Ana Ivanovic vs. Jelena Jankovic

• Začetnik teme Začetnik teme San-1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jelena je bolja i nije istina da se pretvarala borila se sa povredom ana se cak nije ni potrudila da dodje da zameni jecu jer je povredjena nego je paradirala po pistama u honkongu ana je sranje!!

nemoj da se nerviras mi znamo da je jj bolja,ali ovde su sve anini navijaci tako samo opusteno oni po ceo dan pljuju jj,a za to vreme jelena na indian welsu gazi sve po redu.......

Jelena je bolja i nije istina da se pretvarala borila se sa povredom ana se cak nije ni potrudila da dodje da zameni jecu jer je povredjena nego je paradirala po pistama u honkongu ana je sranje!!

Ma sta pricas ti covece?????:roll:
Ko je paradirao pistama,i kako ce Ana molim te zamjeniti JJ,ma najbolje i da igra za nju.Ovo su stvarno gluposti,a uvrede su ti prva liga,kad bi krenuli vredjati JJ isto bi daleko dogurali.Valjda JJ treba da zna da si isplanira godinu,sto ne predahne malo dok ne izadje na kraj sa povredama.....

Povrede su proslost....
"Posle meča sam otišla da treniram malo servis i još neke udarce, a onda sam uradila vežbe za leđa. Puno sam trenirala sa kondicionim trenerom ne bi li ojačala neke delove tela koji su me mučili na početku godine. Ne želim da mi se to ponovo desi tako da je bolje da sprečim nego da lečim." Blog Jelene Jankovic...

Hehhehehehe..Pa tako nekako :D :D :D

Evo sad su stigle izjave da je bas zdrava!Sad cekam da igra sa Anom,i ako krene da gubi,u najavi da ce shvatiti da je nesto IPAK boli :D :D

Moras priznati da se nije skoro zalila na povrede i da igra sve bolje i bolje... Samo da je sluzi backhand paralela (njen omiljen udarac) jer ga najbolje izvodi. Servis joj je i dalje los mada se vidi da je radila na njemu.. Verovatno ce biti zanimljivo gledati mec dve srpske teniske dive... :)

Samo za Srleta fotka u VASE OMILJENE SLIKE TENISERA :P :)

Ne znam da li je ono protiv Devenport bilo samo zato shto je ova povredjena ali chini mi se da je Jelena malo promenila/popravila servis,ili bar radi na tome.Ako je tako ima da bude nova Enan,a ako ne uvek ce joj maximum biti polufinale nekog grend slema u sledece 2-3 godine a onda kraj.

Moras priznati da se nije skoro zalila na povrede i da igra sve bolje i bolje... Samo da je sluzi backhand paralela (njen omiljen udarac) jer ga najbolje izvodi. Servis joj je i dalje los mada se vidi da je radila na njemu.. Verovatno ce biti zanimljivo gledati mec dve srpske teniske dive... :)

Samo za Srleta fotka u VASE OMILJENE SLIKE TENISERA :P :)
Eeeeeeeeee ;)

Pa koliko prosli turnir je JJ boleo vrat! Naravno,ispala je,ako se secas..Ta ne moze da izgubi mec normalno,nego ce uvek nesto da izmisli....Zato i cekam na poraz da vidim da li ce da se zali na bolove u 49.prsljenu.. ;)

Back