Billie Jean
Poznat
- Poruka
- 7.397
Naravno da ne treba da place,ali najjace bi mogla da sedi u publici i navija nakon infarkta !!!San-1:a sta treba da placedok joj cerka osvaja turnir!!!!!!!!1
pare su u pitanju ljudiiii!!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da ne treba da place,ali najjace bi mogla da sedi u publici i navija nakon infarkta !!!San-1:a sta treba da placedok joj cerka osvaja turnir!!!!!!!!1
pare su u pitanju ljudiiii!!!!
Sve jedno,kako god si to protumacila !!! Ali kad se kaze nakon ne mora da znaci da se misli odmah posle toga !San-1:Nije nakon infakta nego 2 dana nakon njega.
Nakon infakta je odmah posle!!!!!!!!!!!
Prvo ona nije navijala nego je drzala pesnice ili davala podsrsku sa strane njene porodice!Billie Jean:Sve jedno,kako god si to protumacila !!! Ali kad se kaze nakon ne mora da znaci da se misli odmah posle toga !Ako je imala infarkt morala je da miruje bar nedelju dana...Ne bi smela da sedi u publici i da navija,vec bi morala da bude ili u bolnici ili u kuci !!!
![]()
Ma ne znam,ja mislim da je Ana do sad izbegavala reprezentaciju....ali mislim da sad stvarno ne moze zbog povrede...BTXT:E zato je Jelena bolja za mene.Ajde mi recite kada je poslednji put Ana igrala za reprezentaciju Srbije.Uvijek je nesto spreci ali dobro nadam se da se nece povrediti u mecu sa nekom drugom selekcijom.
Pa njoj mozda meterijalno ne znaci nista...ali ja bih bio ponosan da igram za svoju zemlju...Senke:Ana ,a, puno pravo da izbegava reprezentaciju, i onako fed cup jej nista ne znaci, ni ga WTA uzima u obzir. Ako hoce da igra hoce, ako nece nikom mije duzna. TSS nista nije ulozio u nju.
Zelim joj brz oporavak i da pobedi na US Openu.
Naravno da joj je karijera vaznija od reprezentacije.
Da,potpuno se slazem !!!BTXT:E zato je Jelena bolja za mene.Ajde mi recite kada je poslednji put Ana igrala za reprezentaciju Srbije.Uvijek je nesto spreci ali dobro nadam se da se nece povrediti u mecu sa nekom drugom selekcijom.
Jaoj Boze...Ako kazem da navija ne znaci da odmah treba da sedi na tribinama,kresti,baca petarde i bije se !!!San-1:Prvo ona nije navijala nego je drzala pesnice ili davala podsrsku sa strane njene porodice!
Nije ti to fudbalska utakmica .!!!!!!!1Da se i jos nije potukla zbog nje? :???: !
Ja nisam za to cula...Procitala sam na ovoj temi kada je to napisala San-1 !!!polarnimeda:bas je preporucljivo da neko ko je imao infarkt gleda isti tenis koji ju je do toga i doveo. uostalom- gde ste vi culi to za jecinu majku?! jbt. mene cudi da je uopste igrala mec pod takvim okolnostima...
Nase su obe ali mi diskutujemo kada se one bore za wta listu, kada se bore za sebe! Tada mogu da igraju i jedna protiv druge!!!!.....NG Junior:Čekajte, zašto vs. ????
Pa valjda treba da budu zajedno, da se bore, a ne da budu suparnice? Ne znam čemu vodi ova ,,zabava,, i navijanje ???