Ana Ivanovic vs. Jelena Jankovic

• Začetnik teme Začetnik teme San-1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Fino da napokon se sa nekim ne slazem a da se ne svadjamo :D

OK,svaka cast ako si i ranije pretila Novaka,ali kad kazem ranije ono bar 3 godine ;)
Za ono Anino C'mon....I ja svaki,ali svaki dan zbog posla komuniciram na engleskom,pa ne govorim C'mon kad se obradujem.Uostalom,to bi trebalo da bude najprirodnija reakcija,kao disanje,automatska reakcija,i kad je nesto automatski onda to valjda treba da kazes an svom jeziku.Kao kad opsujes,tako i kad se obradujes.Aj jedino mogu da prihvatim kad neko uzikne YES jer je to toliko uslo u upotrebu posle NBA utakmica da m i dodje kao normalno :D :D :D

PA kazem ja,samo sto ni jedna nece da stavi sliku,stvarno nema smisla..Pa necemo valjda mi muski da stavljamo slike :D :D :D

Ajd vazi,ti saslusao mene,ja tebe,svako ima svoje misljenje i to je to...
I inace mrzim da se svadjam tako da.....;):-D

Ne znam zašto toliko propagiraš stav da onaj ko nije pratio tenis pre 3 godine, sada ne može da zna ništa o njemu. Da ne pričam tek o predrasudama o tome da li je neko kompetetan da komentariše i da bude publika istom ako prati tenis od skora. I mene nervira to što ljude zahvata preterano veliki talas i samo se njemu priklanjaju, al' ti ga, brate, pretera. :| Tenis se tek razvija kod nas i treba ga negovati, pa i na ovaj način. ;)
Ne bih se složio sa tobom. Stvarno je veoma teško držati distancu od jezika kojim se služiš svakodnevno u većeoj meri od maternjeg. Pričam iz iskustva. ;)

Bas mislim da ga nisam preterao.Ljudi nase teniserke pretvaraju u Bogove,sto nema veze sa vezom.I onda kad se nesto kaze protiv njih,sa argumentom,odmah ne valjam.Sta sad,kao nisam u pravu?
Sto se tice pracenja tenisa,mrzim kad mi ljudi skacu po mozgu i prave se da znaju mnogo,a cesto ni pravila do kraja nisu upoznali.O teniskoj istoriji i da ne pricam.

Nije problem sto su ljudi sad poceli da prate tenis,problem je sto se momentalno pojavilo gomila neznalica koji tvrde da mnogo znaju,da je Nole vec najbolji svih vremena,da su Ana i Jelena talentovanije od Navratilove i Graf zajedno i tome slicno.

Bas mislim da ga nisam preterao.Ljudi nase teniserke pretvaraju u Bogove,sto nema veze sa vezom.I onda kad se nesto kaze protiv njih,sa argumentom,odmah ne valjam.Sta sad,kao nisam u pravu?
Sto se tice pracenja tenisa,mrzim kad mi ljudi skacu po mozgu i prave se da znaju mnogo,a cesto ni pravila do kraja nisu upoznali.O teniskoj istoriji i da ne pricam.

Nije problem sto su ljudi sad poceli da prate tenis,problem je sto se momentalno pojavilo gomila neznalica koji tvrde da mnogo znaju,da je Nole vec najbolji svih vremena,da su Ana i Jelena talentovanije od Navratilove i Graf zajedno i tome slicno.
Slažem se u potpunosti sa tobom, ali mi se nekada učini da 'otfikariš' nekoga iz konverzacije a ne saslušaš do kraja. To mi se samo učinilo, ne govorim egzaktno. ;)

Ана, убедљиво!
Јелени треба да се честита ако задржи четврто место на женској листи до краја године, како ствари стоје, повреде јој не дају да дише....

Једно велико АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ за АНУ!

Aj da ne komentarisem nista,bolje ;)

Ali ne mogu :D :D :D Kad budu dobile Hrvatice,onda mozemo da pricamo da je nesto uradjeno.Ovaj rezultat nas jos uvek ne stavlja u red velikih reprezentacija-u zenskoj konkurenciji.

Naravno,ne ocekujem vece probleme protiv Hrvatica,ali tek kad ih dobijemo mozemo da pricamo da su nesto uradile.Pre toga-ne. I jos kad JJ ne bi kukala na los polozaj Venere u njenom podzaku,mozda bi se i vise radovao :D

Форсирају је зато што не могу или не желе да говоре о огромним манама у игри Јелене Јанковић, тзв. падовима. Не може Јелена очекивати сажаљевање уколико прими четири инјекције..

Srle je samo dipl.kosarkaski trener koji zna sta znaci povredjen igrac koji ne moze da hoda,a ne da igra i sta znaci folirant.Jos ako racunas da sam 5 godina vodio zene,onda ti je valjda jasno koliko poznajem njihovu(sportsku) filozofiju i nacine izvlacenja tj.nepriznavanja neuspeha.

Back