Ana Ivanovic vs. Jelena Jankovic

• Začetnik teme Začetnik teme San-1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Posle US opena na prvo mesto mogu Ivanovic,Jankovic, S.Williams,Dementieva,Kuznetsova i Safina. I to je dobro, da se stalno vodi borba za broj 1, nego da imamo konstantno jednu osobu na tronu. A inace, ono sto je uradjeno Ani i Janku(blaćenje po novinama, medijima i medju vama) kada su zbog povrede odustali od Olimpijade je sramota! Ana je zasluzila(kao i ostali nasi teniseri) da je dizemo u zvezde, jer su oni toliko toga uradili za nas ugled u svetu... A to JE mnogo bitnije od medalje za patriotizam na svake 4 godine...

Oni to ne rade zbog teritorija niti je to ovde bitno, postoje i vaznije stvari od teritorije i politike a to je ZIVOT koji zivi ostatak sveta od kojeg smo krivicom onih koji ce za to biti kaznjeni, odseceni, ali bar su culi za Srbiju u svetu, pa se vise nece desavati da kad pitaju Klunija da li zna sta je Srbija, on pita: Jel to Sirija?! Nasi teniseri su najbolji nasi reprezenti, i koliko vole nasu zemlju su pokazali time sto jos uvek igraju za nju iako im Srbija nikada nije pomogla, a znamo da su I Novak i Ana ranije imali ponuda da se presele i igraju za zastavu USA, pa su to odbili. A sto se Olimpijade tice, Ana ima 20 godina, i pred njom su jos najmanje 1 a mozda i 2 Olimpijade...:!:

Ana je zasluzila(kao i ostali nasi teniseri) da je dizemo u zvezde, jer su oni toliko toga uradili za nas ugled u svetu...

pogotovo kad nas napljuje na CNN-u ili gde vec, ako je to uopste tacno... ja ne kapiram kako oni to doprinose ugledu drzave , ja npr nemam nista bolje misljenje o svajcarskoj ili spaniji zato sto su rafa i federer odatle,to registrujem samo kao podatak, ne znam za tebe...
I sta je tu cudno sto Kluni ne zna gde je Srbija... !?!

Back