Ana Ivanovic vs. Jelena Jankovic

• Začetnik teme Začetnik teme San-1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jelenini rezultati prosle godine kada je godinu zavrsila kao broj 1

AO - njena mozda I najveca pobeda prosle godine nad Serenom, potom izgubila od Sarapove
Doha – izgubila od Na Li
Dubai - izgubila od Kuznjecove
Indija – izgubila od neke Kineskinje
Indijan Vels –izgubila od Ane
Majami – izgubila od Serene, a pobedila Dementijevu
Carlston – izgubila od Zvonareve
Berlin – izgubila od Dementijeve
Rim – titula, pobeda u ¼ finalu nad Venus
RG – izgubila od Ane
Vimbldon – izgubila od Tajlandjanke
Los Andjeles – izgubila od Safine
Montreal – izgubila od Cibulkove
Olimpijada – ponovo poraz od Safine
US Open – izgubila od Serene, pobedila Dementijevu
Tokio izgubila od Kuznjecove
Peking –titula , pobeda nad Kuznjecovom….

Jelena prosle godine nije pobedila, osim jednom Serene, nijednu igracicu iz prvih 5, a iz prvih 10 ima ima 4 pobede.

Tako da ti pada u vodu da sa najboljima nema problema :)

PS: ne mogu sada da listam statistiku od ove godine :)

Cudo da su se ove tri tackice bas nasle pre
Stutgarta i Moske. :mrgreen:
Uostalom nije ni bitno...
Isao bih sad da vidim satistiku, ali imam preca posla.

Jelenini rezultati prosle godine kada je godinu zavrsila kao broj 1

AO - njena mozda I najveca pobeda prosle godine nad Serenom, potom izgubila od Sarapove
Doha – izgubila od Na Li
Dubai - izgubila od Kuznjecove
Indija – izgubila od neke Kineskinje
Indijan Vels –izgubila od Ane
Majami – izgubila od Serene, a pobedila Dementijevu
Carlston – izgubila od Zvonareve
Berlin – izgubila od Dementijeve
Rim – titula, pobeda u ¼ finalu nad Venus
RG – izgubila od Ane
Vimbldon – izgubila od Tajlandjanke
Los Andjeles – izgubila od Safine
Montreal – izgubila od Cibulkove
Olimpijada – ponovo poraz od Safine
US Open – izgubila od Serene, pobedila Dementijevu
Tokio izgubila od Kuznjecove
Peking –titula , pobeda nad Kuznjecovom….

Jelena prosle godine nije pobedila, osim jednom Serene, nijednu igracicu iz prvih 5, a iz prvih 10 ima ima 4 pobede.

Tako da ti pada u vodu da sa najboljima nema problema :)

PS: ne mogu sada da listam statistiku od ove godine :)

Zasto si stala kod Pekinga? Stutgart dobila Venus, Petrovu. Moskva Dobila Elenu, Veru. Doha dobila Anu, Kuznetsovu....

Kada su Safina i Venus u formi...Jelena nema sta da trazi... Izvinjavam se na iskrenosti...:D

Aha Venus odrala Safinu u 1/4 stutgarta, i igrala fenomenalno protiv povredjene JJ i izgubila..... hmm Wimbledon 2006 izgubila od JJ.... 2007 Carleston, izgubila od JJ.......... dobro u Rimu 2008 je Venus igrala kao baba, ali je i JJ................. da zaista Jelena nema sta da trazi............

Koliko ja znam Safina je bila u formi u cincinatiju, odrala Penetu i Kim, i puff finale ponovo dokazuje da nije za nista! Pobede nad JJ u polufinalu LA i 1/4 OL.... pa treba da je bude sramota sto je uopste igrala sa JJ 3 seta na Ol, gore Jelena nije igrala, i vracale se od povrede, da i jos kad su igrala 2007 finale Carlestona, pa sama rec kaze finale, svi znamo ko je onda pobedio.....

Aha Venus odrala Safinu u 1/4 stutgarta, i igrala fenomenalno protiv povredjene JJ i izgubila..... hmm Wimbledon 2006 izgubila od JJ.... 2007 Carleston, izgubila od JJ.......... dobro u Rimu 2008 je Venus igrala kao baba, ali je i JJ................. da zaista Jelena nema sta da trazi............

Koliko ja znam Safina je bila u formi u cincinatiju, odrala Penetu i Kim, i puff finale ponovo dokazuje da nije za nista! Pobede nad JJ u polufinalu LA i 1/4 OL.... pa treba da je bude sramota sto je uopste igrala sa JJ 3 seta na Ol, gore Jelena nije igrala, i vracale se od povrede, da i jos kad su igrala 2007 finale Carlestona, pa sama rec kaze finale, svi znamo ko je onda pobedio.....

Sta je ona vukla povredu 300 dana u godini?:eek:

Pa 2008, godina je do Us opena bila puna povreda, mogu lepo da ti seviram koje, ali evo za ovu na Ol. POvredila je butni misic na Wibldonu, protiv Tanasugan, nije bila u formi, nije bila fizicki spremana, ali igrala je za svoju zemlju za razliku od nekih....... i stvarno Safina nek se ubije....

Pa 2008, godina je do Us opena bila puna povreda, mogu lepo da ti seviram koje, ali evo za ovu na Ol. POvredila je butni misic na Wibldonu, protiv Tanasugan, nije bila u formi, nije bila fizicki spremana, ali igrala je za svoju zemlju za razliku od nekih....... i stvarno Safina nek se ubije....

Mislis Ane?A zasto ono nije igrala Fed kup 2006 kada se igralo uzastopno sa,mislim,tri reprezentacije,kao u Budimpesti 2008?

Znas neki ljudi drugacije reaguju, posle smrti nekoga bliskog, a stvarno su kreteni koji su joj rekli pred mec.... mogli su da kazu posle.......... da je meni tako bilo, ja ne bih ni igrao, jer sam jako vezan za porodicu.

Mogla je za promenu da kaze da je Svedova bila bolja,a ne da se pravda nekome zato sto je imala smrtni slucaj.
To su privatne stvari i nikoga se ne ticu osim uze porodice.

Mislis Ane?A zasto ono nije igrala Fed kup 2006 kada se igralo uzastopno sa,mislim,tri reprezentacije,kao u Budimpesti 2008?

Rekao bih ti da znam, ali stvarno nzn, znam da je ona rizikovala svoju karijeru za Srbiju..... ako pokusavas da kazes da je JJ izbegavala Fed kup, onda nemam sta s tobom vise da pricam..... Dovoljno mi je da se setim Plodvila, i sta je sve radila...

Mozda ona pada u igri ali sva je prilika da ce ona docekati Australian Open 2010. kao No.1 na top listi nadrealista:hahaha:

Pa sigurno je da ce godinu zavrsiti kao No1, jer trenutno su sve iz Top5 odigrale lose US Open, izgubile dosta poena i ne vidim ko bi mogao da je "skine" sa prvog mesta... Ali mislim da ce nastaviti da pada u igri, mada videcemo kako ce igrati naredne turnire... Mozda i gresim...

Back