE STOJIM IZA SVOJIH RECI