Ana Ivanovic vs. Jelena Jankovic

• Začetnik teme Začetnik teme San-1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ana je veoma lepa devojka, čak i da se ne bavi tenisom i da je potpuno nepoznata bila bi primećena.

daj, sta pricas? ana manje vodi racuna o izgledu od jelene, a nije kriva ako je lepsa.
btw- danas su (i uvek) za mene obe pobednice...

Kao sportiste ne osporavam njihov trud i uspeh..ali ne dopada mi se izgled nijedne..samo se vise provlaci debata koja je lepsa a ne bolja teniserka..o jeleni nisam cuo da se pricaju price kako je nesto spec lepa tako da mi se cini da ona to ni ne pokusava..vec je oduvek tako izgledala i samo plenila osmehom..dok je ana ako ste pratili pocetak njene karijere bila namrgodjeno dete..koje je vremenom zbog imidza slatke devojcice pocela sladunjavo se smeskati..sto neko rece razmazena i prenemaze se..to mi se ne dopada kod nje.

Zamolio bih da se ne unosi atmosfera sa politike na ovaj deo foruma.

Nisam primetio da je neko rekao da ce navijati za Safinu u finalu na ovom forumu, a i da jeste svako ima pravo da navija za koga hoce. Evo imamo moderatora koji ne navija ni za jednog binasr i to je u redu.

Tacno je da su se neki JJ fanovi malo neprikladno poneli posle poraza, ali ko redovno dolazi na forum mogao je da vidi da Anini fanovi pljuju JJ najcrnje tokom citave godine.

Sta se tu sve moze procitati to je da se covek preksti, od komentara o njenom fizickom izgledu, preko optuzbi da simulira povrede, do komentara o njenoj licnosti...

Lako je reci da narod ne valja, ali koreni svega ovoga su i u samom odnosu izmedju Ane i JJ. Setite se ponasanja u ovom i prethodnim mecevima, pogledajte malo kako su se pozdravile na kraju pa onda prosudite...

Kao sportiste ne osporavam njihov trud i uspeh..ali ne dopada mi se izgled nijedne..samo se vise provlaci debata koja je lepsa a ne bolja teniserka..o jeleni nisam cuo da se pricaju price kako je nesto spec lepa tako da mi se cini da ona to ni ne pokusava..vec je oduvek tako izgledala i samo plenila osmehom..dok je ana ako ste pratili pocetak njene karijere bila namrgodjeno dete..koje je vremenom zbog imidza slatke devojcice pocela sladunjavo se smeskati..sto neko rece razmazena i prenemaze se..to mi se ne dopada kod nje.

Slazem se u potpunosti.
Da ta Ana nije nasa iritirala bi me nevidjeno.Ovako ajde da joj progledam kroz prste. Mada citao sam malo neki strani forum i tamo oni koji gotive Anu to cine samo zato sto je "slatka" dok Jelena bas ima dosta fanova i daleko je omiljenija od Ane.

^Jedan jedini forum na kojem JJ ima mozda vise fanova je TennisForum na svim ostalim Ana je jedna od omiljenih igracica i to ne zbog svog izgleda,vec zbog karaktera,pristupacnosti i nacina igre.Ja volim obe,branila sam i JJ kada su govorili da glumi povrede i neke druge gluposti ali za Anu navijam otkad znam za sebe i onda me neki komentari ljudi koji su cisto ljubomorni,ili zavidni jako izivciraju,pogotovo onih koji ni ne znaju o cemu se radi nego cisto kontaju 'Aha,ona je lijepa,100% je umisljena',ali dobro sam heh necu se vise zivcirati....toliko je njih koji prepoznaju njen kvalitet i vide kakva je Ana zapravo

Sretno sutra u finalu,idemo po titulu!!!

Negde si u pravu ,ali mogo si evo npr sada da vidish kakva je na osnovu samo 1 gesta i to ono kad se na kraju pozdravljala s Jelenom!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja Anu znam i privatno
i mnogo je namazana i puna sebe znam mnoge igracice koje su igrali bolje od nje a nisu uspeli!
Ana je uspela jer je imala srece da je neki tamo bogatash zapazio i hteo da je finansira!.

e, ko uopste otvori ovu temu... jel nije dosta bre sitnicarenja i peckanja oko NASE 2 KRALJICE?!! svi sve znaju o svima licno, samo ne znaju da precute i ne budu jos gori od onoga sto pricaju...
eh... a, lepo je videti da je samo JJ bila u stanju da uzme ani set! :D

Poslednja izmena:
2upyce9.jpg

не бих реко ;) и у Србији и у свету обе тенисерке имају прилично изједначен број фанова, :tajna:
наравно у Србији има огроман број оних који воле и АНу и Јелену подједнако што је и најбоље јер су заслужиле
;)

Pa tako mi je izgledalo.Ja volim obe stvarno,al za nijansu vise Jelenu.Al mi je totalno glupo kad neko mrzi jednu od njih dve.Totalno bezveze,pa obe su nase!:dontunderstand:

Totalno bezveze,pa obe su nase!:dontunderstand:
To je samo socijalna iluzija, one su isto toliko "naše" koliko i Serena Vilijams.

Političari vole kad se ljudi vezuju za sportiste, jer to pomaže održanju nacionalnog identiteta. Jedini ko može da kaže da su one "naše" su članovi njihovih porodica, koji imaju i konkretne koristi od njihovih pobeda, za razliku od nas...

Ne znam ko moze uopste porediti Anu sa Jelenom! Ana je skoro 3 godine mladja, igrala je vec dva gren slem finala, uzela RG, ima 3 turnira I kategorije... Jelena, nijedno gren slem finale (a kamoli titulu), juri poene na turnirama na kojima retko ko od najboljih igracica igra...
I ako bude na mestu broj 1 bice potpuno NEZASLUZENO!

Back