Ana Ivanovic vs. Jelena Jankovic

• Začetnik teme Začetnik teme San-1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A ja se pitam zasto je Srbija ovakva kakva je sada...Posle komentara nekih od vas, jasno mi je... Ipak, Anu ce uvek voleti i podrzavati, kao i Jelenu i ostale, normalni ljudi.

znas kako dok nisam ovde pocela da pisem i da citam komentare bilo mi je svejedno ja sam navijala za jelenu,i bilo mi je drago ako i Ana pobedi sto da ne....ali kad sam ovde pocela pisati i citati komentare Aninih navijacha i kritike protiv jelene pocela sam ne da je mrzim nego me je jednostavno briga sta ce da uradi.....

Poslednja izmena:
Ok, ali zar ne mislis da bi bilo pametnije da te bas briga sta oni pisu po forumu, i da lepo kao i ja, navijas za obe, jer su njih dve, mnogi to zaboravljaju, dve nase najuspesnije sportistkinje trenutno. Naravno, mozes jednu vise da volis(ja npr. vise volim Anu), ali navijam za obe...I volim ih obe, jer su to zasluzile.

Ok, ali zar ne mislis da bi bilo pametnije da te bas briga sta oni pisu po forumu, i da lepo kao i ja, navijas za obe, jer su njih dve, mnogi to zaboravljaju, dve nase najuspesnije sportistkinje trenutno. Naravno, mozes jednu vise da volis(ja npr. vise volim Anu), ali navijam za obe...I volim ih obe, jer su to zasluzile.

pa znas kako jedno vreme sam kulirala ali vise ne mogu....

A reci mi molim te po cemu je to Ana "nasa"?Kad se igra za Srbiju,nema je,ili dodje i drugi dan odmah "ima grip"...Zasto joj prestonica,kao i svim ostalim nasim teniserima nije Beograd,nego Bazel ? Zasto svi ok pricaju o Srbiji,a za nju smo dno dna ?

Zato sto niko ko moze da uziva u svetu, sigurno se ne bi opredelio da zivi u Beogeadu! Kad smo vec kod BG, ja NIKADA ne bih ziveo u "velikoj prestonici". Za mene je to Novi Sad. Ali dobro, to je vec moja stvar... Gde nas je molim te Ana pljuvala??????!!!!!!!!!??????????? Navedi mi televiziju,novine ili gde je to izjavila? Tebi je pljuvanje izjaviti: Srbija mi nista nije pruzila, i tamo nemam dobre uslove za trening! Cekaj, zar to nije istina???Ali, da, zaboravio sam ovde voleti zemlju znaci pricati sve najlepse o njoj cak i kada nista od toga nije istina. Ova drzava treba da joj bude zahvalna sto je uopste zaigrala pod nasom zastavom, a mogla je kao klinka da se odseli u Ameriku i igra za njuih. To je vec ucinila Jelena Dokic. Nije problem u njima, problem je u ovoj drzavi.

Zato sto niko ko moze da uziva u svetu, sigurno se ne bi opredelio da zivi u Beogeadu! Kad smo vec kod BG, ja NIKADA ne bih ziveo u "velikoj prestonici". Za mene je to Novi Sad. Ali dobro, to je vec moja stvar... Gde nas je molim te Ana pljuvala??????!!!!!!!!!??????????? Navedi mi televiziju,novine ili gde je to izjavila? Tebi je pljuvanje izjaviti: Srbija mi nista nije pruzila, i tamo nemam dobre uslove za trening! Cekaj, zar to nije istina???Ali, da, zaboravio sam ovde voleti zemlju znaci pricati sve najlepse o njoj cak i kada nista od toga nije istina. Ova drzava treba da joj bude zahvalna sto je uopste zaigrala pod nasom zastavom, a mogla je kao klinka da se odseli u Ameriku i igra za njuih. To je vec ucinila Jelena Dokic. Nije problem u njima, problem je u ovoj drzavi.
Pa pogledaj na forumu,postoje ljudi koji znaju za to gde je i sta izjavila ! Ne kazem da treba da zivi u BGu,ne zive ni Novak ni Jelena,ali opet,koriste to kao prestonicu.Koristi i Paracin,nebitno,ali je u Srbiji,naravno! A za sta treba da joj budemo zahvalni ? Sto je uvek povredjena kada treba da igra za nas ? Ma daj...

A zasto bas Novi Sad jel to iz nekih politickih razloga? Zasto ne Sombor na primer?

Cesto se podmece - sta je Srbija pruzila Ani Ivanovic. A sta je Srbija pruzila bilo kome od nas. Razmisli malo o tome.

A bas si nasao sa kim ces da poredis Anu. Kako si optuzio Jelenu Dokic koja je imala 8 godina kada je kao izbeglica dosla u Srbiju iz Hrvatske, a 11 kada je otisla u Australiju - tako isto si mogao da optuzis i Nestora koji je rodjen u Beogradu i on je iz Srbije koliko i Jelena Dokic.

A zaboravljas pri tom da je Jelena i pored toga igrala za SCG i da je 4. na svetu bila kao igracica Srbije i SCG, a ne Australije. Nastupala je i za nasu reprezentaciju u Fed kupu. I ubedjen sam 100% da bi opet igrala za Srbiju kad bi ovde bili dovoljno odlucni i pametni da je pozovu u reprezentaciju.

Zato sto zivim u Novom Sadu, mozda... A sto se Jelene Dokic tice, ja nemam nista protiv sto je otisla i sto igra za Australiju, jer verujem da joj je tamo i bolje. I opet bi mi bilo drago da je gledam, bez obzira sto ne igra za Srbiju. A i dalje bih navijao za nase tenisere, cak i kad bi iz nekih njima znanih razloga igrali pod zastavom neke druge drzave. Ali, posto verujem da se to nece desiti, moj predlog je da svi koji kritikujte Anu ili Jelenu iskulirate malo i shvatite da su njih dve najbolje teniserke sveta, i zvanicno igraju za Srbiju. A obe su nas toliko puta obradovale. Zato pred televizore i navijajte, bolje nego sto sedite, pricate gluposti i kritikujete ove dve devojke.

Back